Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszi! Pakson tobzódtunk. Üzemlátogatás után 3:2 arányban nyertünk az ebédnél
Köszi!
Macskatulaj, egyből arra gondolsz... Ő nem ennivaló!
Nem bántja, szereti. Ezért aztán megeszi.
Az élet már csak ilyen. Rólad is elborzadva pusmognak a hátad mögött a disznók, pedig te is csak szereted a sült csülköt. Ezért jobb a táplálkozási lánc csúcsán lenni. Szegény macs is csak addig vadászhat cinkére, míg egy kutya vagy egy Francia nyakon nem csípi.
A hozzászólás módosítva: Márc 25, 2014
Szevasztok! Szerintem az olasz lesz nem francia. Mivel is a taljánoknál divat a macskát megenni.
üdv: Zsolt Idézet: „Ezért jobb a táplálkozási lánc csúcsán lenni.” És a kukacok a földben? Hát azért mi sem vagyunk a táplálkozási lánc csúcsán.
Meg akkor már nem is igen érdekel..
Nálunk rigók vannak, mindig a sarkamban tipegnek az udvaron, fél méterre tőlem. Időnként rigószemet nézek velük, mintha beszélni akarnának velem. De azok a r.h.dt macskák el akarják kapni, néha sikerül nekik. Borzasztó a rigócskát a macsek szájában látni.
Az! Ettől már csak az lenne a borzasztóbb, ha a macskát látnánk a rigó szá.. csőrében. Amúgy én is nagyon szeretem őket, és nem megenni! Főleg ahogy szaladnak, fejet lesunyva tipegnek a nemes cél felé
A hozzászólás módosítva: Márc 25, 2014
Nincs azzal baj. A macseknek is kell a vadászzsákmány. Jobban szereti, minta Wisk@st. Te is elkapod a rántott csibecombot. Mit szólnál, ha macskatápot kapnál vasárnap ebédre? Ő nyersen szereti, mert az ízlések és a pofonok különböznek.
Idézet: „Ettől már csak az lenne a borzasztóbb, ha a macskát látnánk a rigó szá.. csőrében.” A sargarigo sokkal erősebb a macskánál, őt nem kell félteni. Cső.. szájában biztosan nem lesz macska, de simán elzavarja. Nemrég rotakapáltam a kertet, alig tudtam haladni, mert egyfolytában előttem szedték a gilisztákat. Annyira megszelidültek, hogy nekem kell figyelni, nem ugranának félre. Minden gilisztanyelés után a szemembe néznek, na mit szólok a fogásukhoz.
Az egereket meg én fogom egérfogóval, miközben a környék összes macskája nálunk rigózik. Valóban. Az ilyen macsekok tápot érdemelnek.
Én annyira nem szoktam örülni a feketerigók jelenlétének a kertben, módszeresen szétrúgják a veteményesben a sorok közé rakott mulcsot, hogy kiszedegessék a gilisztákat, persze rá az éppen kikelt növényre. Van, hogy az egész rigófamília ott garázdálkodik, rúgják, kaparják a fűnyesedéket. Igen nagyon szoktam örülni nekik. Amúgy nincs bajom velük.
Tegnap meg a szomszéd galambjai lepték meg borsóveteményt, kénytelen voltam ráhordani gallyakat, ha még látni szeretnék valamit a borsóból.
Na meg a katicákat (Harlekin) sem igen kapkodja egyik sem.
A krumplibogarat egyedül a fácán eszi meg, ha jól emlékszem. Az meg ritkán megy a kertbe.
Tudom én azt, de mit tehetünk, ha a többi madár undorodik a krumplibogártól. Marad a szedegetés, vagy a permetezés. Mondjuk nálunk télen előfordul, hogy jár a kertben egy kettő, de amikor krumpli van már nem mernek bejönni, vagy csak nem látom őket.
Nekem tavaly a szőlőtermés 3/4-ét elvitték a fekete rigók. Egy "perccel" az érés előtt meglepték és lezabálták. *
A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2014
Idézet: A macskák meg röhögnek rajtad... „Az egereket meg én fogom egérfogóval...”
Nálunk a meggyfa termését szokták megdézsmálni a seregélyekkel egyetemben.
Sziasztok. Amióta nincs netem nem tudom követni az eseményeket. Most kedden szereztem meg a villanyszerelői papíromat, de nem tudom mennyit kérhetek a munkaadótól. Tudtok segíteni? Inkább privát leveleket várok, könnyebb lesz megtalálni. Köszi előre is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |