Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nézegettem én is de sajna nincs kiírva ár. 0Ft-ot meg hogy fizetek ki?
Azt a legkönnyebb.
![]()
Tényleg! Este van már na
![]()
Szerintem nem egy ökör ára. 2-300Ft-ra saccolnám.
Én olyan 800-1000Ft-ra saccoltam, de neked legyen igazad!
Rendbe, honlapra szerintem fogom tudni.
Van egy nagyon frankó kis vegyi szivattyúm a PCm-be mágneses áthajtásos, így tuti nem elsz szivárgás, végeztem tegnap méréseket 10mm-es csövön 900mm-es emelő magassággal 4200RPM-el tud 396L/h-t szállítani ![]()
Jó lesz ez, majd mutasd meg ha kész akkor is.
![]()
Persze, feltétlen, már ha van rá igény
![]() Honlap kapok egy fűtő radiátort, mert amit az albumban láttál annak csak 6mm-es a cső belső átmérője, pedig nagyon frankó radiátor, AWi hegesztőgépből, meg van hozzá a zsivattyú is 120W 400V segédfázisos mocival, nagyon komoly cucc! De sajna nem jó, a szivattyú meg túllőtt a célon ![]()
Szerintem a 6mm-es belső is elég. A szivattyú valóban nagy egy kicsit, de ha a zaja elviselhető, az sem okoz problémát. Inkább legyen kicsit túlméretezve, az nem okoz galibát.
Beszéltem olyan emberkékkel akik már csináltak ilyet ők is 6mm-től nagyobb csővel csinálták, no meg ott van az, hogy akkor a szivattyúm csak 169L/h-t tud 6m-es csővel és ekkor még nincsenek sehol az áramlási veszteségek ezért döntöttem a 10mm-es melett
Nem semmi könnyedséggel játszik Chopin-t.
169l az több mint ami a kádba kell. ha egy óra alatt túlmelegíti a géped, akkor a bojlert dobd ki.
![]()
Ez a 169 liter csak egy 40cm-es csődarabbal volt mérve. De még a rendszerben ott vannak a csövek, a radiátor és a blokkok, ami miatt szerintem 100L/h alatt lenne a vízhozam. A ~400L/h ból ha esik is de még úgy is jó lesz
![]()
Van még. Ő is Valentina, csak Igoshina.
![]()
Gitár erősítő témában tettem fel egy kérdést és ha majd aki illetékes az ügyben majd nézzen már rá. Csak mert februárban volt az utolsó hozzászólás. És már zavar.
Idézet: „Csak mert februárban volt az utolsó hozzászólás. És már zavar.” Engem meg a követelőzés zavar. Hidd el, másoknak is lehetnek gondjai... ![]()
Nem követelőzök, de volt már példa, hogy napokig nem érkezett válasz a kérdésemre.
Idézet: „de volt már példa, hogy napokig nem érkezett válasz a kérdésemre” Sajnos van ez így...
Türelem, nekem volt, hogy 1 év múlva válaszoltak (mondjuk még aktuális volt
![]()
Első kép: Egy fészekfoglaló próbálkozása. Valószínű, hogy egy tavalyi "fióka" szeretett volna "haza" térni.
Második kép: Már négy tojás van. Azért a "már", mert három naponta jött egy, de vajon ki hozta, mert a gólyák a fészekben voltak. Vagy mégse a gólya hozza....? Ezt a négy tojást látva, rögtön egy jó hagymás-szalonnás fekete gólya tojás rántotta jutott eszembe. De!!! A fekete gólya eszmei értéke 500.000Ft. Ha a tojások, csak a felét érik, akkor ez a rántotta 1 milla lenne? További képek, és videók. A videók között megtalálható a brutális ponty kivégzés, és a fészekfoglaló próbálkozása is.
Milyen csavarhúzó típus az, amelyiknek 3 ága van? Mert én csak a csillag húzót ismerem meg az egyeneset. A telefon adapterét szeretném szétszedni.
Tri-wing a neve. Például ilyen készletekben található.
A csillag csavarhúzó, a kereszthornyos névre hallgat. Az egyenes, meg ha jól tudom a lapos csavarhúzó.
![]()
A kereszthornyost hívták régebben Bosch-nak is az elterjesztő cég után. Az volt az első módosítás az egyenes horony után. Azóta legalább húszféle van.
![]()
Én ezt úgy oldottam meg, hogy fogtam egy rossz imbuszkulcsot aminek a mérete kb egyezett, aztán szépen leköszörültem róla a felesleget. Nem lett túl szép, de nem is eladni akartam. Viszont szét tudtam szedni vele a hajnyírót
![]()
Philipsnek hívták régen, s ez azóta sem változott...
![]()
Ajánlom nézz be a tacskóba vagy valami szerszámos multiba(praktiker stb.). Ott találni fogsz ilyet, még lehet darabra is.
Igazad van, összekavarodtam.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |