Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Gruppi, azt a céget felejtsétek el. Cigaretta töltőt vettünk tőlük és felrobbant a táp bedugás után! Másik példány (mi nemnormálisok kettőt vettünk) se működik, annak "jó" a tápja. Most NFH hoz fogalmazok panaszt ha meglesz az ügyfélkapu.
Sziasztok!
Napszemüvegről hogy szedjem le a matricát, hogy ne látszódjon a nyoma?
Ez csak egy kis fólia darab,mint a telefonokon a kijelzővédő.Le kell jönnie nyom nélkül.De ha maradt rajta valamennyi,akkor szappanos vízzel le tudod a lencsét tisztítani.
Köszi a választ!
Valóban könnyen lejött a végén, csak az elején alig akart feljönni.
Kíváncsi vagyok, hogy itt HE-n vajon hány lány fogja megköszönni?
Zsezsa nevű nőnemű fórumtársra emlékszik még valaki? Zenetom?
Szerintem akad valamennyi. Ha a felhasználók-hoz női nevet írsz be, találsz párat. Jó lenne, ha lenne valami profilkép, vagy ahhoz hasonló.
Uhh.
5 éve.... hát nem ma volt! A régi szép idők... Szerk.: ja és igen, én emlékszem. A hozzászólás módosítva: Márc 8, 2014
Olyan rég lett volna?! Akkor tényleg nem most volt. Csak arra emlékszem, valamelyik vicces fórumtárs összehozott vele téged.
Sziasztok! Köszönöm a nőnapi köszöntést! Tudtam, hogy nem véletlenül csuklok
Szia! Én így célzottan kívánok Boldog Nőnapot, Neked.
jó látni hogy vannak nők is köztünk. boldog nőknapját!
Nahát tényleg ilyen régen volt már? Olyan, mintha csak 1-2 éve történt volna. Hogy telik az idő.
Ha már ide tévedtél, akkor boldog nőnapot kívánok!
Ajánlom újraolvas/értelmezni a fejlésben lévő (ellen) ajánlást. No offoljunk az OFF-ban! Javaslom a többieknek is.
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a Super White izzóval kapcsolatban? Milyen fénye van? Tényleg fehéres? Mennyire jól lehet vele látni? Előre is köszönöm!
Humbug. Az a kék réteg csak színezi a fényt. Cserébe csökkenti a fényerőt. : Én Osramot vettem az láthatóan fehérebb, cserében csökkent az élettartama. Itt jobb áron van párban.
A hozzászólás módosítva: Márc 9, 2014
Vegyél Tungsram Megalite-ot. Az igen jó én is azt használom.
Majd szétnézek hogy mi kapható errefelé
Nagyszerű! Már csak a szabadidőm hiánya a hátráltató ok
Én két új lámpatestet ajánlok inkább. Ha megmattult már a foncsor, pont semmire sem mész a csoda-izzókkal sem...
Valahol olvastam múltkor, hogy a sárgásabb színű izzó elvileg jobb, főleg esőben és hóban. Plusz mivel a napfényhez jobban hasonlít a fénye, emiatt jobban is lehet látni vele. Pontosabban a kadmiumsárga izzóról volt szó. Nem tudom mennyi alapja van, de majd egyszer talán ha lesz egy autóm, akkor kipróbálom. Mondjuk sok helyen a közvilágítás is sárga fényű lámpával van.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |