Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2214 / 3614
(#) zolika60 válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 9, 2013 /

Az jó lesz. Úgysem árt egy szaki a kivitelezésnél.
(#) szitko válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 9, 2013 /

Ha 3 méteren belül van, akkor flexicsővel bekötheted. Anyámnál a gázbojler 3,5m-es flexicsővel van bekötve a földgázra (Gázos csinálta neki. Lehet, hogy nem volt kedve hegeszteni.)
De kérd ki egy szaki véleményét.
(#) laszlo raduj válasza szitko hozzászólására (») Dec 9, 2013 /

Azon a flexi csövön ha van sárga jelzés akkor az gaznak van .
(#) granpa válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 9, 2013 /

Tudom, amit tudok; gyakoroltam az öcsém mellett (aktív korában gázszerelő mester(is) volt). Töredéke a költség, meg a macera.
(#) zolika60 válasza granpa hozzászólására (») Dec 9, 2013 /

A macerát arra értettem, hogy folyton cserélgetni kell. Egy palack gáz körülbelül 50m3 vezetékes gáz ára. Annyit nem lehet vele fűteni szerintem.
(#) granpa válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 9, 2013 /

Akkor nálatok olcsó a vezetékes, drága a palack.Nekem a hegyre 4 rúgóért odahozzák, kitart Mátyástól, Szt. Andrásig; főzök, sütök. De fűtésre ki lett mérve, lenyomja a vezetékest. Nálam,-kb. 10 évvel ezelőtt,- többe lett volna csak a bevezetés, mint ~10évi palackköltség (és még ehhez jött volna a fogyasztott gáz díja). Plusz utánjárás, rossz tervezés, elbaltázott szerelés (elég sok helyen javítottunk a 'mesterek' után), kosz, rendetlenség, útban lévő csövek, nem is sorolom.
(#) pjg válasza granpa hozzászólására (») Dec 9, 2013 /

Ha én megyek érte 500m-re, az Agip kútra 5200.-
(#) granpa válasza pjg hozzászólására (») Dec 9, 2013 /

Ez gáz!
(#) laszlo raduj válasza granpa hozzászólására (») Dec 9, 2013 /

Szegénység előnye, nálunk a magán kutak ahol gazt is töltenek autókban , töltenek palackokat is , kilóra amennyit szeretnél (pénzed van) , mi ott toltesuk, sokall szebben ég , nem füstöli az edényeket, erősebb, és többet tart, na meg nem budos (annyira).
(#) pjg válasza laszlo raduj hozzászólására (») Dec 9, 2013 /

Egyszer próbáltam palackot töltetni pénteken este 9 óra tájban a biharnagybajomi benzinkúton. Másnap reggel disznót perzselni kellett volna. Úgy elhajtottak mint annak a rendje.
(#) granpa válasza laszlo raduj hozzászólására (») Dec 9, 2013 /

Jó az a kis büdösség, megérzed, ha szivárog; sokkal illékonyabb mint az éghető rész.
(#) pjg válasza granpa hozzászólására (») Dec 9, 2013 /

Még anno energetikus koromban az irodám ablakától vagy 100 m-re volt az a hely ahol az Etil-merkaptánt a rendszerbe töltik. Néha a csukott ablak mögött szenvedtem "Szmörével". Nehéz volt visszatartani.
A hozzászólás módosítva: Dec 9, 2013
(#) laszlo raduj válasza pjg hozzászólására (») Dec 9, 2013 /

Gondolom jó céget választotál , van hely ahol néznek mind egy barmot ha ilyent kérsz , kell egy kütyü, átalakító , palack-autó csatlakozó .

Úgy tudom törvényesen is tilos a pb. palack kúton töltése.

Meglehet igazad van , akkor a paraszt hol tölti a kiránduláshoz használt 5-10Kg palackokat?

Arra van kijelölt töltőhely. Régen az Áfor volt. A telephely is létezik. Gondolom, most a MOL-é.

Na , nem akartam nevet írni, de ha te emlegeted akkor én is kimondom , a MOL-nal csak akkor töltesz palackot , ha fügétlenül te meg tudod tölteni, ha segítséget hívsz ,szoba sem jöhet, nálunk a mólnak amúgy sincs hasonló műhelye ahol palackokat töltenének , csak egy kútja van .
(#) laszlo raduj hozzászólása Dec 10, 2013 /

Szimuláltam egy jó nagyot , túllihegtem a betegségem , így sikerült pár nap egyéni vakációt vennem. Szamomra kellemetlen visszaütője az hogy én kell magamnak kaját csinálnom ha enni akarok.

Fogtam egy pisztrángot, eljátszódtam vele; a hóhért (levágtam a fejet), boncoló orvost, a bankárt (megfosztatom pénzétől) , de a szakács nem megy , valamiért nem marad rajta a puliszka liszt (kukorica dara), ahonnan leesik mar vékony rétegben sem tudom vissza vakolni. Mit csinálok rosszul , házi tojást használok, úgy néz ki mind egy leprás
(#) pjg válasza laszlo raduj hozzászólására (») Dec 10, 2013 /

Először lisztbe kell forgatni, majd tojásba, végül a puliszkába.
(#) laszlo raduj válasza pjg hozzászólására (») Dec 10, 2013 /

A péket nem játszottam vele, tiszta ügy .

Köszönöm a felvilágosítást.
(#) zenetom hozzászólása Dec 11, 2013 /

Ezt is megéltük. Tesco táblagép.
(#) laszlo raduj válasza zenetom hozzászólására (») Dec 11, 2013 /

Van üzletlánc amely saját pékséget húsfeldolgozót üzemeltet van aki elektronikával foglalkozik, mindenki próbálkozik ))
(#) Ricsi89 válasza zenetom hozzászólására (») Dec 11, 2013 /

Drága. Én egy 20-asért vettem kínából tabletet fél éve és hibátlanul tejesít.
(#) jdani hozzászólása Dec 12, 2013 /

Talán amiről sokan nem tudnak.
Bővebben: Link
Nem tudja valaki, nincs-e ez magyar szinkronnal?
(#) depi52 hozzászólása Dec 12, 2013 /

Ötletes és érdekes megoldás Klikk .
(#) Kari55 válasza depi52 hozzászólására (») Dec 12, 2013 /

Ez a Srác, szerintem szereti is a szakmáját, már sok videóját megnéztem, nagyon ötletes munkái vannak.
(#) depi52 válasza Kari55 hozzászólására (») Dec 12, 2013 /

Most találtam véletlenül rá de ámulok csak....

Ez se semmi!
Érdemes mindet megnézni
A hozzászólás módosítva: Dec 12, 2013
(#) depi52 válasza Kari55 hozzászólására (») Dec 12, 2013 /

Le a kalappal előtte!

Ez az oldal se kutya!
Következő: »»   2214 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem