Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Jól látom? STK500? Vagy 300?
500 van ráírva
Sziasztok
Hosszú vajúdás után végre vezérlésben összeállt a Mule nixie órám. Az alap órán kívül tartalmaz egy külön RGB vezérlést, saját tápot, és egy mozgásérzékelőt, amely 4m-en belül, 30 sec időre bekapcsolja az órát, az érdekesség a dekatron inga.Ez az óra felett látható, és 1sec alatt fut balról jobbra, majd jobbról balra, akár egy inga. Természetesen szinkronizálva van az órakijelzéséhez.Köszönet érte Vicsys mesternek! A doboza, az egy cseresznyefából készült barokk kandallóórára fog hasonlítani. Teszek majd fel videót, ha az is elkészül. A hozzászólás módosítva: Ápr 4, 2014
Köszi!
A hozzászólás módosítva: Ápr 4, 2014
Nem is gondoltam volna, hogy összeállítva ilyen jól fog kinézni! Várom a videót!
Ha Vicsys kolléga is hozzájárul tehetnél fel egy kapcsolást a dekatronról és a mozgásérzékelős "megoldásról"...
Amúgy tök jól néz ki!
Sziasztok!
Már egy ideje kész van az AVR programozóm, de csak most jutottam el odáig, hogy fényképet készítsek róla. Pontosabban róluk, mivel először egy STK200-ast készítettem, amivel felprogramoztam az STK500-asba kerülő AVR-t. Ez utóbbi panel volt a tűzkeresztségem, mivel ezen forrasztottam először SMD IC-t. A hozzászólás módosítva: Ápr 4, 2014
A dekatronról, elkezdtem írni egy cikket.
A hozzászólás módosítva: Ápr 4, 2014
Hát ugorjanak csak - aki kardot ragad..... . Nekem tetszik.
Jól néz ki! Kíváncsi leszek a dobozzal együt milyen lesz.
Egy kis unaloműzés, mikor nincs más meló!
Egy CNC vezérlő vezetékeinek bekötése. Lassan de biztosan. Egy dobozban minden PC és vezérlő és egy 12 Colos kijelző is helyet kapott benne.
Profi!
De, az a csatlakozókra alkoholos filccel ráírt tengely jelölések nem méltó, addig mosd le amíg bele nem ivódik (tapasztalat). Üdv
Köszönöm!
Föl lesz címkézve, nem marad úgy!
Te is rajzoltad, vagy a netről van? Elküldenéd nekem?
Én rajzolta a frond desinger-el! Átmérő 24 műanyag csőhöz jó a hossza 250mm!
A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2014
Majd holnap befejezem, most ennyire futotta!!
Most eláruljam? Semmit csak a végén vannak dugók!
Pedig úgy néz ki, mint ha valami pl. gipszes homok lenne benne. Mondjuk az igaziban is kovaföld van összetömörítve és benne felitatva a nitroglicerin.
A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2014
Lefüleltem így nekem jobban tetszik!!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |