Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
elég érdekes témákat feszegetett
![]() ![]()
Hát ez van!
![]() Norberto (#151108): Pont így jártam én is! Vettem egyszer valami olcsó WLAN routert, naponta 4-5-ször kellett újraindítani. Aztán kettébontottam a rendszert egy Conceptronic routerre és egy LinkSys access point-ra. Igaz, hogy durván háromszor annyiba került, de már két és fél éve nem kellett hozzányúlni. Azért megnézném azt a szétvágott SMC-t! ![]()
SMC?
Milyen típus? OpenWrt kompatibilis? Van benne szabad GPIO?
Bocs egy zárolt témához szóltam volna hozzá. Tudom poén volt, de ha egy szines képcső piros+zöld+kék eltérítését közösen vezérlem akkor nem elég egy fekete fehér eltérítőegység a meghajtáshoz? Szines nem lesz, de fekete fehéren megjelenhet a kép nem? Ok, más eltérítő és egyéb feszültségek, de akár megoldható lehetne? (Nem mintha ilyen hülyeséggel foglalkoznék, csak érdekel)
![]()
Ja meg egy kérdés: Egy lcd kijelzőt próbáltam életre kelteni, de nem sikerült. Viszont a printer port bemenetére rákötöttem az infra meg a kapcsoló vezetékeket is... Egy szó mint száz látom a távkapcsoló jelét a programomban, ahol gyönyörűen elkülöníthetőek a kiadott adatcsomagok, bár úgy érzem nem elég gyors a printer port hogy bit-mélységig belelássak. Nyithatok ennek új témát, vagy van már téma ahova beleírhatom, feltéve, hogy elolvassa valaki ott.
Köszi. Csodaszép képeim vannak róla ![]()
Ha rossz volt a router akkor nem sok kár volt érte, de nekem is ugyan olyan modemem van, mint a havernak és nekem is forró szokott lenni. Főleg, ha egész nap megy.
![]() ![]() ![]()
na neked is pont olyan haveraid vannak mint nekem,
![]()
Most én is átvertem egy kicsit őt.
![]() ![]() ![]()
Itt van az SMC router-ről néhány kép, lehet nézelődni (és ajánlatokat tenni)!
![]()
Szasztok
infománia című műsorba a héten volt egy "alakformáló oldal", nem tudjátok vajon mi lehet a címe? Üdv ![]()
Szép kis mod.Az én ASUS WL-500G-m így néz ki.
Visszatérve a cuccodra, ahogy elnéztem mindenki fikázza a neten főként a firmware hibák miatt. Sajnos nyílt szoftver nincs még rá. Itt látszik meg a nyílt forráskód előnye...
Nem zavaró ennek a zümmögése?
(mondjuk én csendpárti vagyok)
Padláson a lőtéri kutyát sem érdekli.
Van mellette egy USB-os külső winyó is annak is van hangja rendesen. És tölt éjjel nappal a kis drága ![]()
Itt van már a nyakunkon a karácsony. Ha az oldalt is szeretnétek megajándékozni, akkor kérlek titeket, amint láttok hirdetést kattintsatok rá.
Hirdetés igazából az apróhirdetés oldalon van a legtöbb, mert ott szinte senkit nem zavar, hisz az egész szekció a reklámról és az eladásról szól. Egy szó mint száz, az oldalnak az a legnagyobb ajándék ha ezerrel kattintgattok hirdetésre, mindig mikor megjelenik. Ritkán van, de akkor azt ki kell használni. Ez azt hiszem köz érdek! Köszönöm.
Vasárnap kellett meggyújtani a második gyertyán az adventi koszorún
![]() ![]()
Sziasztok !
Telepitettem Ubuntu 7.10-desktop-ot, egyelore nem csalodtam benne ![]() Remelem a gcc avr target-re valo forgatasanal sem fog akadekoskodni; meg a root is sikerult;
Nem fog akadékoskodni. Nekem legalábbis megy.
Kontrollerlabot használok IDE-nek, már csak mert igen lusta vagyok. Csak egy klikk és fordul programoz villog a led. ![]()
Koszi, ki fogom probalni azt is egyszer. En szeretek forgatni
![]() Ha az ISE WebPack-et is sikerul beuzemelni alatta, akkor azt hiszem egy ideig nem is valtok masra.
Kerdes; hogyan, ill. milyen programmal keszitettek a Hobbi Elektronika 90-07 vagy Radiotechnika Evkonyv 68-07 es Radiotechnika 00-06 -os pdf konyveket,.. Beszkenneltek, lementettek pl jpg -be es utanna mivel raktak ugy be egy pdf -be? (Milyen formatumba mentsem a kepeket es mekkora felbontasban? En 250 dpi -re gondoltam,.. Ha mar beszkennelek joparezer oldalt akkor legyen ertelme es minosege,..) Csak azert kerdem mert megvan 99-07 -ig egy elektronikai folyoiratom es be akarom scannelni, es azutan konyvbe (pdf) -be konvertalni, hogy legyen hordozhato es idotallo,.. (igaz roman nyelven van de nagyon cucc rajzok vannak benne es amit idaig megepitettem mind mukodtek)
Ket kapcsolas kivetelevel, es az is az en hibam ![]()
A Honosító műhely oldaláról pl. letölthető egy PDF Creator nevű program, amit feltelepítve egy virtuális nyomtatót hoz létre a gépeden. Ezzel ki lehet nyomtatni a képet, és akkor pdf doksi lesz belőle. Nem utolsó sorban magyarul beszél!
![]()
Ok, koszi szepen,.. Mar ki is probaltam,.. Nagyon szepen nyomtat, word, excel stb,.. De meg nem jottem ra hogyan lehet pl 70db kepet kinyomtatni egy pdf fileba? Esetleg a kepeket tegyem bele word ba laponkent es onna nyomtassam ki,.. Arra gondoltam akkor a minoseg rovasara fog menni, nem?
Egy kis info jol jonne,.. ![]()
Helló valaki nem tud olyan progit amivel WMA-ból lehet MP3-ba konvertálni?
![]()
Nero, Sound Forge, winamp, csak az utobbit nemtudom hogyan kell hasznalni,..
![]()
Ezt sajnos nem tudom. Én az Eagle-ből szoktam a NYÁK rajzokat kinyomtatni vele (melóhelyen van lézerprinter), hogy mérethelyesek legyenek, és az csak egy-egy oldal...
![]()
Legjobb szvsz az Easy CD-DA Extractor, mindenből mindenbe tud konvertálni kb. Na ezt aztán jól megaszondtam...na mind1
![]() ---- más: Múltkor megkaptam egy ismerőstől a teljes 1948-as Rádiótechnika évfolyamot. Nekem ez már elég durván történelem ![]()
Frankye! Te fotózod,vagy vasalod a lézerprintelt maszkot? Mostanában vennék én is de maradnák a fotózásnál,ha a lézernyomi tud jó fedettségű rajzot késziteni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |