Fórum témák
» Több friss téma |
Idézet: „az is ment a masik alaplappal.” Akkor most új a táp is?
Az nem elég attól lehet rossz a táp, mert terhelésre "ül le". Amúgy a te cpu-d hoz elég kevés az a 420w!!
Nekem a x2 640 cpu-m hoz 550w cheaftek van. A hozzászólás módosítva: Júl 24, 2013
2 evet hasznaltam egy ASUS GT440-es videokartyaval, es tudtam jatszami Battlefield3-an is. Nem volt gondom vele.
Valahonnan szerezz akár kölcsönbe is egy tápot min 500w és próbáld ki. Esetleg vidd vissza a lapot és letesztelik neked a boltban.
Az alaplapon kell lennie egy led nek általában zöld , de van hogy piros, amikor csak a táp van rajta a lapon , és semmi nincs elindítva ennek világítania kell ez meg van ?
Kevés az a táp. Hidd el!!
6 éve gépeket építek, tapasztalatból mondom neked! A hozzászólás módosítva: Júl 24, 2013
Szerintem csak nem bírja a terhelést, és ezt érzékeli a lap és tilt. Mindenesetre kölcsönbe szerezz másik tápot, vagy boltba visszaviszed a procival meg rammal, hogy nézzék meg.
Milyen pasztával kented? Ezüstössel? Mert akkor ha mást is összekentél rajta akkor is lehetnek gondok. Kaptam már lapot ezüspasztásan, hogy nem indul ![]()
A paszta regi femtokozasu AC180-as tranzisztorbol van, feher, de nem kentem vele ossze semmit.
Akkor a lap , és a táp jó , máshol kell keresni a hibát.
Ha nem eleg a tam, a bekapcsologomb megnyomasa utan kellene villanjon egyet es megall, nem pedig a 220 rakapcsolasa utan, nem?
Eszembe jutott meg valami. Mikor csavaroztam be az alaplapot, az egyik tavtarto mem ott volt, ahol kellett, hogy legyen, kis smd alkatreszeknek utkozott. Esetles az csinalhatott valami zarlatot?
Vedd ki a lapot és kint próbáld indítani aztán kiderül.
Az hogy nem elég a táp a következőket okozza:
- Jobban igénybe van véve az és így előbb megy tönkre. A kondijai is púposak már ilyenkor. Ezért írtam érdemes ezeket is megnézni. - Másik eset, hogy menet közben legtöbbször játék vagy valamilyen más terhelés közben kikapcsol a gép vagy újraindul. (írtad neked nem volt ilyen) Olvastam a hozzászólásodban hogy az egyik csavartartó nem volt a helyén. Ez nem szerencsés dolog, mert rossz esetben tönkrement a lap és innen már ha van égésnyom, akkor nem garanciás a probléma! Erre legközelebb nagyon figyelj. Asztalon indítsd el, hátha jó lesz! A tápot meg minimum nézd meg szemmel és a közeljövőben cseréld ki 500w vagy 550w-ra. Ahhoz a vga-hoz meg cpu-hoz kell annyi! A tápok teljesítménye sem annyi ami rá van írva. Kisebb nagyobb különbségek minden tápnál vannak negatív irányban. A gagyibb tápoknál több a márkásoknál kevesebb.
Ez igaz is lenne ha már rajta volna minden.Üresen el kellene indulnia még 300-as tápról is.
Hasonló konfigom is van és 350-es tápról tökéletesen megy.Igaz én sosem játszom rajta.
Most hogy igy mondod, volt mar amikor random kikapcsolt a gep ok nelkul.
Ehesnyom nem latszik rajta, es egyeb serules sem. Van a kozelben egy szamitogepes bolt, elmegyek oda az alaplappal, benne proci meg ram hatha tudnak segiteni.
Akkor sajnos rossz lesz a lap. Kiszerelve vidd el és meg ne mond hogy az egyik csavar " nem vol jó helyen"
![]() Szia!
Ha a boltba se indult, akkor:
A: Hibás a lap. B: Hibás a proci Nem írtad, hogy ott próbáltátok e az üres lapot indítani. 1984white: A puszta lapot a procival el kell, hogy bírja bootig. Idézet: „1984white: A puszta lapot a procival el kell, hogy bírja bootig.” Ez elméletben így van egy-két esetet leszámítva. Kisebb tápnál viszont valóban gyakoribb az amit írtam.
Megprobalok szerezni egy maik tapot, hatha aval megy. Boltban nem tudom, hogy volt-e probalva, mert netrol volt veve, es futar hozta.
Ja akkor még nem vitted el amit írtál bolt.
Viszakuldom az alaplapot. Mindenkinek nagyon szepen koszonom a segitseget.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 24, 2013
Azért még egy másik táppal kipróbálhatnád.Esetleg abban a közeli boltban.
Voltam ott, de azt mondtak, hogy nem tudnak segiteni, sok a munka meg ilyenek. Ok is azt mondtak, hogy alaplappal lesz a gond.
Am szetszedtem a tapot, es az osszes kondi hibatlan benne.
Új vagy használtan vetted azt a lapot?
Szemrevételezéssel mondod,hogy jók a kondik?
Ahogy itt gondolkozkgatok, az jutott eszembe, hogy nem-e azert nem megy mert a foglalaton vannak lyukak pluszva, es a proceszoron meg ott nincs lab?
A tap nemtudom, hogy uj, vagy hasznalt volt mikor vettem. Ranezesre minden mondi hibatlan.
Elbeszélünk egymás mellett.
A táp még lehet hibás mert "szemre" jó. Az alaplapod támogatja azt a CPU-t akkor nem mindegy,hogy hány lábon megy az adatforgalom? Az alaplapot kérdeztem,hogy használt vagy új? A 12V-ot is rádugtad? A hozzászólás módosítva: Júl 24, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |