Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nő is jár hozzá: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2013
Ez csak 1 db ára: Bővebben: Link
Még jó hogy lehet kapni! Már majdnem hiányérzetem lett...
![]()
Vennék tíz párat, de mit csinálok a sok fekete nővel?
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2013
Cseréld el tevére... egyet meg küldj ide nekem.
Most jól esne egy fekete... Úgy is elálmosodtam.
![]()
Az egészséges élet propagálására készült, eredetileg a néni volt a célpont a háttérben.. Gogli mellé lőtt
![]()
Pár munkaóra lehetett benne: Oscilloscope - Touhou Bad Apple
Ez így van , ott valami gazda(G)sági ügyeket visel...
A tanarak kifejezést a kabaré valamelyik mostani adásában hallottam , innentől használom ... A hozzászólás módosítva: Márc 27, 2013
Most találtam, érdemes megszívlelni.
Bar ez nem az APROHIRDETES rovat, de hatha szuksege van ra valakinek egy FLUXUS KONDENZÁTOR-a.
![]() Nem en vagyok az elado....... A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2013
Kár, hogy nem figyelted, mire is válaszoltam. Ezt a feketét meg meghagynám neked, valamire még jó lehet.
![]()
Ha másra nem is, de elrettentő példának mindenképpen jó lesz...
![]()
Figyelmesen nézzétek meg a képet Bővebben: Link
![]()
Nemazért, de az ilyen agyonretusált képeken levő csajok a valóságban nem ilyenek. Nekem, ilyen "műanyagbőrű" , "műcsaj" nem kéne... Nem hiszem el, hogy ez csak nekem tűnik fel, amikor a neten levő képek jelentős részéről üvölt a retusálás: a bőr elsimítása, a kontúrok meghagyásával, szem kifehérítése, csillogó részekkel a mell gömbölyítése, stb...
Mondjuk ezen a képen sokal kevésbé vehető észre a retusálás, közelebb áll a valásághoz, és mellesleg amúgy is jobban tetszik
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 30, 2013
Ma ilyen vicces napom van:
![]() Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Márc 30, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |