Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
A hőelemre vonatkozólag nincs információ, de valóban a linkelt betét való a pákához.
Szia!
Szükség lenne, arra a 20db 20k-s, SMD PIHER potira. Ezzel kapcsolatban kitől tudok erre vonatkozóan árajánlatot kérni? Köszönöm, Gyuri
beszerzes@hestore.hu Török István
tárgy: 20db PIHER N15 20k trimmer
Érdeklődni szeretnék, hogy be tudtok-e szerezni IRFD220 FET-et?
Tyűha! Ez villámgyors volt! Vasárnap, hajnali fél kettőkor is megrendelőkért dolgoztok, ez már elképesztő! Köszönöm!
Szia!
István nem tudta ezt a potit ajánlani, helyette ezt küldte: link. Esetleg te ki tudod tenni a PIHER potit? (pm ment)
Sziasztok,
Az ajándékutalvány korlátlan ideig felhasználható? Köszönöm!
Ha nincs ráírva lejárati idő, akkor igen.
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy esetleg be tudtok-e szerezni mintavevő-tartó erősítő IC-t. Néhány példa ilyenekre: AD783, AD781, AD684, LF398, HA-5330. Mindegy, hogy SOIC vagy DIP kivitel, alacsony aquisition time előny, de annak is örülni fogok, ha egyáltalán tudok ilyen alkatrészt szerezni Magyarországon. Köszönöm!
Időközben kadarist kolléga megoldotta a problémámat.
Bár láom, közben megoldódott, de AD781 van a HEStore-ban.
Nem, az egy hőmérő, csak véletlenül ugyanúgy kezdődik a nevük.
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy van-e olyan 2áramkörös karos kapcsolótok, amelynek az állásai: ki-be stabil pozíciók és egy pillanat kacsoló állás. Ha jól gondolom, akkor: off-on-(on) kellene nekem. Köszönöm A hozzászólás módosítva: Feb 5, 2014
Tipikusan a középső állás OFF. Az ON-ból (ON)-ba lépésnek mi az értelme? Az egy másik áramkör lenne?
Szerintem olyanra gondolt, hogy OFF->kattan és ottmarad ON<-> következőbe meg ameddig odanyomja on, utána visszaugrik a középső fix ONra.
Érdeklődni szeretnék, hogy 3,3V-os, SOT-89 tokozású MCP1700-as (MCP1700T-3302E/MB) feszültségszabályzó IC-t be tudnátok-e szerezni?
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy ez a zöld hét szegmenses kijelző közös anódos vagy katódos? Köszönöm. Bari
Esetleg google? Egyébként az SC az közös katódos, az SA kezdetű pedig közös anódos.
Ricsi89, kirally: Köszönöm az infót . Közben én is találtam adatlapot a kijelzőhöz.
Vagyis? Amíg nyomja zár, és mikor elengedi még mindig zár? Ezért szokott középen lenni az OFF és abból egyik irányba fix ON, a másig irányba pedig csak nyomásig ON.
Amúgy el tudom képzelni a funkciót, amit keresnek, mert anno az EVIG gyártotta vibrációs csiszolónak az indításhoz a segéd fázist lehetett úgy kapcsolni, hogy két kapcsolót egyszerre kapcsolva indult, de abból az egyik rugóval visszaugrott, amikor elengedtem.
Valami hasonlóra gondolhat, csak két áramkörös kivitelben. Egyik állásban az egyik áramkör zár, a rugózott állásban pedig zár a második is, amíg vissza nem rugózik a középső állásba.
Igen olyan fajtára gondolhatott. Lehet neki is ilyen segédfázisos indításra kellene. Bár én még mostanába ilyen fajta kapcsolót nem láttam.
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata ezzel az állvánnyal? Jól használható? Én Dremel 300-ast szeretnék belefogatni. Ezt beletudom? Az átmérője az 48mm.
Sajnos jelenleg nincs bent raktáron, de érkezik és megmérjük.
Érdeklődni szeretnék, hogy be tudtok-e szerezni PIC18F2620-I/SO (SOIC) PIC-et?
Elvileg be. PIC18F2620
|
Bejelentkezés
Hirdetés |