Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Nyomtató probléma
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Ápr 16, 2007
Témakörök:
Köszönöm, szerviz menüben meg lehetett oldani.
Pontosan hová gondoltad a bizti bekötését?
Valószínű a + , és a - közzé , mert máskülönben , hogy ütné ki.
![]()
Kicsit elsiettem a hozzászólásom magára a kazettára kell tenni a biztosítékot és az első bekapcsoláskor kiüti a gép és nem az összes oldalszámot nullázza, hanem csak a toner "példány számlálót" kb 2000 oldalt tud a gyári kazetta.
Kalapáccsal
![]()
Kicsit olcsóbb, és egyszerűbb, mint a chip-es. Jó megoldás!
Szia,
Idézet: „Az a fehér porszerű anyag az síkpor igaz venni lehet, de a sima mezei Hintőpor is tökéletesen megteszi mi évek óta ezt használjuk” Ez milyen típusú hintőpor? Azonnal vennék.... (Csak mert egyszer elfogyott a porom, mondom tuti lesz, van hintőpor olcsó is, meg mindenhol kapható, na én egy Canon másoló Katun OPC-re szórtam, és egyfajta opálos réteg keletkezett rajta és semmivel sem jött le, a másolat borzasztó lett, dobhattam ki..... Azóta nem mertem ilyet tenni)
Szia!
Adalék mentes gyógyszertári hintőpor. 5 dekás zacskóval olyan 200-300 Ft.. Nekünk bevált pedig mi is használjuk Katunos és Integralos Canon dobokhoz, eddig még soha nem volt baj vele.
Igen az jó lehet, mert valami muszáj, mert nagyon le tud tapadni, lemosás, vagy csere után. Végül úgyis az elhasznált por tartályba kerül. Később, meg maga a festékpor biztosítja a bevonatot.
Muszály megszórni vele, én is jártam úgy, hogy a penge rányalódott a dobra. Megszoktam szórni a pengét is meg a dobot is aztán először visszafele forgatom majd a jó irányba és már forog is szépen. Utána a PCR-t letörlöm száraz ruhadarabbal, mert arra szépen feltapad a hintőpor.
Én is hintőport használok, még visszahordós gépeknél is (papírpor is visszamegy)
Nem tudom miért nem tudják gyárilag normálisan megporozni. Ha meg nincs nálam, blade cserekor össze dörzsölöm az éleit a régivel.
Igen, ez a megporozás nem erőssége egyik gyártónak sem még talán a Sharp szokota normálisan megporozni.
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy feltelepítettem a nyomtatómat (HP1005) amit rég nem használtam az üres tóner miatt. Meg kaptam az új tónert, de nem nyomtat. Már mint pár oldalt nyomtattam vele, de újraindítás óta nem nyomtat. Felveszi a listára a feladatot és ennyi. Egyszer volt hasonló problémám, de már nem tudom mit kezdtem vele. Azt hiszen az USB-beállításokban kellett valamit csinálni.... Tudnátok segíteni? Köszi előre is!
Tedd alapértelmezetté a nyomtatót .Amikor az usb kábelét bedugod felismeri a pc a nyomtatót ?
Mert ha igen , akkor valószínű nem ez az alapértelmezett nyomtató , és ami volt előzőleg annak megy a parancs viszont azt meg nem találja , így a nyomtatás nem történik meg.
"zenél" a windows mikor bedugod az usb-t?
Értem , és ha a nyomtatóból saját magából nyomtatsz teszt oldalt az megy ?
Vagy csak pc ről nem akar menni.Esetleg másik usb aljzatba dugd be.
Szia! "Billy fiú" ejnye-bejnye! Rosszalkodik, de megint a világ leggazdagabb embere... Törülj ki minden nyomtatót, maradványt, a windózerból s telepítsd újra. Be szokott válni.
Igen zenél.
Saját magából nem tudom hogyan kell nyomtatni.
Ahogy a képét nézem, az elején van egy gomb, azt benyomod, s úgy kapcsolod be, vársz egy pár másodpercet, s csak utána engeded el. Általában ez szokott lenni.
Az USB001 Portal lesz valami de nem tudom hogy mi.... Ez egy virtuális USB port. De nem tudok mit kezdeni vele.
Próbáld ki valamivel, pen drv etc.
A pendrive működik. A virtuális USB nyomtató portal lesz valami. Csak az a baj , hogy ez a port az eszközkezelőben nem is látszik.
Akkor nagy baj nincs, szerintem.
Ugye nem usb 3-ba dugtad? Az alaplap chipsetje fel van telepítve?
Az a baj a Windows USB-vel, ha a kütyüket másikba csatlakoztatod, a kis ártatlan mindent elfelejt, és összezavar. Annyi esze már, nincsen, / Billynek -nek sem / hogy leellenőrizze volt e telepítve az eszköz előtte egy másik ilyen eszköz, másik USB porton. Egyszerűen csak át kellene tennie az eszköz drivereket, az új portra. De ezt a '95-ös óta sem sikerült megoldaniuk.....
|
Bejelentkezés
Hirdetés |