Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Elektrospinning tápegység deszkamodell, 0-40kVDC. Egy szigetelési problémát látni a képen, orvosolva lesz
Ora es homeo lesz egyben? Es minek a 4 ful?
De csak egyszer mutasd meg, hogy hogyan működik
Hűűű, ez nagyon durva.
Akár egy év letöltendő. Gondold meg kit lepsz meg vele! Azért gratulálok, nagyon eredeti.
Gondoltam átviszem a haveromnak megmutatni és amikor a buszon elővettem, hogy megnézzem a pontos időt....
Elképzelem, ahogy viszi a piacra, eladni. Na nem egyet, hanem egy tele csomagtartónyit. Megállítja a zsandár.
- Jó napot kívánok! Izzólámpa készlet, mentődoboz, elakadásjelző háromszög. - Mutatom, a csomagtartóban van. - A hozzászólás módosítva: Ápr 4, 2014
EZ lett mert már működik!
Bővebben: Link
Nem is tudom, mit mondjak...
Nekem tetszik, de az internetet figyelő "szemek és fülek" ugranak az ilyenre. Ne csodálkozz, ha vendégeid lesznek... Ja... és 00:00:02-nél ne felejtsd el elvágni a KÉK vezetéket!
Tetszik nagyon. Hogyan változtatod a feszültséget? Van egy állítható toroid a neontrafó előtt?
Rendesen lehet koronakisüléseket látni a 3-as képen, a tű hegyén és a gömböcön is!
Fantasztikus! Azt hiszem, én is elkészítem, mert csak a móka kedvéért is!
Jó végre egy olyan valamit látni ebben a topikban melyen a "nagyfeszültség" felirat jogosan szerepel. (A 230V még mindig kisfeszültség...)
Pontosan. Később valószínűleg inverteres lesz, de jelenleg csak teszteléshez kell.
Szia.Jól néz ki,de mire lehet használni?
Idézet: „Szia.Jól néz ki,de mire lehet használni?” Még jó, hogy ezzel kezdtem a hozzászólásomat.
Bocsánat rosszul kérdeztem,te mire fogod használni,ha szabad érdeklődni?
Én semmire, mert nem nekem lesz, de azért írtam az elektrospinninget, mert arra lesz használva.
Munkavédelmi boltban kapni 230V-os táblát is. Ha lesz következő változat, az korlátozott zárlati teljesítményű lesz, így oda már nem fog kelleni
Egy kis videó a "termékről"! Ha valakit érdekel.
Bővebben: Link
Nagyon szuper.Akkor már csak dinamit kell és kész is.
Hello!
Én is megosztom veletek a most készült kis programozómat, igaz nem lett a legszebb (csálén lett nyomtatva sajnos ) De azért megy. u.i:a junmperes megoldás azért van mert nem adtak olyan kapcsolót ami kellet volna így improvizáltam |
Bejelentkezés
Hirdetés |