Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Na ugye, hogy jó dolog a nyáklap? Szép lesz, csak így tovább!
Köszönöm!!
Már csak egy előlap kellene elé, van egy darab piros plexim csak az a gond hogy 10mm híja van annak is, még gondolkodom hogy mi legyen!
Ha van autófóliázós ismerősöd, akár átlátszó plexiből vagy vékony üveglapból is meg tudod csinálni.
Füstszínű üveg?
A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2014
A horganyzott csavarokat gázlángon "szürkíteni" lehet, addig a lángba tartva a csavarfejet, amíg hirtelen szürke lesz. Ez egész szép szín, nem rikító. Csak egy ötlet, de nekem így is megfelelne.
Végre Magyarországon valaki magyar feliratos készüléket csinált.
Kész az előlap! 5mm-es plexi lefóliázva.
Így már elég pofás lett! A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2014
Szuper lett, gratulálok. Beiratkozom egy török nyelvtanfolyanra.
A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2014
Teljesen mindegy, de nekem kívül van, de ha megfordítom akkor is ugyanilyen!!
Üdv!
A plexivel nem volt gond, de a fóliával már inkább. Sajnos tényleg nagyon nehéz a furaton pontosan kivágni a fóliát. Távolról egyébkét egyáltalán nem szembetűnő. A zavaró inkább az, ha karcos a plexi. Sokat kellett polírozni, hogy a jelentős karcok eltűnjenek, és ne üssön át a fólián, és ne legyen matt a látvány. Pláne, hogy nehéz volt szereznem megfelelő vastagságú plexit, ami pedig volt az sajnos nagyon karcos volt. A lényeg, hogy aki tulajdonába került, annak nagyon tetszett. A kis hibáktól eltekintve is. Köszönöm a lelkesítő hozzászólásokat!
Mai nap úgy gondoltam csinálok egy Ledes dobókockát. Gombelemről működik, a ledek pedig csiszolt fehér ledek (diffúz hatás). Az eredeti cikk itt megtalálható : apcmag.com . A felirat direkt ilyen hogy kicsit a gyerekkora emlékeztessen.
Bővebben: Link
Ügyes kis cucc , de a dobókocka csak 6 ig számol , itt viszont többször is láttam mind a 7 ledet világítani .Ez valami extra jelzési funkció??
A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2014
Vicsys jól mondja, így igaz csak a videón picit bakiztam.
ÁÁ már értem , helyes ügyes kis cucc lett
Nagyon szép lett az órád, gratulálok !! A kapcsolása publikus ? Feltennéd, vagy belinkelnéd ?
Azért hetes mert, akkor átlátszóvá válik a kocka , nem semmi
Elkészültem az UV levilágítóm dobozolásával. Már csak egykét dolog kell rá ami még praktikusabbá teszi de már így is használható.
Üdv. A hozzászólás módosítva: Jan 4, 2014
Szia!
Nagyon bibe lett, de ha jól látom nincs benne időzítő, ha nem gond ajánlanám Vicsys által közzétett tanítható időzítőt, nekem is egy ugyan ilyenben van és bátran mondhatom legalább olyan fontos belerakni mit az uv ledeket nagyon hálás eszköz.
Szerbusz.
Nos igen mint írtam hiányzik egy-két dolog ami a kényelmet szolgálja de idővel az is belekerül. Megnézem azt az időzítőt, köszönöm az instrukciót. Üdv.
Nekem egy ilyen kis vacak 230v/12v 300mA konverter hajtja ezt az időzítő áramkört, nagyon stabilan, ha jól tudom ilyent itt tudsz venni itt az oldalon 6-700ft ér. (mármint chopper800)
A hozzászólás módosítva: Jan 4, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |