Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2156 / 3599
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 5, 2013 / 1

Ezért volt jobb, amíg a figyelmeztetés mellé az oka is oda volt írva.
(#) vicsys válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 5, 2013 /

Pro és kontra... A figyelmeztetettnek nem volt jó és volt aki kérte, hogy ne csámcsogjanak rajta. Hogy mi az igazság...? Nem tudom, mert odaát van.
(#) BarnaPili hozzászólása Szept 5, 2013 /

Sziasztok!
Hétfőn megszületett a kislányunk.2800 gramm és 47 centi.Bogi a neve.
Boldog vagyok,és fáradt.
(Először a Ki,mit építettbe akartam tenni,de én csak az alapkőletételnél voltam jelen)
István
(#) zolika60 válasza BarnaPili hozzászólására (») Szept 5, 2013 /

Gratulálok, sok boldogságot a kis jövevényhez.
(#) zolika60 válasza vicsys hozzászólására (») Szept 5, 2013 /

De legalább a figyelmeztetettnek tudnia kéne a pontos okot.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 5, 2013 /

Nem ez jött le nekem abból, amit írt.
(#) silent15 válasza BarnaPili hozzászólására (») Szept 5, 2013 /

Gratulálok, jó egésséget!
(#) Kari55 válasza BarnaPili hozzászólására (») Szept 5, 2013 /

Gratulálok nektek, jó egészséget és sok örömet kívánok.
(#) bajtaig válasza BarnaPili hozzászólására (») Szept 5, 2013 /

Gratulálok, és jó egészséget kívánok mindnyájatoknak!
link
(#) sargarigo válasza BarnaPili hozzászólására (») Szept 5, 2013 /

Jajj de jó fej! Ahogy elnézem imádni fogjátok (nagyon helyes)
Sok boldogságot!
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 5, 2013 /

Még hiányzik a bilentyuk.
(#) nagy hoho válasza BarnaPili hozzászólására (») Szept 5, 2013 /

Gratulálok, jó egészséget, sok örömöt kívánok a Kislányodnak, kedves Feleségednek, és természetesen Neked is.
Egyet nem értek: "én csak az alapkőletételnél voltam jelen" akkor mitől vagy fáradt?
(#) BarnaPili válasza nagy hoho hozzászólására (») Szept 5, 2013 /

Hétfő óta nem sokat aludtam.A munka nem állhat meg,emiatt éjszaka is dolgoztam.Mostmár átadom magam a családi életnek,holnap megyünk haza.Kezdődik a nagybetűs,innentől minden döntést jobban át kell gondolni.
István
(#) nagy hoho válasza BarnaPili hozzászólására (») Szept 5, 2013 /

Kezdetben előfognak fordulni álmatlan éjszakák.
(#) laszlo raduj válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 5, 2013 / 2

Sziasztok, szep estet.

Igen igeret szep szo,meg probalom betartani, persze ha nem jonne ossze nekem minden mint altalaban.
Par napal ezelott fustolt el a tapom, ki kelett venni az uj gepbol (ami regi amugy, 10 vagy 15 eves "BiG_Lui-Gee" forum tarsunk szerint , mivel tolle vetem) .
Kertem a bilentyut is , mivel rosz , azt is leirtam tobszor , sokszor mondat kozben megbolondul es a melete levo karaktereket kezdi beirni nehany betu , ilyenkor a mondat kozepetol ujra kel fogalmazam amit szeretnek mondani. Ime a valasza a kerdesemre "Billt is tudok vele adni + egeret is, de szerintem jobb ha nem látod ezeket öskővület német bill és agyonra kopott egér ".
Pont ma voltam a varosban egy most nyilt kinai uzletben , a leg occob bilentyu 41 lej (2700ft), ami masfel napi (teljes napi munkaval) napszam, ami szinte soha nem jon ossze hogy egesz napot keljen valahol dolgozni.
Mind ez mellet vanak akik segitnek egy hegesztesel , esztergalsal,stb, ahonan nem varhatok el penzt ha segitek.
De meg ezek mellet nem kolthetem minden penzem ide ezekre a dolgokra .
Peldaul en nem irtam ket kulon helyre , (hogy eladtam a robogomat csak ,hogy a negykerekumhoz motort DC vegyek ) hogy segitsetek uzembe helyezni, igy elszalt 10000ft, prdig beleoltem mar egy csomo penzt de meg mindig nem mukodik. Nem sirtam logtam a nyakatokon , elfogadtam a tenyt ,hogy nem tudtok segiteni , bedobtam a sarokba a 10.000ft es folytatam egyebel.
Na de mindegy amugy is kezdodik az iskola, ne lesz idom elektronikazni na meg a penzem is olyankor egyebre kell .
Tiszteletem , elismeresem, koszonetem mind azoknak az embereknek akik nem a mondatot olvastak hanem amit az akart uzenni es rengeteget segitetek,( nem csak nekem), neveket nem irok mert nem szeretnek senkit megserteni aval ,hogy kihagytam.
Tehat , nem vagyok ilyen kunyaralos tipus, ha nem tudok megfelelni hat ez van , lepek egy nagyott , talan az en hibam hogy kolyok letemre pofatlankodok veletek, mar ugy is hianyoztak a haverok , mar csufolkodtak velem "buzgo mocsing" ,lelepek a kocsmaba egy kis biliard 3-4 sor , kiviszunk a mezobe 1-2 kaput, egy kisitt szorakozunk. Apam szokta mondani nekem vicbol ha tanulok es nincsenek ellatva az alatok;-inkabb igyal fiam mert hamarabb meglatszik mind a tanulas.

UI; azt me'g el akarom mondani , hogy nagyapam meg arra tanitott: vegyel fiam 2 borkanyt(befotes uveg), es 1-2kilo fuszujkat (babot, paszujt) , anyit amenyire felbecsulod teteidet. Majd gondolj vissza a multba , az egyik borkanyba tegyel mindig egy szem fuszujkat amikor jot cselekedtel, a masikba meg akor ha roszat tetel valakivel, esetleg meg serteted. Igy tudod merlegelni az eletedet, de vigyaz arra ,hogy valami legyen a rosz borkanyba is mert maskepp nem lesz viszonyitasi alap. Par honapra visszagondolva nincs amit tegyek a rosz borkanyba , ma este dobok vagy ket szemet.

Udv! Jo ejszakat!
(#) laszlo raduj válasza BarnaPili hozzászólására (») Szept 5, 2013 /

Erot, boldogsagot es sok penzt kivanok nektek , hogy egeszsegben fel tudjatok nevelni!
(#) sooty válasza laszlo raduj hozzászólására (») Szept 5, 2013 / 1

Ezt a bölcsességet megjegyzem, nagyon tetszik, mint egy Tamási Áron regény. Dobj a másikba is Laci !
(#) granpa válasza laszlo raduj hozzászólására (») Szept 5, 2013 /

Szia!
Azért néha-néha gondolj ránk, és írjál valamit; már csak a gyakorlás kedvéért is!Meg, hogy jól beleköthessünk. Inkább tanulj, ha nem is látszik annyira, mintha innál.
Szia: Kálmán
(#) nagym6 válasza laszlo raduj hozzászólására (») Szept 6, 2013 /

Idézet:
„Azért néha-néha gondolj ránk, és írjál valamit;”

Csatlakozom granpa hozzászólásához.
(#) Kari55 válasza laszlo raduj hozzászólására (») Szept 6, 2013 /

Fel a fejjel, ne csüggedj, mert Én olvastam már Magyar anyanyelvűektől is sokkal rosszabb (hanyagságból, trehányságból) olvashatatlan hozzászólást is.

Ami pedig az "autodidakta" nyelv tanulást illeti, Gratulálok, csak így tovább!
(#) Frankye válasza BarnaPili hozzászólására (») Szept 6, 2013 /

Szívből gratulálok, és minden jókat kívánok!
(#) szamóca hozzászólása Szept 6, 2013 / 1

Most olvasom egy fórumon! "nekem a Sony ujdonságha jön beh de nagyon"
Bisztos allergiás, és ahogy ejtyük ugyh mongyukh.
A hozzászólás módosítva: Szept 6, 2013
(#) skoda555 hozzászólása Szept 6, 2013 /

Sziasztok! A kérdésem még talán itt is off, de hátha nem.
Témán belül lehet-e egyes felhasználók hozzászólásaira rákeresni?
Régebben úgy emlékszem volt valami kis kiegészítés a kereső mezőbe és már mehetett is. Köszi a választ előre is!
(#) skoda555 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 6, 2013 /

Ó nagyon szépen köszönöm!
(#) jani1987 válasza BarnaPili hozzászólására (») Szept 6, 2013 /

(#) mineral válasza szamóca hozzászólására (») Szept 7, 2013 /

Bővebben: Link Szép kerek mondat.
A hozzászólás módosítva: Szept 7, 2013
(#) szamóca válasza mineral hozzászólására (») Szept 7, 2013 /

Gratula! A napi helyi hülye mondat felfedezéséhez.
(#) johny999 hozzászólása Szept 7, 2013 /

Soha nem lehet elég korán elkezdeni
(#) sargarigo hozzászólása Szept 7, 2013 /

Esztergálásról nincs valakinek valami jó anyaga? Tervezem hogy beinvesztálok egybe, de jó lenne némi előképzettség hozzá.
(#) zolika60 válasza sargarigo hozzászólására (») Szept 7, 2013 /

Emlékeim szerint van egy jó kis könyvem kint a garázsban. Holnap megkeresem neked.
Következő: »»   2156 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem