Fórum témák
» Több friss téma |
tyííííííííííííííí vaze!
Mindig is filózam hogy hogy lehetne működtetni ezt a távezérléses dolgot a K750i-men. Télleg rengeteg progit tud irányítani. Köszi a linket, sztem minden SE-s számára nagyon hasznos lehet. Holnap veszek is egy USB-s bluetooth adaptert ![]()
Hali
Ez a pupetmaster engem is érdekelne. Ha jól értem, kell valami java a telóra. Pár napja kaptam egy ősrégi MPX220at, erre lehet ilyet pakolni? Honnan lehet leszedni, ha van ilyen? Működne vele ez a pupetmaster? Előre is köszi ![]()
Látom nagy a tanácstalanság
![]() ![]()
szeva.munkam miatt nem tudtam netkozelben lenni,de most ujra itthon vagyok es fojtatnam az informacio gyujtest a puppet masters-rol. utoljara a dyn dns-rol volt szo es ott megakadtam.szeretnem ha meg egy kis turelmet szannal a temara a cel erdekeben.
szeva ensium. szivesen varnam tapasztalataidat az osszekottetesrol.hogyan sikerult?
Üdv.
Két programmal próbáltam, az egyiket nem sikerült rábírnom, hogy mutasson képet a telón, viszont a másik tökéletesen működött! A monitoron ment az egér, a telón szintúgy, csak annyi a hibája, hogy a kommunikálást GIF képekkel hajtja végre, szó sincs valós időben történő képmutatásra. Lefényképezi a képernyőt, és ezt gif képben átküldi a telefonra, te meg böngészhetsz rajta a normál mérettól a 4 vagy 8x nagyításig. Egy-eyg "akciónál" újra küldi a képet. Ha például startmenüre rámegyünk tölt, és kihozza a start menüs képet. Úgyhogy ezt hagytam most, megnézem a puppet mastert. (Egyébként ebben rohadt sok meló lehetett... Bár mibe nem?)
bloetoothon vagy interneten keresztul hoztad letre a kapcsolatot? nekem az volna a celom,hogy neten keresztul sasoljak egy progit ami a pc-men fut.szoval a pc fojamatosan fent lenne a neten es en az orszag barmely pontjarol a mobillal felmennek GPRS. altal es szeretnem latni,hogy mit mutat otthon a monitorom. szerinted?
Bluetotthon keresztül, azthiszem nincs is oylan funkciója hogy GPRS de majd megnézem neked! Azt viszont lirpóbálni nem fogom mert...
![]()
Baj van úgynéz ki fertőzött. Mindjárt mgenézem
![]()
virusos? mi a helyzet?
probaltad a gprs reszet,hogy mukodik e?
es az oldal amit belinkeltel onnan mit kell letolteni?
Egy fórumozó letöltötte, és állítólag a vírusírtója vírust jelzett, de én is itthon most leellenőriztem, meg a filet is letöltöttem nem találtam vírust. A GPRS funkciót nem próbáltam ki mert nincs keretem. Letölteni úgy tudod, hogy alul rányomsz a FREE gombra, aztán megvárod amíg visszaszmol, ez egy perc lesz, utána meg adja magát.
es a visszaszamlalas utan melyikre kell mennem?
Ott van kiemelve 4 betű meg szám összekeverve meg mellette egy hely ahová beírhatod őket. Írd be, aztán nyomj a downloadra
![]()
koszonom,hogy megosztottad velunk a progit es boldog karacsonyt kivanok.am volna itt meg egy kerdes.a progi mely reszet kell a mobilra telepiteni?
valamiert nem sikerul.az IP cimmel van valami problema. Nemtudom beallitani.tudna valaki segiteni?
Pár napja láttam már ,de most nem találom azt a témát amiben ez volt a kérdés.
6230 nokiával lehet e irányítani a számítógépet?Na és ha igen akkor ,hogyan és lehet e a telefonon a gép képét látni,persze azon kívül,hogy lefényképezem és ráküldöm.Előre is köszi.
Ha már van ilyen téma: Engem pedig Nokia 3220 érdekelne.
![]()
Na ja,kössz ,de ez még nem segít rajtunk
Na hello! Bocs, hogy ily későn írok, mennyire értesz a gépekhez? Azért mert innen bonyolultabb lesz a dolog, csak hogy mennyire részletesen magyarázzam? Használtad már az IPCONFIG parancsot?
![]()
Csak kíváncsiságból kérdem hogy mi nem sikeredik?
Egyszer már mindent leírtam, hogy mit hogy s mint. Esetleg a manual elolvasása is segíthet. Vagy ott az eredeti (angol) fórum.. ![]() Mindenesetre érdemes annyi tudást felhalmozni előtte hogy például egy egyszerű ftp szervert be tudj izzítani amire a netes ismerősök beléphetnek... (ehez is kell a dyndns és router bekonfigurálása).. Egy másik módszer ha nem ragaszkodsz a mobiltelóhoz, hanem a PC is jó: LogMeIn Free. Csak a 'szerver' oldalra kell progit telepíteni, kliens oldalon elég egy böngésző. (Hasonló a VNC-hez.) Ez teljesen egyszerű ingyenes szolgáltatás és minden tűzfalon átmegy (még a cégeseken is), nem kell állítgatni semmit, a laikus is könnyen elboldodul vele szerintem.
szia. Doky Ensium belinkelt egy progit ami hasonlo a puppet mastershez.A progi rendelkezik GPRS opcioval.felinstalalltam a pc-re es a mobilra is.elolvastam a hozza fuzodo texteket is. Am amikor kapcsolodni szeretnek a tel kiirja: status:connekting. egy kis ido mulva pedig status:Not connected. javax.microedition.io .Connection NOt Found Exception szoval valamiert nem sikeredik a kapcsolat.lehet egyszeru a megoldas,de en nem ertek hozza ezert kerek segitseget kitartoan.
Log MeIn Free progirol meg nem hallottam. milyen funkciokat tolt be? nekem elsodleges volna a mobil,hiszen arrol szertnek kovetni egy progit ami a pc-men fut.
aha.meg van a Log MeIn .megtalaltam a magyar leirast.koszonom az otletet es hogy belinkelted.
Tudja valaki,hogy a jar kiterjesztésű fájlt miért nem ismeri a 6230??
Mit lehetne tenni ,hogy ismerje? Van egy kis program valami opera....nemtommi.jar ezzel állítólag lehet internetezni mobilon ,de ez sem indul el.
Ez a logmein progi nagyon szuper dolog.Tetszik nagyon.Mostmar csak az a kerdesem,hogy vajon mobillal is elerhetnem az oldalt? mobilos keresesnel a google valami pda verziot talalt.Kitoltottem a cuccosokat,de nem jott letre a kapcsolat a logmein oldallal.Probalta mar valaki?
logmein + mobil ? sose próbáltam.
csak egy tipp: a beállításokban kapcsold át DirectX -ről Java -ra a vezérlés tipusát ha lehet.. zatrok: talán nem a telefonnak kell felismerni hanem a "Nokia PC Suite" programnak. majd az telepíti a telefonra ha össze vannak kötve.
Sziasztok!
Lesz egy láma kérdésem... a GPRS-ért kell fizetni? T-mobile szolgáltatónál vagyok... nokia 6131-gyel szeretnék bluetoothon legalább winampot vezérelni, amihez nem találok megfelelő progit. esetleg tudtok ajánlani egy jót? csak java-t támogat a telóm... ![]() Még azt néztem, hogy "s43 = Series 40, 3rd Edition" az operációs rendszere a telómnak. Köszi szépen! |
Bejelentkezés
Hirdetés |