Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobilról számítógép írányítása
Lapozás: OK   2 / 3
(#) banyaiakos válasza kiszebra hozzászólására (») Dec 3, 2007 /

tyííííííííííííííí vaze!
Mindig is filózam hogy hogy lehetne működtetni ezt a távezérléses dolgot a K750i-men.
Télleg rengeteg progit tud irányítani.
Köszi a linket, sztem minden SE-s számára nagyon hasznos lehet.
Holnap veszek is egy USB-s bluetooth adaptert
(#) d9thc hozzászólása Dec 3, 2007 /

Hali
Ez a pupetmaster engem is érdekelne. Ha jól értem, kell valami java a telóra. Pár napja kaptam egy ősrégi MPX220at, erre lehet ilyet pakolni? Honnan lehet leszedni, ha van ilyen? Működne vele ez a pupetmaster?
Előre is köszi
(#) ensium hozzászólása Dec 16, 2007 /

Látom nagy a tanácstalanság Én pont ma kerestem ilyen programot a SE v630-amra. Találtam is Korábban megvolt, de csak a client verzió amit a telefonra kell tölteni, de most megtaláltam a servert is. Bloetoothon keresztül működik, én még nem tudtam kipróbálni, jövőhéten veszek USB-s kékfog kulcsot, akkor befogok számolni nektek. Jónak ígérkezik.
(#) Chokapick válasza Doky586 hozzászólására (») Dec 23, 2007 /

szeva.munkam miatt nem tudtam netkozelben lenni,de most ujra itthon vagyok es fojtatnam az informacio gyujtest a puppet masters-rol. utoljara a dyn dns-rol volt szo es ott megakadtam.szeretnem ha meg egy kis turelmet szannal a temara a cel erdekeben.
(#) Chokapick válasza ensium hozzászólására (») Dec 23, 2007 /

szeva ensium. szivesen varnam tapasztalataidat az osszekottetesrol.hogyan sikerult?
(#) ensium válasza Chokapick hozzászólására (») Dec 23, 2007 /

Üdv.

Két programmal próbáltam, az egyiket nem sikerült rábírnom, hogy mutasson képet a telón, viszont a másik tökéletesen működött! A monitoron ment az egér, a telón szintúgy, csak annyi a hibája, hogy a kommunikálást GIF képekkel hajtja végre, szó sincs valós időben történő képmutatásra. Lefényképezi a képernyőt, és ezt gif képben átküldi a telefonra, te meg böngészhetsz rajta a normál mérettól a 4 vagy 8x nagyításig. Egy-eyg "akciónál" újra küldi a képet. Ha például startmenüre rámegyünk tölt, és kihozza a start menüs képet. Úgyhogy ezt hagytam most, megnézem a puppet mastert. (Egyébként ebben rohadt sok meló lehetett... Bár mibe nem?)
(#) Chokapick válasza ensium hozzászólására (») Dec 23, 2007 /

bloetoothon vagy interneten keresztul hoztad letre a kapcsolatot? nekem az volna a celom,hogy neten keresztul sasoljak egy progit ami a pc-men fut.szoval a pc fojamatosan fent lenne a neten es en az orszag barmely pontjarol a mobillal felmennek GPRS. altal es szeretnem latni,hogy mit mutat otthon a monitorom. szerinted?
(#) ensium válasza Chokapick hozzászólására (») Dec 23, 2007 /

Bluetotthon keresztül, azthiszem nincs is oylan funkciója hogy GPRS de majd megnézem neked! Azt viszont lirpóbálni nem fogom mert... Ha van akkor elküldöm, vagy felrakom ide. Viszont mindenek előtt próbáld ki ez ta puppet mastert itt az előző oldalon! Jónak néz ki, GPRS támogatottsága van. Én most próbáltam Bluetoothon keresztül, hát nemigazán sikerült... Ennek ellenére a GPRS része sikerülhet, működhet!
(#) ensium válasza ensium hozzászólására (») Dec 24, 2007 /

Na megnéztem! Van GPRS funkciója.

Itt a file
(#) ensium válasza ensium hozzászólására (») Dec 24, 2007 /

Baj van úgynéz ki fertőzött. Mindjárt mgenézem
(#) Chokapick válasza ensium hozzászólására (») Dec 24, 2007 /

virusos? mi a helyzet?
probaltad a gprs reszet,hogy mukodik e?

es az oldal amit belinkeltel onnan mit kell letolteni?
(#) ensium válasza Chokapick hozzászólására (») Dec 24, 2007 /

Egy fórumozó letöltötte, és állítólag a vírusírtója vírust jelzett, de én is itthon most leellenőriztem, meg a filet is letöltöttem nem találtam vírust. A GPRS funkciót nem próbáltam ki mert nincs keretem. Letölteni úgy tudod, hogy alul rányomsz a FREE gombra, aztán megvárod amíg visszaszmol, ez egy perc lesz, utána meg adja magát.

es a visszaszamlalas utan melyikre kell mennem?
(#) ensium válasza Chokapick hozzászólására (») Dec 24, 2007 /

Ott van kiemelve 4 betű meg szám összekeverve meg mellette egy hely ahová beírhatod őket. Írd be, aztán nyomj a downloadra

koszonom,hogy megosztottad velunk a progit es boldog karacsonyt kivanok.am volna itt meg egy kerdes.a progi mely reszet kell a mobilra telepiteni?

valamiert nem sikerul.az IP cimmel van valami problema. Nemtudom beallitani.tudna valaki segiteni?
(#) zatrok hozzászólása Dec 26, 2007 /

Pár napja láttam már ,de most nem találom azt a témát amiben ez volt a kérdés.
6230 nokiával lehet e irányítani a számítógépet?Na és ha igen akkor ,hogyan és lehet e a telefonon a gép képét látni,persze azon kívül,hogy lefényképezem és ráküldöm.Előre is köszi.
(#) Boldika hozzászólása Dec 26, 2007 /

Ha már van ilyen téma: Engem pedig Nokia 3220 érdekelne. THX
(#) tiggersoft válasza zatrok hozzászólására (») Dec 26, 2007 /

pedig ott van!
ennek a fórumnak is van keresöje...
Bővebben: Link
(#) zatrok válasza tiggersoft hozzászólására (») Dec 26, 2007 /

Na ja,kössz ,de ez még nem segít rajtunk
(#) ensium válasza Chokapick hozzászólására (») Dec 27, 2007 /

Na hello! Bocs, hogy ily későn írok, mennyire értesz a gépekhez? Azért mert innen bonyolultabb lesz a dolog, csak hogy mennyire részletesen magyarázzam? Használtad már az IPCONFIG parancsot?
(#) Doky586 válasza Chokapick hozzászólására (») Dec 27, 2007 /

Csak kíváncsiságból kérdem hogy mi nem sikeredik?
Egyszer már mindent leírtam, hogy mit hogy s mint. Esetleg a manual elolvasása is segíthet. Vagy ott az eredeti (angol) fórum..

Mindenesetre érdemes annyi tudást felhalmozni előtte hogy például egy egyszerű ftp szervert be tudj izzítani amire a netes ismerősök beléphetnek... (ehez is kell a dyndns és router bekonfigurálása)..

Egy másik módszer ha nem ragaszkodsz a mobiltelóhoz, hanem a PC is jó: LogMeIn Free. Csak a 'szerver' oldalra kell progit telepíteni, kliens oldalon elég egy böngésző. (Hasonló a VNC-hez.)
Ez teljesen egyszerű ingyenes szolgáltatás és minden tűzfalon átmegy (még a cégeseken is), nem kell állítgatni semmit, a laikus is könnyen elboldodul vele szerintem.
(#) Chokapick válasza Doky586 hozzászólására (») Dec 30, 2007 /

szia. Doky Ensium belinkelt egy progit ami hasonlo a puppet mastershez.A progi rendelkezik GPRS opcioval.felinstalalltam a pc-re es a mobilra is.elolvastam a hozza fuzodo texteket is. Am amikor kapcsolodni szeretnek a tel kiirja: status:connekting. egy kis ido mulva pedig status:Not connected. javax.microedition.io .Connection NOt Found Exception szoval valamiert nem sikeredik a kapcsolat.lehet egyszeru a megoldas,de en nem ertek hozza ezert kerek segitseget kitartoan.
(#) Chokapick válasza Doky586 hozzászólására (») Dec 30, 2007 /

Log MeIn Free progirol meg nem hallottam. milyen funkciokat tolt be? nekem elsodleges volna a mobil,hiszen arrol szertnek kovetni egy progit ami a pc-men fut.
(#) Chokapick válasza Chokapick hozzászólására (») Dec 30, 2007 /

aha.meg van a Log MeIn .megtalaltam a magyar leirast.koszonom az otletet es hogy belinkelted.
(#) zatrok hozzászólása Dec 30, 2007 /

Tudja valaki,hogy a jar kiterjesztésű fájlt miért nem ismeri a 6230??
Mit lehetne tenni ,hogy ismerje?
Van egy kis program valami opera....nemtommi.jar ezzel állítólag lehet internetezni mobilon ,de ez sem indul el.
(#) Chokapick válasza Doky586 hozzászólására (») Jan 2, 2008 /

Ez a logmein progi nagyon szuper dolog.Tetszik nagyon.Mostmar csak az a kerdesem,hogy vajon mobillal is elerhetnem az oldalt? mobilos keresesnel a google valami pda verziot talalt.Kitoltottem a cuccosokat,de nem jott letre a kapcsolat a logmein oldallal.Probalta mar valaki?
(#) Doky586 válasza Chokapick hozzászólására (») Jan 3, 2008 /

logmein + mobil ? sose próbáltam.
csak egy tipp: a beállításokban kapcsold át DirectX -ről Java -ra a vezérlés tipusát ha lehet..

zatrok: talán nem a telefonnak kell felismerni hanem a "Nokia PC Suite" programnak. majd az telepíti a telefonra ha össze vannak kötve.
(#) Kovidivi hozzászólása Feb 15, 2008 /

Sziasztok!
Lesz egy láma kérdésem... a GPRS-ért kell fizetni? T-mobile szolgáltatónál vagyok... nokia 6131-gyel szeretnék bluetoothon legalább winampot vezérelni, amihez nem találok megfelelő progit. esetleg tudtok ajánlani egy jót? csak java-t támogat a telóm...
Még azt néztem, hogy "s43 = Series 40, 3rd Edition" az operációs rendszere a telómnak.
Köszi szépen!
Következő: »»   2 / 3
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem