Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ugyanilyen légpuskám van nekem is.
![]() ![]()
OFF a negyzeten,.. Baro,.. Amgy en is ismerek egy ATI videomeghajto felvezetocsodat, amin a tukortojas odasulne,.. a flekken pedig szenne egne az tutty, egyszer ratettem az ujjam, es az ujjlenyomatom banta,..
![]()
Az is jó, de nemrég egy kávéscsészét akartam szétlőni és mint kiderült hőálló üveg volt, nem tört szét, viszont a visszapattanó golyó horzsolta a nyakamat és picit véres lettem. Szerencsére eret nem sértett pedig pont ott súrolt. Azota megválogatom, hogy mire lőjek
![]()
Én egyszer egy céltáblát csináltam gipszkartonból, amit egy ajtóra tettem fel. Na az ajtó jó kemény fa volt és visszrepült a golyó. Szerencsére csak a hajamat surolta.
![]()
Ezt kéne csinálni az összes ilyen robottal.
![]() ![]() ![]()
Hali!
És ez tényleg működik? Már én is unom a sok gép által küldött mail-t!
Csak emiatt fogok egy blogot nyitni, amin csak ez az egy cím lesz
![]() Ezér használjatok gémélt ![]()
Nalunk is jott, de el is kergettem! Elvitte a cipomet, gondoltam ellopja;
![]() De mint kiderult visszahozta, kiuritette a labszagot es megtomte edesseggel ![]()
hehe!
Nálunk csak reggel jött, ill én közvetítettem a munkáját ![]()
nekünk ma jött a miki a suliban.
![]() ![]() ![]() ![]()
de jo nektek, mikulas meg ilyenek...
![]() en mar nem kapok senkitol csokit vagy virgacsot ![]() na jo talan holnap az asszonytol egy virgacsot?! ![]()
- Mondd, Télapó, miért takartad le a puttonyodat?
- Anyád a Télapó! - mondta a púpos és továbbment... ui: nálunk 3 napja jelen a mikulás ![]()
Remélem nem egy új "Molnár Zsolt"-ot kaptunk...
Bár eddig úgy néz ki. Tudjátok kire gondolok?
Dr Megavolt = Molnár Zsolt
Én az új fórumozóra gondolok, aki egy délután már több értelmetlen topikot is nyitott.
Sziasztok!
Ha már van ilyen topik akkor ideteszem, semmi köze az elektronikához, inkább a ki mit kreált topic-ba kéne tenni - ha lenne ilyen. Amúgy most ezzel bajlódtam egész délután... Geometria beadandó, egyébként a házunk. ![]()
Akkor már nyitott volna olyan topikot, amiben legalább 10000V-ról esik szó.
![]()
Én is így barmoltam szét az SMC router-emet...annyira szánalmasan rossz a net minősége rajta, hogy nem sajnáltam kivágni a tetejét (pedig garis volt még)...
Persze a hűtőborda sem segített a dolgokon, szal vennem kellett 2 hónapja egy rendes márkájút, Linksys-t... Holnap teszek fel 1-2 képet a router-ről! (Egyébként ha valakinek majd megtetszik, akkor eladó csekély pénzért ![]()
Te Atyaúristen!
tartalom törölve, te is voltál 10 éves nem? moderator
Ez azt bizonyítja hogy még mindig lehet rosszabb. Pedig amielőt/amiért nyitották az offtopikot, azt hittem annál lejeb már nemmegyünk Sikerült....
![]() ![]() ![]()
Mostmár a tévés is le van zárva!
![]()
És lőn világosság! Shadow repült... :rinya:
Szabi moderátor kolléga megunta. :smoke: |
Bejelentkezés
Hirdetés |