Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nézegettem én is de sajna nincs kiírva ár. 0Ft-ot meg hogy fizetek ki?
Azt a legkönnyebb. Egyébként van telefon, meg emil is.
Tényleg! Este van már na Írok is nekik! Kíváncsi vagyok mennyi lehet 1 méter...
Szerintem nem egy ökör ára. 2-300Ft-ra saccolnám.
Én olyan 800-1000Ft-ra saccoltam, de neked legyen igazad!
Rendbe, honlapra szerintem fogom tudni.
Van egy nagyon frankó kis vegyi szivattyúm a PCm-be mágneses áthajtásos, így tuti nem elsz szivárgás, végeztem tegnap méréseket 10mm-es csövön 900mm-es emelő magassággal 4200RPM-el tud 396L/h-t szállítani Képek
Jó lesz ez, majd mutasd meg ha kész akkor is.
Persze, feltétlen, már ha van rá igény
Honlap kapok egy fűtő radiátort, mert amit az albumban láttál annak csak 6mm-es a cső belső átmérője, pedig nagyon frankó radiátor, AWi hegesztőgépből, meg van hozzá a zsivattyú is 120W 400V segédfázisos mocival, nagyon komoly cucc! De sajna nem jó, a szivattyú meg túllőtt a célon
Szerintem a 6mm-es belső is elég. A szivattyú valóban nagy egy kicsit, de ha a zaja elviselhető, az sem okoz problémát. Inkább legyen kicsit túlméretezve, az nem okoz galibát.
Beszéltem olyan emberkékkel akik már csináltak ilyet ők is 6mm-től nagyobb csővel csinálták, no meg ott van az, hogy akkor a szivattyúm csak 169L/h-t tud 6m-es csővel és ekkor még nincsenek sehol az áramlási veszteségek ezért döntöttem a 10mm-es melett
Nem semmi könnyedséggel játszik Chopin-t.
169l az több mint ami a kádba kell. ha egy óra alatt túlmelegíti a géped, akkor a bojlert dobd ki.
Ez a 169 liter csak egy 40cm-es csődarabbal volt mérve. De még a rendszerben ott vannak a csövek, a radiátor és a blokkok, ami miatt szerintem 100L/h alatt lenne a vízhozam. A ~400L/h ból ha esik is de még úgy is jó lesz
Van még. Ő is Valentina, csak Igoshina. Úgy látszik ez a keresztnév jót tesz a zongora tehetségnek.
Gitár erősítő témában tettem fel egy kérdést és ha majd aki illetékes az ügyben majd nézzen már rá. Csak mert februárban volt az utolsó hozzászólás. És már zavar.
Idézet: „Csak mert februárban volt az utolsó hozzászólás. És már zavar.” Engem meg a követelőzés zavar. Hidd el, másoknak is lehetnek gondjai...
Nem követelőzök, de volt már példa, hogy napokig nem érkezett válasz a kérdésemre.
Idézet: „de volt már példa, hogy napokig nem érkezett válasz a kérdésemre” Sajnos van ez így...
Türelem, nekem volt, hogy 1 év múlva válaszoltak (mondjuk még aktuális volt ). Sőt, olyan is, hogy sohasem.
Első kép: Egy fészekfoglaló próbálkozása. Valószínű, hogy egy tavalyi "fióka" szeretett volna "haza" térni.
Második kép: Már négy tojás van. Azért a "már", mert három naponta jött egy, de vajon ki hozta, mert a gólyák a fészekben voltak. Vagy mégse a gólya hozza....? Ezt a négy tojást látva, rögtön egy jó hagymás-szalonnás fekete gólya tojás rántotta jutott eszembe. De!!! A fekete gólya eszmei értéke 500.000Ft. Ha a tojások, csak a felét érik, akkor ez a rántotta 1 milla lenne? További képek, és videók. A videók között megtalálható a brutális ponty kivégzés, és a fészekfoglaló próbálkozása is.
Milyen csavarhúzó típus az, amelyiknek 3 ága van? Mert én csak a csillag húzót ismerem meg az egyeneset. A telefon adapterét szeretném szétszedni.
Tri-wing a neve. Például ilyen készletekben található.
A csillag csavarhúzó, a kereszthornyos névre hallgat. Az egyenes, meg ha jól tudom a lapos csavarhúzó.
A kereszthornyost hívták régebben Bosch-nak is az elterjesztő cég után. Az volt az első módosítás az egyenes horony után. Azóta legalább húszféle van.
Én ezt úgy oldottam meg, hogy fogtam egy rossz imbuszkulcsot aminek a mérete kb egyezett, aztán szépen leköszörültem róla a felesleget. Nem lett túl szép, de nem is eladni akartam. Viszont szét tudtam szedni vele a hajnyírót
Philipsnek hívták régen, s ez azóta sem változott...
Ajánlom nézz be a tacskóba vagy valami szerszámos multiba(praktiker stb.). Ott találni fogsz ilyet, még lehet darabra is.
Igazad van, összekavarodtam.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |