Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2093 / 3611
(#) zoly15 válasza gkari hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Nézegettem én is de sajna nincs kiírva ár. 0Ft-ot meg hogy fizetek ki?
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Azt a legkönnyebb. Egyébként van telefon, meg emil is.
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Tényleg! Este van már na Írok is nekik! Kíváncsi vagyok mennyi lehet 1 méter...
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Egy szép és virtuóz.

Szerintem nem egy ökör ára. 2-300Ft-ra saccolnám.

Én olyan 800-1000Ft-ra saccoltam, de neked legyen igazad!

Majd írd meg ha tudod.

Rendbe, honlapra szerintem fogom tudni.
Van egy nagyon frankó kis vegyi szivattyúm a PCm-be mágneses áthajtásos, így tuti nem elsz szivárgás, végeztem tegnap méréseket 10mm-es csövön 900mm-es emelő magassággal 4200RPM-el tud 396L/h-t szállítani Képek

Jó lesz ez, majd mutasd meg ha kész akkor is.

Persze, feltétlen, már ha van rá igény
Honlap kapok egy fűtő radiátort, mert amit az albumban láttál annak csak 6mm-es a cső belső átmérője, pedig nagyon frankó radiátor, AWi hegesztőgépből, meg van hozzá a zsivattyú is 120W 400V segédfázisos mocival, nagyon komoly cucc! De sajna nem jó, a szivattyú meg túllőtt a célon

Szerintem a 6mm-es belső is elég. A szivattyú valóban nagy egy kicsit, de ha a zaja elviselhető, az sem okoz problémát. Inkább legyen kicsit túlméretezve, az nem okoz galibát.

Beszéltem olyan emberkékkel akik már csináltak ilyet ők is 6mm-től nagyobb csővel csinálták, no meg ott van az, hogy akkor a szivattyúm csak 169L/h-t tud 6m-es csővel és ekkor még nincsenek sehol az áramlási veszteségek ezért döntöttem a 10mm-es melett
(#) szamóca válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Nem semmi könnyedséggel játszik Chopin-t.

169l az több mint ami a kádba kell. ha egy óra alatt túlmelegíti a géped, akkor a bojlert dobd ki.

Ez a 169 liter csak egy 40cm-es csődarabbal volt mérve. De még a rendszerben ott vannak a csövek, a radiátor és a blokkok, ami miatt szerintem 100L/h alatt lenne a vízhozam. A ~400L/h ból ha esik is de még úgy is jó lesz
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Van még. Ő is Valentina, csak Igoshina. Úgy látszik ez a keresztnév jót tesz a zongora tehetségnek.
(#) jani1987 hozzászólása Ápr 18, 2013 3 /

Gitár erősítő témában tettem fel egy kérdést és ha majd aki illetékes az ügyben majd nézzen már rá. Csak mert februárban volt az utolsó hozzászólás. És már zavar.
(#) Gafly válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 18, 2013 / 3

Idézet:
„Csak mert februárban volt az utolsó hozzászólás. És már zavar.”

Engem meg a követelőzés zavar.
Hidd el, másoknak is lehetnek gondjai...
(#) jani1987 válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 18, 2013 1 /

Nem követelőzök, de volt már példa, hogy napokig nem érkezett válasz a kérdésemre.
(#) Gafly válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Idézet:
„de volt már példa, hogy napokig nem érkezett válasz a kérdésemre”

Sajnos van ez így...
(#) mps válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Türelem, nekem volt, hogy 1 év múlva válaszoltak (mondjuk még aktuális volt ). Sőt, olyan is, hogy sohasem.
(#) szitko hozzászólása Ápr 20, 2013 / 1

Első kép: Egy fészekfoglaló próbálkozása. Valószínű, hogy egy tavalyi "fióka" szeretett volna "haza" térni.
Második kép: Már négy tojás van. Azért a "már", mert három naponta jött egy, de vajon ki hozta, mert a gólyák a fészekben voltak. Vagy mégse a gólya hozza....? Ezt a négy tojást látva, rögtön egy jó hagymás-szalonnás fekete gólya tojás rántotta jutott eszembe. De!!! A fekete gólya eszmei értéke 500.000Ft. Ha a tojások, csak a felét érik, akkor ez a rántotta 1 milla lenne?
További képek, és videók. A videók között megtalálható a brutális ponty kivégzés, és a fészekfoglaló próbálkozása is.
(#) jani1987 hozzászólása Ápr 20, 2013 /

Milyen csavarhúzó típus az, amelyiknek 3 ága van? Mert én csak a csillag húzót ismerem meg az egyeneset. A telefon adapterét szeretném szétszedni.
(#) nedudgi válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 20, 2013 /

Tri-wing a neve. Például ilyen készletekben található.
(#) vicsys válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 20, 2013 /

A csillag csavarhúzó, a kereszthornyos névre hallgat. Az egyenes, meg ha jól tudom a lapos csavarhúzó.
(#) zolika60 válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 20, 2013 /

A kereszthornyost hívták régebben Bosch-nak is az elterjesztő cég után. Az volt az első módosítás az egyenes horony után. Azóta legalább húszféle van.
(#) sargarigo válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 21, 2013 /

Én ezt úgy oldottam meg, hogy fogtam egy rossz imbuszkulcsot aminek a mérete kb egyezett, aztán szépen leköszörültem róla a felesleget. Nem lett túl szép, de nem is eladni akartam. Viszont szét tudtam szedni vele a hajnyírót
(#) SzervízMacska válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 21, 2013 /

Philipsnek hívták régen, s ez azóta sem változott...
(#) sastas01 válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 21, 2013 /

Ajánlom nézz be a tacskóba vagy valami szerszámos multiba(praktiker stb.). Ott találni fogsz ilyet, még lehet darabra is.
(#) zolika60 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 21, 2013 /

Igazad van, összekavarodtam.
Következő: »»   2093 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem