Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2136 / 3614
(#) zenetom válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

Mások véleményére is kíváncsi vagyok.
Aztán majd átlagolok.
(#) zenetom válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

A vérehulló fecskefű mellett van az is, hogy természetes. Csak kérdés, hogy a vírust elpusztítja-e.
(#) BarnaPili válasza zenetom hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

10en X évvel ezelőtt teli volt a kezem ezekkel a szemölcsökkel.Volt vagy 10 rajta.Először elmentem az SZTK-ba,ott le lettek fagyasztva.Képzelhetitek,hogy tudtam utána bekötött kézzel TV-ket javítani.Utána egy maszek doki fölírta a Werrumal ecsetelőt.Minden este lekentem a kezemen a kis átkozottakat,és kb 2 hónap alatt elmúltak.Azóta nem igazán jöttek elő,bár mostanában a sok olajos munka miatt megint mintha egy helyen vacakolna a bőröm.
Ha újra előjönnének,nekem ez a tuti recept.(föltéve,hogy lehet még kapni...)
István
(#) zenetom válasza BarnaPili hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

Köszi a választ, majd ezt is megkérdem a patikában.
(#) pjg válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

Milyen tinktúra?
A tinktúra az valaminek az alkoholos oldata.
(#) pjg válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

Neked az oldat, nekem a párlat.
(#) vicsys válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

Páka- fájdalmas és nagyon csúnya forradás marad utána. Kis szerencsével még amputáció is lehet a vége ha elfertőződik.
Kénsav- baromság. Hogyan lehet szabályozni a mélységet vagy hogy ne folyjon szét? Ráadásul ugyanaz mint páka. Komoly égési sérülést okoz.
A vérehulló kecskefű kb. mint a melegvizes borogatás. Próbáltam, nem használt semmit.
Tinktúra- hámlasztáshoz jó. Nem segít. Egy csúnya levedző seb lesz a helyén de nem múlik el.
Igaz, azt nem írtam, hogy mellette, intenzíven erősítettem az immunrendszerem. Bementem a gyógyszertárba és mondtam a néninek, hogy mi van és adjon mindenféle vitamint és homeopátiás golyókat. Otthon intenzíven ittam a nyers reszelt facsart céklalevet, paradicsomlevet. Csak olyan gyümölcsöket ettem ami piros vagy bordó. Abból viszont amennyit csak tudtam.
Tom!
A talpamon volt.
(#) pjg válasza vicsys hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

" facsart céklalevet, paradicsomlevet." Rákmegelőző hatásúak és finomak. A céklába egy kis só, édesítő + citrom és nagyon fincsi lesz.

A talpadon? Jáj! Gondot okoz tánc közben.
(#) vicsys válasza pjg hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

A tánccal nem volt gondom. Csak akkor f*stam be, ha járnom kellett. Olyan volt, mintha belevertek volna egy szeget és arra kell rátaposnom minden lépésnél.
(#) zenetom válasza vicsys hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

Akkor a kezemre lehet nem lesz jó, illetve azért nem volt jó a talpadra a fecskefű.
(#) zolika60 válasza zenetom hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

Én is a vérehulló fecskefüvet ajánlom. Nekem ugyan csak egyszer volt ilyen gondom, de simán megoldotta. A letört szárából folyó tejszerű nedvvel kentem be kétszer vagy háromszor és nyoma sem volt a szemölcsnek. Szintén a kezemen volt.
A hozzászólás módosítva: Júl 30, 2013
(#) gkari válasza zenetom hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

Keress meg priviben!
(#) gkari válasza BarnaPili hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

"Verrumal" a neve, ha itthon nincs, keress priviben!
(#) jani1987 hozzászólása Júl 30, 2013 /

Tanárom ingyen nekem ad egy orosz gyártmányú bakelites lejátszót hangfallal együtt. Már csak a szállítást kell megoldjam. Kicsit hibás szegényke, de majd megnézem és ha üzemkész lesz még cikket is írok róla.
(#) Gery78 válasza vicsys hozzászólására (») Júl 30, 2013 /

Nekem is volt a talpamon egy szemölcs, még általános iskolás koromban, pontosan olyan tünetekkel mint Neked. Sebészetre jártam vele, és nekem is próbálták a fagyasztást, az ecsetelést, és a kiégetést, egyik sem segített. Majd ellápiszolta a doki. "A lápisz, vagyis az ezüstnitrát (AgNO3) kristályos vegyület, melyet lápiszrúd, vagy oldat formájában tudja az egészségügy és a pedikűrös kezelésre felhasználni. - Wikipédia" Csak most eszembe jutott, hogy erről beszélgettetek. Végül ez az ellápiszolás segített, kb két hét után begennyesedett, és tövestől kiesett a helyéből. Egy szép kráter maradt a helyén, és kb két hétig kellett betadinnal kenegetni és ragtapasszal leragasztani. Ettől szépen elmúlt és hála Istennek nem jött elő azóta se.
A hozzászólás módosítva: Júl 30, 2013
(#) nagy hoho válasza zenetom hozzászólására (») Júl 31, 2013 /

Még egy módszer van ami nem került szóba,az ultra derm fűrészporos, zöld színű kézmosó.
Minden kézmosásnál ezt kell használni és néhány héten belül elmúlik.
(#) Frankye válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 31, 2013 /

Azt azért hadd jegyezzem meg, közbevetőleg, hogy a szemölcs egy olyan fertőzés eredménye, amely vérrel terjed, Ebből következik - ahogyan vicsys barátom is írta volt -, hogy a "házibarkács" megoldások (úm.: kénsav, forrasztó páka, penge, etc.) nem célravezető, sőt, kifejezetten azzal is járhat, hogy a szemölcsök terjedni fognak az érintett bőrfelületen!
Mindenképpen sebészeti úton való eltávolítást javaslok, mert ha a gyökere bent marad, akkor újra és újra elő fog jönni!
(#) vicsys válasza Frankye hozzászólására (») Júl 31, 2013 /

Én meg leírtam, hogy felesleges és fájdalmas. Mivel vírus, az immunrendszer segíthet, hogy leküzdje a kiújulást. Nem csak vérrel lehet elkapni. A verruca vulgaris-t szokták uszodaszemölcsnek is hívni, mert a fertőzött talpaló után mezítláb végigtrappolva, el lehet kapni. A kézfejen levőt, akár kézfogással is.
(#) zolika60 hozzászólása Júl 31, 2013 /

A németeknél sem mindenki Schumacher. Bővebben: Link
(#) jani1987 válasza Frankye hozzászólására (») Júl 31, 2013 /

Vajon az alkeszek milyen gyakran betegszenek meg?
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 31, 2013 /

Valahányszor, amikor kijózanodnak.
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 31, 2013 /

Csak akkor nem leszel másnapos, ha sose józanodsz ki.
(#) granpa válasza zenetom hozzászólására (») Júl 31, 2013 /

Az öcsémnek kb. 50 éve volt a térdén, kisebészelték; aztán tele lett a lába szára! Unokanővérünk bekente kétszer ólomecettel, elmúlt 2 hét alatt! Azóta sem volt neki! Nem meginni kell a szert, rákenni!
(#) granpa válasza BarnaPili hozzászólására (») Júl 31, 2013 /

Az olajos melótól kijönnek ilyen szemölcsszerű izék; gyógyszertárban kevertetni kell bóraxos kenőcsöt (glicerin+bórax; sajnos receptre kell felíratni a glicerin miatt), az elintézi a problémát.
(#) gkari válasza granpa hozzászólására (») Júl 31, 2013 /

Nagyon változatos a hatékonység, valamint embere is válogaja, hogy ki, mire reagál jól, vagy nem. Az immunrendszer állapota is befolyásol. Vannak jó eredmények pl. "A" vitaminnal is (retinol) sok kicsi szemölcs esetében, vagy nagyobbnál nagyon sok esetben jó az "ecetsavas szalicil", (másik néven: acetilszalicilsav)-ennek használata kissé macerásabb, de eredményes. Sajnos, konkrét gyógyszerneveket itt nem írhatok.
(#) Kari55 hozzászólása Júl 31, 2013 /

Mi van a képen?
(#) janikukac válasza Kari55 hozzászólására (») Júl 31, 2013 /

A kép címe elárulja...
(#) Kari55 válasza janikukac hozzászólására (») Júl 31, 2013 /

Az nem baj, de jól elbújt a hűsre.
(#) sargarigo válasza Kari55 hozzászólására (») Júl 31, 2013 /

Nem igaza van? Ilyen döglesztő melegben még a macska sem jár..
(#) jani1987 válasza sargarigo hozzászólására (») Júl 31, 2013 /

Legalább délután fél 6-ig mi se mozdulunk ki.
Következő: »»   2136 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem