Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ugyanilyen légpuskám van nekem is. Én meg a leselejtezett cd-imet szoktam vele szétlőni.
OFF a negyzeten,.. Baro,.. Amgy en is ismerek egy ATI videomeghajto felvezetocsodat, amin a tukortojas odasulne,.. a flekken pedig szenne egne az tutty, egyszer ratettem az ujjam, es az ujjlenyomatom banta,..
Az is jó, de nemrég egy kávéscsészét akartam szétlőni és mint kiderült hőálló üveg volt, nem tört szét, viszont a visszapattanó golyó horzsolta a nyakamat és picit véres lettem. Szerencsére eret nem sértett pedig pont ott súrolt. Azota megválogatom, hogy mire lőjek
Én egyszer egy céltáblát csináltam gipszkartonból, amit egy ajtóra tettem fel. Na az ajtó jó kemény fa volt és visszrepült a golyó. Szerencsére csak a hajamat surolta.
Ezt kéne csinálni az összes ilyen robottal. Minden oldalra be kellene ezt linkelni.
Hali!
És ez tényleg működik? Már én is unom a sok gép által küldött mail-t!
Csak emiatt fogok egy blogot nyitni, amin csak ez az egy cím lesz
Ezér használjatok gémélt
Nalunk is jott, de el is kergettem! Elvitte a cipomet, gondoltam ellopja;
De mint kiderult visszahozta, kiuritette a labszagot es megtomte edesseggel
hehe!
Nálunk csak reggel jött, ill én közvetítettem a munkáját
nekünk ma jött a miki a suliban. Énekelnünk kellett volna, de nem énekeltünk, ezért elment. Na jól kitoltunk vele.
de jo nektek, mikulas meg ilyenek...
en mar nem kapok senkitol csokit vagy virgacsot na jo talan holnap az asszonytol egy virgacsot?!
- Mondd, Télapó, miért takartad le a puttonyodat?
- Anyád a Télapó! - mondta a púpos és továbbment... ui: nálunk 3 napja jelen a mikulás és havonta visszatér
Remélem nem egy új "Molnár Zsolt"-ot kaptunk...
Bár eddig úgy néz ki. Tudjátok kire gondolok?
Dr Megavolt = Molnár Zsolt
Én az új fórumozóra gondolok, aki egy délután már több értelmetlen topikot is nyitott.
Sziasztok!
Ha már van ilyen topik akkor ideteszem, semmi köze az elektronikához, inkább a ki mit kreált topic-ba kéne tenni - ha lenne ilyen. Amúgy most ezzel bajlódtam egész délután... Geometria beadandó, egyébként a házunk.
Akkor már nyitott volna olyan topikot, amiben legalább 10000V-ról esik szó.
Én is így barmoltam szét az SMC router-emet...annyira szánalmasan rossz a net minősége rajta, hogy nem sajnáltam kivágni a tetejét (pedig garis volt még)...
Persze a hűtőborda sem segített a dolgokon, szal vennem kellett 2 hónapja egy rendes márkájút, Linksys-t... Holnap teszek fel 1-2 képet a router-ről! (Egyébként ha valakinek majd megtetszik, akkor eladó csekély pénzért )
Te Atyaúristen!
tartalom törölve, te is voltál 10 éves nem? moderator
Ez azt bizonyítja hogy még mindig lehet rosszabb. Pedig amielőt/amiért nyitották az offtopikot, azt hittem annál lejeb már nemmegyünk Sikerült.... Ki tudja mi lehet még ezután! (de az egyik téma még nincs zárolva )
Mostmár a tévés is le van zárva! Hat téma két nap alatt. Amióta itt vagyok, ez rekord.
És lőn világosság! Shadow repült... :rinya:
Szabi moderátor kolléga megunta. :smoke: |
Bejelentkezés
Hirdetés |