Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez tavaly volt. Nem kapcsoltak ki. Csak visszaállt a rendszer a korábbi kalkuláltra. Ami viszonylag pontos. Egy jó évig diktáltam és nem volt sok eltérés.
Mázlista!A szerencsétlen rokkant, két agyvérzéses unokahúgomat igen; a szemetek. Általában nem is az elszámolással van baj, hanem ez ilyen svindlikkel.
Szerintem a legnagyobb svindli gázóra mágnesezés. Hogy nincs egy szakember, aki az orruk alá dörgölné, hogy ez hazugság.
Most akkor erre: a legnagyobb svindli, hogy itt Kecskeméten kb fél óra míg fél liter víz felforr, Almádiban meg öt perc! Persze, a Balatonon más a víz forráspontja
![]()
Ugyanazzal a tűzhellyel, vízzel és edénnyel? A légnyomás is egyezik...?
![]()
Teljesen mindegy; saját játékszabályaik vannak a törvényen kívülieknek! Csak az a frankó, amit ők mondanak, még ha a fizika törvényei mást mondanak is.
![]()
3Z 4Z UZ3N37 4Z7 4 C3L7 5Z0LG4LJ4, H0GY B3B1Z0NY1754
M1LY3N C50D4L4705 D0LG0KR4 K3P35 4Z 4Z 3LM3. 3LK3P35Z70 D0LG0KR4! N3H3Z V0L7 3L05Z0R 3L0LV45N0D 3Z7, D3 M1R3 1D33R5Z 3HH3Z 4 50RH0Z, 4Z 3LM3D 4U70M471KU54N 3L 7UDJ4 0LV45N1. 4N3LKUL H0GY 60ND0LK0DN0D K3L3N3 R4J74. L3GY BU5ZK3! C54K K3V35 3MB3R K3P35 3L0LV45N1 3Z7. H4 7375Z377, 05ZD M3G M450KK4L 15!
D3 3Z N3M 4 F4C3BOOK! HO6Y4N OSSZ4M M36 M4SOKK4L 15?
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 20, 2013
¿ʇsépǝʞséʎןüɥ ɐ ʞoʇáuʎbɐɥɐqqɐ
Szó sem lehet róla, ez az OFF vagy tévednék?
Nem árt az így estefelé, legalább jobban alszol.
![]()
Légy kedves, ezt ne csináld, mert utálok az ágyon fejen állva olvasni...
![]()
Sok év után alkalmam nyilt megnézni a TV-ben a tüzijátékot, de ilyen kétbalkezes rendezöt már régen láttam. A társaság ugy látszik még nem hallott arrol, hogy tüzijáték összképe a mérvado, azon dolgoztak az emberek honapokig.
Erre mit látunk a TV közvetités jo 2/3-ban, hullo csillagok premier planját, füstgombócokat, csikokat, életlen képeket meg mindent, amit egy kezdö videoujságiró otthon egy (!) csillagszoroval is tudna csinálni. Számomra felfoghatatlan, hogy lehet egy ilyen szép eseményt ilyen balfácán módon tönkre tenni. Egy ilyen esemény TV-re viteléhez 4-5 fix kamera is untig elég lett volna ( operatör nélkül), mert azok a képek lettek a legszebbek, amikor a kamera vette az egészet, mozdulatlan volt, nem zoomolt és nem piszkálta senki. Igy láthatta a nézö a tüzijáték kompozicioját és csodálhatta Budapest gyönyörü panorámáját a szép tüzijáték koreográfiájával. Gratula az alkotoknak amit a TV sajnos csak 1/3-ban tudta világgá kürtölni... A hozzászólás módosítva: Aug 20, 2013
Igaz! Pont ezt mondtam itthon. Amikor jött egy látványelem, akkor mutattak egy darab füstöt.
A hozzászólás módosítva: Aug 20, 2013
Gondoltam , hogy csak en latam elcseszetnek a kozvetitest, de nekem innen , ilyen tavlatbol el kellet fogadnom amilyen volt.
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a loctite szmötyiket mivel lehet lemosni maradéktalanul?
Konkrétan az a helyzet, hogy van egy üres loctite 648 (csapágyrögzítő) flakonom, és szeretném olajzónak használni, de előtte alaposan ki szeretném mosni, hogy a falára tapadt kencét maradéktalanul eltüntessem. Van ötletetek, tapasztalat esetleg?
Etil acetát lehet hogy kiviszi. Vagy valami acetonos motyóval próbálkoznék. Persze előbb teszt, nehogy elolvadjon az edény
![]()
Esetleg a jó öreg víz+homok+sok rázás ...
![]()
Nekem ilyesmi van. Szeretem. Olyan kis kedves.
¿pɐʇláuısɔ ʎƃoɥ ʇzǝ
Sziasztok!
Valaki nem tudna megdobni egy meghívóval az elektrotanyára?
Körömlakklemosó van itthon, bár kevésbé brutál, mint a tömény aceton.
Megpróbálom, hátha ![]()
Csak szólok, hogy a körömlaklemosó lehet acetonos, és acetonmentes is.
Igen, a párom is mondta, de ez acetonos, meg valami olaj is van benne, ami végülis nem gond.
Hu ha , meg csak most olvastam vissza de ez tok jo agymozgato feladat es erdekes is.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |