Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha beválik az urológusok jóslata, akkor szombaton kívülről fog mindenünk csöpögni.
Ne is mondd... nálam ma délelőtt derült ki, hogy vesekövem van...
![]()
Fogadjunk, hogy orvoshoz mentél. Ez nagy hiba volt.
![]()
Mert kevés sört ittál, az nem engedte volna kiülepedni!
![]()
Nálunk ma 38,2°C volt a csúcs. Persze árnyékban.
érdekességként : 51.6 °C maximum az erkélyen ...
( igaz már második napja dübörög a klíma ![]()
Nekem is volt régebben egy kicsi, de sok folyadékkal kiment szerencsére. Azóta napi minimum 3l folyadékot megiszom, (lehet sör is)
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 8, 2013
Azért csodálkozok ezen, mert még így is szinte én vagyok a cégnél a legtöbbet ivó ember.
![]()
Nem mindenki ugyanolyan. Szerencsére.
![]()
Rizsszem nagyságú. Zúzás még nem került szóba... bár gondolom, az operáció alatt ilyesmi beavatkozást értettek (?).
![]()
A zúzás nem műtét. Feltöltik a vesét folyadékkal és ultrahanglökésekkel szétzúzzák a követ. A homokszerű anyagot könnyebb kiüríteni. Bár, ha csak egy kő van nem hiszem, hogy kell a beavatkozás. Reménykedj, hogy sima a felülete és nem "süni".
A hozzászólás módosítva: Aug 8, 2013
Köszi a biztatást! Reméljük, a kis sünike már érzi a vesztét odabent...
![]() ![]() Köszi! Bár én ezt nemigen tartom betegségnek. Csak egy kődarab. Valószínűleg sziklamászás közben szedhettem össze... ![]()
Szerintem azt békén kell hagyni és olyan gyógyszereket szedni rá ami feloldja. no meg sok folyadék. Amikor nekem volt így jártam el. természetes úton távozott, bár észrevettem amikor nagyobb darabok jöttek ki. azóta ügyelek az elegendő folyadékra. Onnan tudod, hogy eleget ittál-e, hogy figyeled a távozó lé színét. Ha sötét sárga akkor keveset ittál, ha szinte vízszínű akkor eleget.
Idézet: „Onnan tudod, hogy eleget ittál-e, hogy figyeled a távozó lé színét. Ha sötét sárga akkor keveset ittál, ha szinte vízszínű akkor eleget.” Szinte sejtettem. Azért a 28 év élettapasztalat megtanított egy s másra. Alapvetően "megfigyelő" típusú ember vagyok. De azért köszi. ![]()
Hidd el hogy nem az:AUDI vs. KAWASAKI(Nem semmi ez a verda, hogy megeszi a nagy kawát.
![]()
Majd 100km/h-val kisebb ezen a videón a sebesség és a gyorsítások sem olyan hirtelenek. Nem véletlen azon a videón, hogy csak a műszer látszik. De végül is mindegy, csak leírtam amit gondolok róla.
![]()
Ha beírod hogy Audi RS6 akkor fogsz találni még videókat. Hidd el hogy az a verda képes ennyivel menni.
![]()
Itt van az egyik "zenéje": Dj.Ginita zene, hallottam már rosszabbat. De jónak nem nevezném.
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2013
Akkor adj neki munkát.
![]() ![]()
Hol itt a zene? Szerintem a nyikorgós mosógépben elszabadult tornacipő hallatszik a felvételen.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |