Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Emiatt nem írni listát? Szerintem ettől függetlenül ki lehet írni a listát. Többen is kérték. Aki azért nem jön mert olyan valaki is ott lesz, akkor az az ő baja. Ezt mindenki saját maga döntse el. No de mi van a mások oldallal? Aki meg pont azért jönne, mert az a valaki is jön?
(Én személy szerint nem biztos, hogy tudok menni. Ez majd az utolsó pillanatban derül majd ki.)
Nem vagyunk egyformák. Én ha merek valamire gondolni, akkor azt leírni sem félek.
Viszont nagyon meglepő számomra, a szomorú tény, mi szerint az "érte-ellene" filozófiai gondolatpáromból csak a "rossz" oldalt látja mindenki. Egészséges érzületeket feltételezve, egyensúlyban kellene lennie a listában rejlő vonzerőnek, és a távol tartó erőnek.
Sziasztok!
Halásztelekről megyek a találkozóra (autóval). Útbaesik(-het) Szigetszentmiklós, Csepel, Erzsébet....
Valaki lesz kint akinél lesz szkóp, jelgenerátor, műterhelés? Vannak épített végfokaim mire kíváncsi lennék hogy mi az ami tényleg rendben kimegy belőlük. Ebben szeretnék segítséget kérni a hiányos műszerparkom miatt.
Köszi! A hozzászólás módosítva: Aug 6, 2013
Ha idén is olyan szép képeket raktok fel/csináltok, jövőre biztos elmegyek....
Te mikorra mész? Egész naposra tervezed az ottlétet?
Mint a tavalyi fényképek... Ez lemaradt, biztos a nagy meleg...
Azt viszont elfelejtettem megírni, hogy ha jövőre el tudok menni, vállalom a kukta szerepét, és megleplek benneteket egy jó "bajai/szekszárdi" hallevet. A hozzászólás módosítva: Aug 6, 2013
Veszprém közeléből, Veszprémen keresztül vagy esetleg Veszprémből megy valaki a találkozóra?
Sziasztok!
Hány órakor kezdünk? Gondolom szeretnének a koránkelők kávéval indítani.
Ja, a tombolához ismét felajánlunk pár cuccot. Az eddig is magas színvonal növelése érdekében.
Egy csomag 100% arabica Columbiai instant kávé, egy doboz csoki (10 darabos ) és egy ugyancsak 100% arabica, őrölt díszdobozos kávé.
Ha nyersz,Tiéd lesz a dicsőség s elmondhatod,nyertem! nyertem!.....
Én szeretnék elég korán érkezni,ha lehet,úgy fél kilenc körül,esetleg picit előbb.Nem tudom ez gond e,vagy már lesz ott aki be enged?Autóval be lehet hajtani egészen a helyszínig?Nem akarok galibát,azért kérdezem,nem ismerve a szokásokat,meg hát sok mindent vinnék s ne keljen sokat cipelni.Ami a legfontosabb,szeretnék minél több fórumtárssal megismerkedni.
Én tavaj úgycsináltam hogy megálltam a parkolóban és a karszalag "felvétele " után mentem le az autóval kipakolni.
A hozzászólás módosítva: Aug 6, 2013
Tavaj nekem maradt a tombolára...
Szia Gábor!
Mi már 8-kor ott leszünk (én már Pesten vagyok), de inkább előbb. Be lehet jönni a helyszínre kocsival, az ifik segítenek kipakolni. Mint láttad; vagy 60-an már jelentkeztek, ez kb. a másfélszerese lesz minimum. Segítünk benavigálni: ha jól tájolok; a déli kapu felől jó a behajtás (de majd az autóval járók helyesbítenek). A térképen már gondolom belőtted a helyszínt. Szia: Kálmán
Uraim,köszönöm a választ!
Zoli,én is csak vicceltem. Eléggé ismeretlen számomra Budapest,de megkérem a vőmet,hogy navigáljon a helyszínre.A hetestől az Őrsvezér térig ok,azt ismerem,már sokszor megjártam az utat unokanéző látogatásaim alkalmával.Pénteken kora reggel indulok fel a nagyvárosba a családdal s a nap az unokáé lesz,de a szombatot szeretném a találkozónak szentelni a fiam és a vőm kíséretében.Mint a gyerekek,már nem sokat kell aludnom és ott leszek.
Én Perbálról megyek reggeli után ha minden jól alakul akkor 9 fele már ott leszek, és ameddig bírom ebben a melegben. Szerintem 1-2 ig biztos. de lehet hogy tovább is.
Remélem boldog lesz aki nyer. Amúgy meg a részvétel a fontos...
Biztos sok érdekes dolog lesz, a sok érdekes emberen kívül. A jó hangulathoz nem kell sok, csak pár apróság.
Most fenyegettek be a hidegfronttal, lehet; nem lesz nagyon meleg.
Ja ! azt mondták hogy akár 30 fokig is lehűlhet az idő ! Erősen gondolkodom milyen kabátot vigyek
Hát subát, azt úgy fordítod, amilyen az idő.
Ez a halászlé dolog nem is olyan rossz ötlet!
Húúú... ha Perbálból jössz, akkor veled mindenképpen szeretnék beszélgetni egy kicsit!
Remélem szombaton láthatok, de kifordítottban!
Tudod Te milyen macerás átpaszírozni 10kg halat (szegedi), vagy kigyúrni 20 kg gyufa-tésztát (bajai)? A több kiló hagyma lemetéléséről nem is beszélve, és a halpucolást még nem is említem.
Szándékom szerint lesz ott szkópom, a többiről nem nyilatkozom.
Mindenképpen a déli kapu javasolt autóval történő behajtás végett, és nem messze a helyszíntől van a parkoló. Természetesen ha sok a cucc, akkor nyugodtan közelebb állhatsz a kipakolás idejére. Az ott lévők (ha én ott leszek akkorra, akkor jómagam is) segítenek/segítünk pakolni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |