Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok! CANDY CSF4570E/EX mosogatógéphez műszaki rajzot hol találok, illetve a biztosítékot vagy a megszakítót hol találom a gépben?
Rajzot ne keress mert nem találsz hozzá(esetleg elektro tanyán megnézheted) bizti megszakító nincs benne.
Köszönöm válaszod! Akkor értékeljem úgy, hogy a "használati utasítás" egy kalap ..... ér? Megnézem az elektro tanyán.
A használati arraj jó hogy tudjad melyik gomb mire való hogyan kell használni.Neked un. Service manual kéne amire kicsi az esély.Egyébként mi a gép baja?
Sziasztok! A segítségeteket kérném. Sehol nem láttam hasonló hibaleírást, de nálunk azt csinálja a Bosch mosogatógép, hogy összevissza maradékidőt ír ki, illetve ide-oda ugrál az idő, és ennek megfelelően a program is jóval hosszabb: 3 órásból 5 órás lett. 177 percből villámgyorsan 107 lett, majd mosott kb a 80.percig és újra 134 perc lett, a végén kiírta, hogy 1 perc van hátra, majd mikor ránéztem később, még mindig mosott és 35 perc volt rajta. (mintha ugrálna a programok között) Van ötletetek?
Vizet melegíti?Az 5 óra nagyon sok idő egy mosogatáshoz.
Nem tudom, hogy melegíti e a vizet. Honnan tudhatom meg? Egyáltalán nem értek hozzá....
Hát nyisd ki és nyúlj bele.Egyből ki fog derülni.De ha ennyire nem értesz hozzà akkor inkább hívj hozzá szerelőt.
Gondoltam, hogy ez lesz a válasz. Mindenképpen hívok szerelőt, ha nem oldódik meg, csak kíváncsi vagyok, hogy kb. mi lehet a gond. Megnézem, hogy melegít e. Köszi!
Vagy fűtés vagy a szennyezettség érzékelő estleg fordulatszám érzékelő lehet rossz.Az utolsó kettőt nem biztos hogy tartalmazza a gép,nem írtad a tipust.
Jelentem: melegít. A legrövidebb, 35 fokos programot kapcsoltam be, de meleg volt odabenn és rendben végigment. A mosogatógép kicsit habos belül/alul, a tabletta nem oldódott fel teljesen (tegnap sem). A gép típusa: Bosch SGI43A45/45.
A dolog szépsége, hogy egy üresjáratú, mosogatógép tisztítószeres program után is csinálta tegnap az kezdő hozzászólásomban leírtakat. Amikor ma a gép lefolyóját (szűrőjét?) kiemeltem, koszos volt és víz van benne. Ez normális?
Valamilyen szinten még elmegy ha koszos.Lehet hogy a szennyezettség érzékelővel van gond.
Köszönöm a segítséget! Legalább lesz fogalmam róla, ha jön a szerelő.
Nem biztos csak egy tipp.De ne olyat hívj aki rögtön panelt akar cserélni.
Üdv .
Segitségeteket szeretném kérni , Van 1 privileg 1550 , hibája nem füt hideg vizzel végigmegy a program . Kapcsolásirajz ? Találkozott -e valaki ezzel a hibával ?
Kapcsolási rajzot szerintem nem fogsz találni hozzá.fütöszál ntc panel a lehetséges hibák.
Sziasztok.Bekapcsolás után,rövid idő elteltével ki-be kapcsol a mosogatógép és a szivattyú is. Ha valaki tud segíteni ,hogy mi lehet a baj, nagyon megköszönném .A mosogatógépem típusa ADP-4407.
Melyik szivattyú?A leeresztő?Elárasztás elleni védelmet ellenőrizném.
Sziasztok!
Bosch mosogatógépünk, kb. 4 éves, folyton újra kezdi a programot,"hurokba" került. Néhányszor kigyulladt rajta a "vízhiány" ledje, ez most nincs, csak állandóan újra kezd. AZ un. rec programot normálisan megcsinálja, ill. az öblítést is, de ha komplett program megy, akkor megbolondul. Mielőtt szerelőt hívnék, /néhányan csak a panelcserét ismerik/, megköszönnék némi tippet, mi lehet a baj.
Hogy érted azt hogy újra kezdi a progit?Leáll és újraindul az egész gép?A vizhiánynál általában(kivéve ha nincs víz) akkor mágnes szelep vagy literszámláló jöhet szóba.Vizet melegíti?
Nem áll le, hanem csak megy a progi körbe-körbe órákon át. A vízhiányt már nem jelzi ki, azzal kezdődött a baj, hogy kijelezte, de víz akkor is volt. A vizet melegíti.
Szép estét mindenkinek!
Minden bizodalmam bennetek van,mielőtt szerelőt hívnék a mosogatógépemhez.Ami nevesítve egy Fagor LJF-0210 amivel egészen eddig nagyon meg voltam elégedve.Szóval kb.:három hete csinalta először hogy nem indította el egyik programját sem.A bekapcsoló gombja működik felvillannak a ledek(öblítés,mosás,öblítés,szárítás)de az indító gomb nem kapcsolja be a gépet.Szerintem ez lehet a baja de gondoltam hozzáértőket is megkérdezek.A hibaleírásban szerepel egy ilyen rész:A mosogatógép nem működik:a biztosíték kiolvadt vagy az áramköri megszakító működésbe lépett.Kérlek benneteket segítsetek egy hozzá nem értő NŐ-nek.Előre is köszönöm
A biztosíték kiolvadt azt a lakásodban lévő biztosítóra érti.Csak felvillannak és ennyi be se kapcsol?
Szia botesz!Igen csak felvillannak.Igen van egy on/off gomb az bekapcsol,ekkor villannak fel a ledek és van az indítógomb(négyzet a sarkán benne egy függőleges vonal)ami nem indítja el a programokat.És ráadásul érintőgomb.
Akkor ott valami szerintem a panellal lesz.lehet hogy a tápegység döglődik benne.Olyan szerelőt hívj aki megtudja javítani a panelt és nem kapásból cserélni akarja.
Ettől tartottam!De nagyon!Gondolom nem lesz olcsó mulatság
Ha olyan emberhez viszed aki ért hozzá akkor nem lesz drága.
VigasztalóNagyon köszönöm a segítségedet,okosabb lettem!Talán nem tudnak átverni
Üdv, mindenkinek!
Egy Konstructa mosogatógép miatt kérek segítséget. Őskori darab, de idáig hibátlanul működött. A programot végig csinálja, csak nem fűt. Levettem a fűtőszálról a sarukat. direktbe adtam neki áramot-- ekkor fűtött. Nem találok hőfokszabályozót, nincs megégve semmi. Merre induljak tovább? A segítséget előre is köszönök! Ervin |
Bejelentkezés
Hirdetés |