Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
ILYennel én is jártam a leg zsírabb az h milyen könnyű vele az egykerekezés meg a manual
nagyon odavág..és tolod is vele az ipart?dirt vagy valami azér a camping váz befigyel :wow1:
Baba lett nagyon!Cikket kapunk rola?
Vizsgamunkának készült...
ha kész lesz a doksi feltehetem majd ha valami érdekel kérdez!
Szia
Ez szuper, nagyon szép igényes munka. Érdekelne egy rajz, nyákrajz, meg file a progiról. nem tennéd fel ?
Hmmm... Ha tényleg igény van rá összeszedem a cuccait! És közzé teszem...
Köszönöm az elismerést amúgy!
Mi köszönjük ha megosztod velünk. Engem nagyon érdekel régen akarok összedobni automata méréshatárváltós mérőt. pláne mostanában kezdtem PIC-el foglalkozni égetőm is van már úgyhogy megcsinálnám.
Összedobtam én is az egy tranyós kis erősítőt. Hát leesett az állam Ahoz képest, hogy két alkatrész, nagyon szépen megy, elég jó teljesítménye van és nem is búg Nekem bejön
Úgy emlékszem a Maximnak vannak erre is cél IC-i. Tudom hogy van automata méréshatárváltós, ráadásul az nem csak feszültséget hanem áramot, ellenállást is mér.
És vannak uC-ez illeszthető példányok is. (MAX1491-MAX1499, MAX1366)
Megvan, ICL7109 az amire emlékeztem.
Az automata méréshatár-váltós pedig az ICL7139.
itt egyszerűen leosztódik a feszültség! az osztóba igen nagy értékű ellenálások vannak használva
Igen, igazad van, de ráizgultam a PIC-es megoldásra.
Nem igérem hogy holnap... de sztem jövő hétre összeálítok 1 használható leírást! Amiből aztán ujraépítheti bárki!
Gyönyörű munka!
Grat hozzá! Véletlenül te nem az Egressybe jársz? (ismerős az asztal )
Összehozza az embereket a véletlen!
Akkor te LIVE-ba is láthatod.... hisz le kell sajna adnom májusig a vizsgamunkát.. De kiálítják a vitrinbe
Végre egy PIC-es szakember! Szép kivitel, gratula!
Nem éppen szakember! Nagyon sok segítséget kaptam... de ha már egyszer megvan és működik akkor gondoltam megmutatom
Jó jo de mutasd már a többi részét is, kiváncsi csacsik vagyunk.
Mar mindenki nagyon varja!Biztos a Fa ala akarjak tenni!Ha addig meg lesz a cikk,en biztos beteszem.
Nincs neked szerencséd pajtás, igen szép ez a cucc, nyakadra mászik érte az egész fórum.........
Kellett ez neked ???, Mert nekünk kellett.
Ill. kéne.Mert jó lenne.
És nyugodtan mondhatjuk: nincs mákod,az van.
Nagyon jó lett az óra devil!
Én is majdnem az Egressybe mentem. De inkább a Kolost választottam
itt van mégegy gépem de még nincs kész teljesen az ösztelos csepelem
Legközelebb kérhetnénk, hogy legalább lámpa legyen rajta, mert így aztán semmi köze az elektróhoz!
huha te aztán nagy "állat" vagy de csak jó értelemben am komolyabban is bicózol vagy csak ezek az extrém bicók tetszenek?
az az elsö teló odavág de nagyon..atén csappas vele rendesen :violent: amugy jok teccenek
|
Bejelentkezés
Hirdetés |