Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Gruppi, azt a céget felejtsétek el. Cigaretta töltőt vettünk tőlük és felrobbant a táp bedugás után! Másik példány (mi nemnormálisok kettőt vettünk) se működik, annak "jó" a tápja. Most NFH hoz fogalmazok panaszt ha meglesz az ügyfélkapu.
Sziasztok!
Napszemüvegről hogy szedjem le a matricát, hogy ne látszódjon a nyoma? ![]()
Ez csak egy kis fólia darab,mint a telefonokon a kijelzővédő.Le kell jönnie nyom nélkül.De ha maradt rajta valamennyi,akkor szappanos vízzel le tudod a lencsét tisztítani.
Köszi a választ!
Valóban könnyen lejött a végén, csak az elején alig akart feljönni.
Kíváncsi vagyok, hogy itt HE-n vajon hány lány fogja megköszönni?
![]()
Zsezsa nevű nőnemű fórumtársra emlékszik még valaki? Zenetom?
![]() ![]()
Szerintem akad valamennyi. Ha a felhasználók-hoz női nevet írsz be, találsz párat. Jó lenne, ha lenne valami profilkép, vagy ahhoz hasonló.
Uhh.
5 éve.... hát nem ma volt! A régi szép idők... Szerk.: ja és igen, én emlékszem. ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 8, 2014
Olyan rég lett volna?! Akkor tényleg nem most volt. Csak arra emlékszem, valamelyik vicces fórumtárs összehozott vele téged.
![]()
Sziasztok! Köszönöm a nőnapi köszöntést! Tudtam, hogy nem véletlenül csuklok
![]() ![]() Szia! Én így célzottan kívánok Boldog Nőnapot, Neked. ![]()
jó látni hogy vannak nők is köztünk.
![]()
Nahát tényleg ilyen régen volt már? Olyan, mintha csak 1-2 éve történt volna. Hogy telik az idő.
Ha már ide tévedtél, akkor boldog nőnapot kívánok!
![]()
Ajánlom újraolvas/értelmezni a fejlésben lévő (ellen) ajánlást. No offoljunk az OFF-ban! Javaslom a többieknek is.
![]()
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a Super White izzóval kapcsolatban? Milyen fénye van? Tényleg fehéres? Mennyire jól lehet vele látni? Előre is köszönöm!
Humbug. Az a kék réteg csak színezi a fényt. Cserébe csökkenti a fényerőt. : Én Osramot vettem az láthatóan fehérebb, cserében csökkent az élettartama. Itt jobb áron van párban.
A hozzászólás módosítva: Márc 9, 2014
Vegyél Tungsram Megalite-ot. Az igen jó én is azt használom.
Majd szétnézek hogy mi kapható errefelé
![]()
Nagyszerű!
![]() ![]()
Én két új lámpatestet ajánlok inkább. Ha megmattult már a foncsor, pont semmire sem mész a csoda-izzókkal sem...
Valahol olvastam múltkor, hogy a sárgásabb színű izzó elvileg jobb, főleg esőben és hóban. Plusz mivel a napfényhez jobban hasonlít a fénye, emiatt jobban is lehet látni vele. Pontosabban a kadmiumsárga izzóról volt szó. Nem tudom mennyi alapja van, de majd egyszer talán ha lesz egy autóm, akkor kipróbálom.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |