Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2199 / 3615
(#) nagym6 válasza pjg hozzászólására (») Nov 11, 2013 /

Sőt sajátos GPS is egyben, bizonyos mennyiségnél bárhova vezet, csak haza nem.
A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2013
(#) mark.budai válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 11, 2013 /

Azon vagyok. De megy. Elnézést a felesleges kérdésért. Hiába írja ezt, attól még szól. Igaz rettentően zajos, ehhez mindenképp kell a külső hangkari.
(#) szamóca hozzászólása Nov 12, 2013 /

(#) jani1987 hozzászólása Nov 12, 2013 /

Az egyik antennával van egy kis gondom, hogy hogyan szereljem meg. Melyik topikba tegyem fel a kérdést?
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 12, 2013 /

Ha tudhatjuk milyen antenna akkor a szerint válassz témát, de van általános antennás topic is.
(#) mikrokapcsolo hozzászólása Nov 12, 2013 /

Sziasztok! Nem tudom, hogy itt kell-e feltennem a kérdést, de van-e véleménye valakinek ezekről a ledes reflektorokról? Mennyire érik meg? Egy 10W-osra lehet cserélni egy halogén refit. Tényleg? Például piacon 2-3 ezerért osztogatják őket, azok mennyire tartósak?
(#) zolika60 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Nov 12, 2013 /

Refinek, vagy tompítottnak nem ajánlanám, de nappali menetfénynek jó lehet.
(#) mikrokapcsolo válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 12, 2013 /

Jaj, szerintem félreértettük egymást, én erre gondoltam.
(#) vicsys válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Nov 12, 2013 /

Idézet:
„[OFF] Pihenő pákások témája - Elektronikamentes topik”
A kötőjel utáni mondatrész, mindent megválaszol.
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 12, 2013 /

Nagylepke.
(#) mikrokapcsolo válasza vicsys hozzászólására (») Nov 12, 2013 /

Igen, de a véleményre vagyok kíváncsi, gondoltam az itt nem számít eltérésnek a témától
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 12, 2013 /

Ilyen? Másról itt nem eshet szó. De ha nem akkor kérdezd meg az általános antennásban, nem hiszem, hogy ne tudnánk segíteni.
(#) laszlo raduj hozzászólása Nov 12, 2013 /

Ki ment 240Km/H földön , úgy ,hogy jobb lábát meg nyújtotta egy kicsit és beleragadt az ülésbe és 260-ig felmegy a mutató?
Megvolt,Megvolt,Megvolt, igen igazi feling. Elmelegedik a tested, megfeszülnek az izmaid , a hajad az égnek áll, nem tudsz lábra állni, és reszketsz mind kutya a -30fokban, kapkodod a levegőt, légszomjad van és nem tudod milyen nap van, az egekben jársz és azt kívánod meg csak egyszer, meg utoljára egyszer, adod az egyik vesédet csak meg egyszer..........
Ha nem kényszerülök túl korán kaszálni fát hasogatni nem leszek ekkora mamlasz , mehetnek pilótának 20-on annyi óra repülés után belepisilni a pilóta ruhába, pont mikor robban a hangsebeseg .... csak elkebzeltem a pilóta szerepet
(#) szamóca hozzászólása Nov 13, 2013 /

(#) nagym6 válasza szamóca hozzászólására (») Nov 13, 2013 /

Ez egy fedett medence? Mert akkor elkezdek gyűjteni, kb. 123456 év múlva megvenném. Ingyen jöhettek fürödni a HE -től mindenki. Csak ne tudja a környék, milyen vizet iszik.
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Nov 13, 2013 /

Nagyon érdekes, de nyugdíjasok nem költöznek bele az biztos.
(#) nagym6 válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 13, 2013 /

Pedig a mozgás edzi az embert, vérnyomás stb.-re jót tesz.
A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2013
(#) kérdező hozzászólása Nov 13, 2013 /

Találtam egy érdekes dolgot, igaz egy kis elektronika is van benne, de mégis érdekes, hogy hogyan képzelték el 1983-ban a Hi-Fi jövőét. Tetszett a "buborékmagnó" amiben nincs is mozgó alkatrész. Pl. ma az mp3. (az egy más dolog, hogy a sima magnónál is rosszabb az mp3) Az analóg hanglemezek jövője is nagyjából így alakult, mint a cikkben.
Hi-FI Magazin, a jövő körvonalai
(#) pjg válasza szamóca hozzászólására (») Nov 13, 2013 /

Ez állati jó.
(#) szamóca válasza kérdező hozzászólására (») Nov 13, 2013 /

Darvast csak azért tisztelem, mert tuja mit jelent pontosan a hangfal szó. Addig nem is volt bajom a szakma doyenével, míg nem kezdett el kismegszakítóteszteket csinálni. Azóta hiteltelenné vált a szememben.
(#) kérdező válasza szamóca hozzászólására (») Nov 13, 2013 /

Milyen kismegszakítótesztekre gondolsz?
(#) szamóca válasza kérdező hozzászólására (») Nov 13, 2013 /

Ez már paródia szintű dolog. Lassan az sem lesz mindegy, hogy Paksról, vagy Kujbisevről kapjuk e az áramot.
(#) szamóca válasza pjg hozzászólására (») Nov 13, 2013 /

(#) nagym6 hozzászólása Nov 13, 2013 /

A hideg is befolyásolja a hangzást. Én most rekedt vagyok, nagy az eltérés az eredeti akusztikus hangomtól.
(#) mikrokapcsolo válasza nagym6 hozzászólására (») Nov 13, 2013 /

Ezt én is alátámasztom. Én vastagabb kábel helyett Strepsils-el próbálkoztam, eddig sikertelenül...
(#) nagym6 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Nov 13, 2013 /

A vastagabb kábel is jó, belső vezető erét ki kell húzni, és páleszt lehet benne vezetni üvegből torokra.
(#) gkari válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Nov 13, 2013 /

A meleg sósvizzel való gargalizálás csodát tesz, csak bírd ki "taccsinger" nélkül!

Valóban mosolyt csalt az arcomra. Köszi.
(#) kérdező válasza kérdező hozzászólására (») Nov 13, 2013 /

Látom.
Így valóban nevetséges. Ez már nem elektronika, asztrológia... Ezt amúgy komolyan gondolta a szerző?
Csak azért csodálkoztam, mert sehogy se tudtam elképzelni, hogy mi köze a hangnak a kismegszakítóhoz.
A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2013
Következő: »»   2199 / 3615
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem