Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Sziasztok!
Az akciós oldalnak (http://www.hestore.hu/special_offer.php) van RSS linkje? Illetve ha nincs, tervben van?
Szép napot mindenkinek!
Ez a kapcsoló hány A terhelhetőségű? Nincs valami dokumentum róla? A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2014
Sziasztok!
Ebből a kijelzőből kellene nekem az elektro lumineszensz háttérvilágítású változat. Köszönöm! István
Hello! Azt szeretném megkérdezni, hogy fel lehetne-e venni termékek közé a kis átlátszó tasakokat, amibe csomagolni szoktak? Nekem natúrban kellene pár darab, de csak ilyen antisztatikus tasakokat találtam Előre is köszi.
Üdvözletem!
Be tudjátok szerezni az alábbi PIHER SMD potmétert, 10k ohm-os változatban? Link 20db-ra lenne szükségem belőle. Köszi
Igen, de az az az érzésem, hogy mégsem.
Nem akarok senkit sem megbotránkoztatni, de a darabára kb. 1400 Ft nettóra jönne ki. Mars szondán kívül nem nagyon tudok elképzelni olyan gyártmányt, ami ezt elviselné
Szia!
Nagyon szépen köszönöm! Továbbítom az információt, ezzel kapcsolatban. Szerintem lehet, hogy foglak keresni ezügyben, mert kellhet. Egyébként JBC hőlégfújóba kell.
Üdv!
TNY267P táp IC-t be tudtok szerezni? Kb. mennyibe kerülne?
Nem szándékoztok esetleg beszerezni ilyen hőnyomtatót?
DC-OT11115 Az LCD modulok, GSM modulok, GPS modulok, RF modulok mellett simán megférne egy ilyen hőnyomtató modul. Szerintem lenne rá kereslet mert ez direkt ilyen előlapba építhető modul kivitel, egész egyszerű vezérléssel. Egy elektronikai alkatrész. Nem is értem hogy miért nem lehet nálunk egyik elektronikai üzletben sem kapni. Még a TME-nél és a Conrad-nál sem, pedig ott aztán van minden hülyeség.
Elférni ugyan elférne, de amit partneren keresztül tudnánk adni, az a százezret karcolja, szóval szerintem tárgytalan.
A linkelt cuccot bárki be tudja hozni pl. az e-bayről: thermal-printer Ha ezt forgalmaznánk, csak drágább lenne és hosszabb időbe telne, ami persze senkinek se tetszene. Szóval marad a magán beszerzés. A hozzászólás módosítva: Jan 13, 2014
Értem és köszönöm! Én is ebay-ről fogom akkor venni.
Sziasztok!
nekem az lenne a kérdésem, hogy transzformátor tekercset méterre is lehet venni? Vagy csak egybe egy egész csévét? A választ előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2014
Általában a huzalt súlyra szokták mérni. Hosszúságra kicsit bonyolultabb lenne a mérése.
Üdv!
Ha megrendelem ezt az arduino uno panelt, mikorra várható a beszerzése? Illetve ez eredeti arduino panel, vagy másolat?
Szia!
A HEStore hivatalos magyarországi viszonteladója az olasz Arduino csapatnak. Garantáltan eredeti, nem klón. A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2014
Ez remek köszönöm. Továbbá mikorra lehet leghamarabbra beszerezni mert most csak rendelhető. Jövőhétbe belefér?
Erre választ inkább az ügyfélszolgálat tud adni, kérlek keresd fel őket. Én úgy látom, hogy abszolút reálisan 1-2 nap átfutással kezedben lehet - de pontosat az ügyfélszolgálat tud mondani.
Köszönöm, fel is keresem őket.
Mintha a termék és az adatlap nem passzolna egymáshoz: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Jan 19, 2014
Valaki szórakozik velem! Tegnap még valami csatlakozó adatlap volt ott.
Sziasztok!
Ilyen pákám van: http://www.hestore.hu/prod_10026007.html Úgy tudom, hogy K-típusú hőelemes. Az lenne a kérdésem, hogy valóban K-típusú hőelem van-e benne és ez a fűtőszál jó-e hozzá és ebben is K-típusú hőelem van-e? http://www.hestore.hu/prod_10026088.html Előre is köszönöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |