Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » ICD2 NYÁK-gyártás
Ha minden igaz, akkor még marad 1-2 felesleges NYÁK...
HA valóban marad (NYÁK-gyártó 1-2-vel többet csinál, mint amit rendeltem), akkor azonnal szólok... Addig is, szerintem add meg az adataidat privátban! És akkor nem leszel elfelejtve!
Bővebben: Link még van 1-2..
Szia Norberto,
Mi újság, mindenki befizette az összeget? A Mikulás vagy a Jézuska hozza majd a csomagot? F.
Van, aki azonnal befizette (ők a többség), de nyilván nem mindenki volt/van olyan környezetben, olyan helyzetben, hogy azonnal pattanni tudna az OTP-be.
De minden egyes jelentkező megadta szépen az adatait, ezt külön köszönöm mindenkinek! Szóval elbújni nem tud senki a felelősség alól, de nem is akar, ez volt a tapasztalatom. Eléggé komoly emberek jöttek össze, tehát nem volt visszamondás sem, semmilyen kisebb-nagyobb gubanc sem, félreértések sem. Eddig minden klappol! Ami a határidőket illeti: amint az korábbról is ismert volt, 10 napos gyártatást választottam, ez azt jelenti, hogy a NYÁK-okat minden bizonnyal 2 hét múlva hétfőn fogom kézhez kapni. Azaz november 26-án. Az alkatrészeket holnap kezdem el megvenni, tehát azok bőven meglesznek, mire a NYÁK-csomag a kezembe kerül. Magyarul: a csomagok a NYÁK kézhezvételétől számítva szinte azonnal el lesznek küldve, nem fog nálam fölöslegesen álldogálni egyik csomag sem, ha nem muszáj. Ebből adódóan a Mikulás bácsi már el lesz késve a december 6-os dátumával Mondhatni, én leszek az előmikulás Kb. most ezt tudtam mondani. :yes:
Sziasztok!
Az építők figyelmébe ajánlom! Volt már róla szó, de lehet nem haszontalan az ismétlés: Potyo a korábbi ICD2 javításaként egy 4,7kohm-os felhúzó ellenállást helyezett el az 1RA4 vonalon. Ez a vonal a kit-be kerülő nyák pic2-es ic 6-os és az ic3-as ic 5-ös lába között található. Az ellenállás elhelyezésére két lehetőség is adott. 1. Lehet tenni az alkatrész oldalra, a pic2 foglalatán belülre, a képen nyíllal jelzett forrszemek közé. Kép: Hivatkozás 2. Az ellenállás kerülhet ugyanezen forrszemekbe a panel forrasztási oldalára. Kép: Hivatkozás A C11 kondenzátor mind a két megoldásnál akár elhagyható is. (Az egyébként az eredeti kapcsolásban nem szerepel.) A kondenzátor felszabaduló Vdd felöli forrszeme, vagy a kondenzátor kivezetése és a másik forrszem között kényelmesen elfér egy RM2-es méretű ellenállás. Kép: Hivatkozás Jó munkát! MPi
Korrekt!
Nagyon köszi! Norberto! Neked is köszi! (most úgy kell majd megszólítani: Mikulás bácsi kérem...?)
"Ez a vonal a kit-be kerülő nyák pic2-es ic 6-os és az ic3-as ic 5-ös lába között található. Az ellenállás elhelyezésére két lehetőség is adott."
Most akkor hogy is van ez? :miaz:
Szerintem nem érteni kell. A képeken tisztán látszik hogy pontosan hova is kell tenni.
Az ic3-as ic 5- ös lába
Ja bocs.most már látom a képeket.Eddig valamiért nem hozta be.
Norbert, lehet kérni egy kis helyzetjelentést hogy hogy állsz a beszerzéssel, nem mintha nagyon izgatna csak olyan kihalt a topic.
Lehet kérni, természetesen.
Néhány alkatrész már megvan, de azok, amiknél függőben volt még 1-2 később megtalált boltocska árajánlata, azokat a hét végére hagytam. Pl. tegnap estefelé is kaptam egy bolttól árajánlatokat Ha olcsón akarunk kijönni a végén, akkor célszerű ezeket a helyzeteket kihasználni
Ha mondjukszeretnék egy ilyen egységcsomagot akkor fel lehet még rá iratkozni ?
Szia
És csak egy nyákra lenne még esélyem ?
A mostani rendelésből biztosan nem marad már
Ugyanis nemrég jelentkeztek már nálam privátban (miután lejárt a hivatalos jelentkezési idő), nem is kevesen (pluszban 5-6 ember), szóval ha esetleg holnap a rendeltnél 1-2 NYÁK-kal többet kapok, akkor azoknak már sajnos megvan a helyük
Szia
Azt irod "mostani csomag". Esetleg lesz még később ? Mert nekem nem sürgős, ha lesz még akár komplett csomag akkor kellene ha lehetséges.
Az az igazság, hogy jelenleg nem terveztem, hogy később is lesz ilyen "akció"...de végülis nem elvetendő ötlet...
Csak ahhoz megint össze kéne jönnie egy népesebb "tábornak", hogy megérje, és hogy ne kelljen mindenkinek ugyanazon anyagokért 20-felé szaladgálni/külön időt pazarolni...
Hát nagyon sajnálom,de ha úgy alakul engem irjál fel mindenképpen egy komplett cuccra, nagyon megköszönném. Tök mindegy mikor de jó lenne ha összejönne. Ja meg egy árat ha lesz és már utalom is a lóvét. Köszi szépen előre is. Fery
miklosch-nál próbáltad már?
Napi hírek:
- holnap a kezemben lesznek a NYÁK-ok - illetve az alkatrészek 99,8%-a Kitartás! Még pár nap, és nálatok lesz a csomag!!!
Az jó, Mi az a 0,2%?
Tényleg annyit kérhetnék hogy akinek postázod az ICket beleraknád nekem a foglalatukba, hogy véletlenül se görbüljön el a lábuk?
Természetesen úgy gondoltam én is, hogy akinek postázom, azoknak belerakom a PIC-eket foglalatba (valószínűleg a többi IC-t is) hiszen úgy célszerű, ha már van nekik külön tok
Volt egy kis eü. problémám, de mostantól már újra vagyok.
Ha jól olvastam vissza, akkor a nyákok készen vannak, és az alkatrészek is megvannak, azaz már csak szét kell osztani? Módosult a végső ár?
Igen, jól látod a helyzetet :yes:
A NYÁK-ok megvannak, az alkatrészek is megvannak... Már csak szét kell válogatni a dolgokat, összerendezgetni a KIT-eket, meg azt a telefonkábeles dolgot "összetákolni". Azért sem megy olyan gyorsan, mert egyrészt egyesével kell minden alkatrészt elosztani , másrészt pedig sulis vagyok ... Mindenki kap majd amőgy a kütyü mellé egy kb. 25 cm-es 6-eres telefonkábel darabot, mindkét végén 6-os telefondugóval... A visszajáró így is kb. 2-300 Ft lesz!
Nagyon szép! Már reszket a kezem... :smoke:
Húúúúúú.Ez nagyon szép. Azt hiszem mégiscsak benevezek ha lesz még egy kör. Úgyvolt megoldódik az égetőproblémám de nem sikerült. Lehet jobban járok ezzel ha lesz belőle még egy menet.
Gratulálok a készitőknek és a szervezőknek is.
Látom, bejött ez a (cigis) smile! Netán épp a nikotinhiánytól remeg a kezed?!
Emberkék!
Lenne itt egy kisebb feladat az ICD2 projekttel kapcsolatban... A NYÁK-ok ugyanis kettesével vannak montírozva. Eredetileg úgy terveztem, hogy elvágom egy bő óra alatt szépen méretre őket azzal a kis körfűrésszel, ami könnyedén hozzáférhető számomra. Időközben viszont kiderült, hogy a gyémánt-vágókorong megadta magát, ami a géphez tartozik (egyébként ez vinné a lemezt, mint kés a vajat)...enélkül viszont elég körülményes lenne elvágdosni a NYÁK-okat Tehát ha van esetleg valaki, aki ilyen precíz vágószerszámhoz hozzáfér mondjuk a holnapi nap folyamán, az legyen szíves jelentkezzen vagy itt a topikban, vagy privátban! Köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |