Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Nyomtató probléma

Témaindító: Kallai Csaba, idő: Ápr 16, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   80 / 117
(#) CHZ válasza Pyte hozzászólására (») Márc 12, 2014 /

Köszönöm, szerviz menüben meg lehetett oldani.
Pontosan hová gondoltad a bizti bekötését?
(#) eyess válasza CHZ hozzászólására (») Márc 12, 2014 /

Valószínű a + , és a - közzé , mert máskülönben , hogy ütné ki.
(#) Pyte válasza CHZ hozzászólására (») Márc 12, 2014 /

Kicsit elsiettem a hozzászólásom magára a kazettára kell tenni a biztosítékot és az első bekapcsoláskor kiüti a gép és nem az összes oldalszámot nullázza, hanem csak a toner "példány számlálót" kb 2000 oldalt tud a gyári kazetta.

4521.jpg

(#) CHZ válasza Pyte hozzászólására (») Márc 12, 2014 /

Köszönöm, így már érthető.
(#) Pyte válasza CHZ hozzászólására (») Márc 12, 2014 /

Igazán nincs mit.
(#) Chipmunk1960 válasza eyess hozzászólására (») Márc 12, 2014 /

Kalapáccsal
(#) Chipmunk1960 válasza Pyte hozzászólására (») Márc 12, 2014 /

Kicsit olcsóbb, és egyszerűbb, mint a chip-es. Jó megoldás!
(#) adapter válasza Pyte hozzászólására (») Márc 12, 2014 /

Szia,
Idézet:
„Az a fehér porszerű anyag az síkpor igaz venni lehet, de a sima mezei Hintőpor is tökéletesen megteszi mi évek óta ezt használjuk”

Ez milyen típusú hintőpor? Azonnal vennék....
(Csak mert egyszer elfogyott a porom, mondom tuti lesz, van hintőpor olcsó is, meg mindenhol kapható, na én egy Canon másoló Katun OPC-re szórtam, és egyfajta opálos réteg keletkezett rajta és semmivel sem jött le, a másolat borzasztó lett, dobhattam ki..... Azóta nem mertem ilyet tenni)
(#) Pyte válasza adapter hozzászólására (») Márc 12, 2014 /

Szia!
Adalék mentes gyógyszertári hintőpor. 5 dekás zacskóval olyan 200-300 Ft.. Nekünk bevált pedig mi is használjuk Katunos és Integralos Canon dobokhoz, eddig még soha nem volt baj vele.
(#) Chipmunk1960 válasza Pyte hozzászólására (») Márc 13, 2014 /

Igen az jó lehet, mert valami muszáj, mert nagyon le tud tapadni, lemosás, vagy csere után. Végül úgyis az elhasznált por tartályba kerül. Később, meg maga a festékpor biztosítja a bevonatot.
(#) Pyte válasza Chipmunk1960 hozzászólására (») Márc 13, 2014 /

Muszály megszórni vele, én is jártam úgy, hogy a penge rányalódott a dobra. Megszoktam szórni a pengét is meg a dobot is aztán először visszafele forgatom majd a jó irányba és már forog is szépen. Utána a PCR-t letörlöm száraz ruhadarabbal, mert arra szépen feltapad a hintőpor.
(#) zsoltee0001 válasza Pyte hozzászólására (») Márc 13, 2014 /

Én is hintőport használok, még visszahordós gépeknél is (papírpor is visszamegy)
Nem tudom miért nem tudják gyárilag normálisan megporozni.
Ha meg nincs nálam, blade cserekor össze dörzsölöm az éleit a régivel.
(#) adapter válasza Pyte hozzászólására (») Márc 13, 2014 /

Köszi!
(#) Pyte válasza adapter hozzászólására (») Márc 13, 2014 /

Nincs mit !
(#) Pyte válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Márc 13, 2014 /

Igen, ez a megporozás nem erőssége egyik gyártónak sem még talán a Sharp szokota normálisan megporozni.
(#) eyess válasza Pyte hozzászólására (») Márc 13, 2014 1 /

Meg a méhecske .
(#) frissadam hozzászólása Márc 17, 2014 /

Sziasztok!

Van egy olyan problémám, hogy feltelepítettem a nyomtatómat (HP1005) amit rég nem használtam az üres tóner miatt. Meg kaptam az új tónert, de nem nyomtat. Már mint pár oldalt nyomtattam vele, de újraindítás óta nem nyomtat. Felveszi a listára a feladatot és ennyi. Egyszer volt hasonló problémám, de már nem tudom mit kezdtem vele. Azt hiszen az USB-beállításokban kellett valamit csinálni.... Tudnátok segíteni?

Köszi előre is!
(#) eyess válasza frissadam hozzászólására (») Márc 17, 2014 /

Tedd alapértelmezetté a nyomtatót .Amikor az usb kábelét bedugod felismeri a pc a nyomtatót ?
Mert ha igen , akkor valószínű nem ez az alapértelmezett nyomtató , és ami volt előzőleg annak megy a parancs viszont azt meg nem találja , így a nyomtatás nem történik meg.
(#) frissadam válasza eyess hozzászólására (») Márc 17, 2014 /

Ez az alapértelmezett.
(#) zsoltee0001 válasza frissadam hozzászólására (») Márc 17, 2014 /

"zenél" a windows mikor bedugod az usb-t?
(#) eyess válasza frissadam hozzászólására (») Márc 17, 2014 /

Értem , és ha a nyomtatóból saját magából nyomtatsz teszt oldalt az megy ?
Vagy csak pc ről nem akar menni.Esetleg másik usb aljzatba dugd be.
(#) Chipmunk1960 válasza frissadam hozzászólására (») Márc 17, 2014 /

Szia! "Billy fiú" ejnye-bejnye! Rosszalkodik, de megint a világ leggazdagabb embere... Törülj ki minden nyomtatót, maradványt, a windózerból s telepítsd újra. Be szokott válni.
(#) frissadam válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Márc 17, 2014 /

Igen zenél.
(#) frissadam válasza eyess hozzászólására (») Márc 17, 2014 /

Saját magából nem tudom hogyan kell nyomtatni.

Ahogy a képét nézem, az elején van egy gomb, azt benyomod, s úgy kapcsolod be, vársz egy pár másodpercet, s csak utána engeded el. Általában ez szokott lenni.
(#) frissadam hozzászólása Márc 17, 2014 /

Az USB001 Portal lesz valami de nem tudom hogy mi.... Ez egy virtuális USB port. De nem tudok mit kezdeni vele.

Próbáld ki valamivel, pen drv etc.
(#) frissadam válasza Chipmunk1960 hozzászólására (») Márc 18, 2014 /

A pendrive működik. A virtuális USB nyomtató portal lesz valami. Csak az a baj , hogy ez a port az eszközkezelőben nem is látszik.
(#) zsoltee0001 válasza frissadam hozzászólására (») Márc 18, 2014 /

Akkor nagy baj nincs, szerintem.
Ugye nem usb 3-ba dugtad?
Az alaplap chipsetje fel van telepítve?
(#) Chipmunk1960 válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Márc 18, 2014 /

Az a baj a Windows USB-vel, ha a kütyüket másikba csatlakoztatod, a kis ártatlan mindent elfelejt, és összezavar. Annyi esze már, nincsen, / Billynek -nek sem / hogy leellenőrizze volt e telepítve az eszköz előtte egy másik ilyen eszköz, másik USB porton. Egyszerűen csak át kellene tennie az eszköz drivereket, az új portra. De ezt a '95-ös óta sem sikerült megoldaniuk.....
Következő: »»   80 / 117
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem