Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sőt sajátos GPS is egyben, bizonyos mennyiségnél bárhova vezet, csak haza nem.
![]() A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2013
Azon vagyok. De megy.
![]()
Az egyik antennával van egy kis gondom, hogy hogyan szereljem meg. Melyik topikba tegyem fel a kérdést?
Ha tudhatjuk milyen antenna akkor a szerint válassz témát, de van általános antennás topic is.
Sziasztok! Nem tudom, hogy itt kell-e feltennem a kérdést, de van-e véleménye valakinek ezekről a ledes reflektorokról? Mennyire érik meg? Egy 10W-osra lehet cserélni egy halogén refit. Tényleg? Például piacon 2-3 ezerért osztogatják őket, azok mennyire tartósak?
Refinek, vagy tompítottnak nem ajánlanám, de nappali menetfénynek jó lehet.
Jaj, szerintem félreértettük egymást, én erre gondoltam.
Idézet: A kötőjel utáni mondatrész, mindent megválaszol. „[OFF] Pihenő pákások témája - Elektronikamentes topik” ![]()
Igen, de a véleményre vagyok kíváncsi, gondoltam az itt nem számít eltérésnek a témától
Ilyen? Másról itt nem eshet szó. De ha nem akkor kérdezd meg az általános antennásban, nem hiszem, hogy ne tudnánk segíteni.
![]()
Ki ment 240Km/H földön , úgy ,hogy jobb lábát meg nyújtotta egy kicsit és beleragadt az ülésbe és 260-ig felmegy a mutató?
Megvolt,Megvolt,Megvolt, igen igazi feling ![]() Ha nem kényszerülök túl korán kaszálni fát hasogatni nem leszek ekkora mamlasz , mehetnek pilótának 20-on annyi óra repülés után belepisilni a pilóta ruhába, pont mikor robban a hangsebeseg .... csak elkebzeltem a pilóta szerepet ![]()
Ez egy fedett medence? Mert akkor elkezdek gyűjteni, kb. 123456 év múlva megvenném. Ingyen jöhettek fürödni a HE -től mindenki. Csak ne tudja a környék, milyen vizet iszik.
Nagyon érdekes, de nyugdíjasok nem költöznek bele az biztos.
![]()
Pedig a mozgás edzi az embert, vérnyomás stb.-re jót tesz.
A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2013
Találtam egy érdekes dolgot, igaz egy kis elektronika is van benne, de mégis érdekes, hogy hogyan képzelték el 1983-ban a Hi-Fi jövőét. Tetszett a "buborékmagnó" amiben nincs is mozgó alkatrész. Pl. ma az mp3. (az egy más dolog, hogy a sima magnónál is rosszabb az mp3) Az analóg hanglemezek jövője is nagyjából így alakult, mint a cikkben.
Hi-FI Magazin, a jövő körvonalai
Darvast csak azért tisztelem, mert tuja mit jelent pontosan a hangfal szó. Addig nem is volt bajom a szakma doyenével, míg nem kezdett el kismegszakítóteszteket csinálni. Azóta hiteltelenné vált a szememben.
Milyen kismegszakítótesztekre gondolsz?
Ez már paródia szintű dolog. Lassan az sem lesz mindegy, hogy Paksról, vagy Kujbisevről kapjuk e az áramot.
A hideg is befolyásolja a hangzást. Én most rekedt vagyok, nagy az eltérés az eredeti akusztikus hangomtól.
Ezt én is alátámasztom. Én vastagabb kábel helyett Strepsils-el próbálkoztam, eddig sikertelenül...
A vastagabb kábel is jó, belső vezető erét ki kell húzni, és páleszt lehet benne vezetni üvegből torokra.
A meleg sósvizzel való gargalizálás csodát tesz, csak bírd ki "taccsinger" nélkül!
Látom.
![]() Így valóban nevetséges. Ez már nem elektronika, asztrológia... Ezt amúgy komolyan gondolta a szerző? Csak azért csodálkoztam, mert sehogy se tudtam elképzelni, hogy mi köze a hangnak a kismegszakítóhoz. ![]() A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |