Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » IP kamera
Témaindító: ampervadász90, idő: Nov 30, 2008
Témakörök:
a képen látható csatlakozóval tudok kamerát kötni közvetlenül számitógép monitorra?
Nem, ez nem arra van. Az újratelepítést megpróbálhatod. Hátha...
meg tudod mondani mire jó? úgy hírdetik egy oldalon hogy elosztó ipari kamerához
már próbáltam újra telepíteni és másik gépre is,de így is csak egy zöld sáv látszik
Az egy olyan PC-kártyára megy, amit a gépbe kell tenni. Mivel a hátfalon nem fér el négynél több BNC csati, így kell valamilyen átalakító. No, ez az.
Ha más gépen is ilyen a kép, akkor annak a kütyünek annyi, szerintem.
box kamera bekötése
Üdv! Segítséget szeretnék kérni egy Philips NC8925 046 00201 QA 904618254 kamera láb kiosztásáról, hogy tudjam a monitorhoz csatlakoztatni. Nem tudom a sok tüske közül melyikek, lehetnek a videó jelé! Segítséget előre is köszönöm.
Te, ez a google csodákra képes, beütöd a kamera nevét és típusát, majd az első találatra kattintva, bejön ez az oldal.
Na, itt bonyolódik a dolog, mert németül van, de középtájon lesz egy szöveg, egy link-kel a végén, és benne van a datenblatt szó, ezt érdemes megjegyezni későbbre... Na ott lesz egy pdf, amiben benne van angolul leírva a bekötés... Szólj, máskor is szívesen megkeresem neked amit csak akarsz! Üdv Inhouse
Szia!
Köszönöm a gyors és szakszerűen elmagyarázott segítséged! Gondoltam, ha tudom, hogy hol jön ki a videó jel, akkor ki tudom próbálni, hogy működik-e ez a kamera de sajnos nem sikerült képet kapnom csak egy fekete képem van a monitoron! Az 5-ös meg a 2-es pontról hoztam ki a jelet. Jól csináltam? Teljesen amatőr vagyok és kísérletezem! Lehet, hogy nem is jó ez a kamera, mert úgy kaptam és azért kértem segítséget a bekötésére! Mindegy egy próbát megért. Köszönöm a segítséged.
Jó helyről vetted le, de tápot milyet kötöttél rá?
Üdv!
Tápot a dugó ajzatba kötöttem 12v-ot, ahogy a kamera felirat szerint is írja. Vagy arra gondolsz, hogy a din csatlakozóba is megkel táplálnom az 1-es meg a 8-as pontokon. De hány volttal?
Nem tudom, a leírásban nem szerepel sem a feszültség, sem az, hogy van külön tápcsatlakozója...viszont mivel nem említetted, arra is gondoltam, hogy esetleg elmaradt...
A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2013
Akkor elvileg jól csináltam mindent!
Még egyszer köszí a segítséget
Szervusztok!
Rendeltem egy autó iriszes optikát ,de sajnos 4 vezetékes csatlakozású. Kérdésem az lenne hogy hogyan használhatnám a régebbi COMERSON kamerához,-át lehetne e kötni a 3,5 mm-es jack dugóra,-és hogyan? Üdv.Papimanó
Üdv mindenkinek!
Van nekem egy Comerson kamerám, a típusát sajnos nem találtam, és leírást sem. Be szeretném kötni, csak nem tudom hogy, mert ezt Tv-re szeretném! Aki tud nekem segíteni az szóljon! Előre is köszönöm!
Szia!
A BNC csatlakozón keresztül bekötöd a tv video csatornájára, a kerek csatlakozó alá pedig oda van írva hogy hányas lábára kell kötni a pozitívot és a negatívot. A kép sajna elég homályos, fejből meg nem emlékszem rá. H jól emlékszem, akkor 18-27v-ig mehet a tápfeszültség.
Szia! A BNC csatlakozó a kép! ha jól emlékszem az 1 és 2 láb pedig a táp! 3-4 pedig a lencse motor. Ha jobb képet teszel fel talán sikerül!
Tessék! Egy kis segítség!
Ott úgy van hogy:
1: GND 2:12-27v dc 3: AUX 4: EX.sync És ha az 1-2-t megcsinálom akkor annak mennie kell, értem. És az a 3-4-s az mi lehet?
Összekötöttük az első kettőt, meg a BNC-t, ment csak olyan hülye képet adott, mintha negatív lenne, vagy nem tudom.
Meg azt nem értem hogy az 3-4-t hogy kötöm össze?
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy ip kamerával tudok e felvételt készíteni, ha notebookra kötöm, de tv tuneren keresztül, vagy szükségem van egy ip kamera felvevőre? nem elég egy programot beinstallálni a notebookba + tv tuner+ ip kamera?
Szia!
Az IP-kamera az egy olyan dolog, mintha filmet néznél az internetről, tehát nem kell tv-tuner.
Annyit még hozzátennék, hogy az IP kamera nem az ipari kamera rövidítése.
Köszönöm a felvilágosítást. Akkor egy IP kamerához, csak szoftver és PC kell és mehet a felvétel? Mert utána néztem magának az IP kamerának, ahol csak annyit írtak, hogy interneten keresztül tudom figyelni a kameraképét és fényképet is küld. De nekem az kell, hogy rá tudjam csatlakoztatni a notebookra és ne csak megfigyeljek vele, hanem felvételt is készítsen. Az internetes megfigyeléses dolog engem nem érdekel.
Köszönöm!
Sziasztok, lenne egy Samsung digital color camera scc-100p típusú kamerám.
A kérdésem az lenne hogy mivel ezen egy BNC video out van, ezt hogy tudnám összehozni hogy webkameraként működjön? Azon gondolkodtam hogy van itthon ilyen rs232/usb átalakítóm, de valahogy bnc-ből kéne csinálnom rs232-őt vagy már nem tudom hogy kéne, lenne tippje vagy megoldása valakinek?
Vegyél inkább egy webkamerát. Vagy vegyél egy analóg tv-tunert (usb-s kütyü).
Na igen tv Turner az van a gépben van webkamerám is, csak kicsit úgymond kísérletek, barkács jelleg hogy egy ilyen kamot hogy tudnám használni sz.gépen is
|
Bejelentkezés
Hirdetés |