Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Szia! Nekem nagyon tetszik a Rutse és ugy tudom az alsó határfrekije is elég alacsony igy nagyon szép a mély-hangja.A második képen lévő piezókról nekem valahogy a visitós hangok jutnak eszembe de örülök ha neked tetszik, a harmadik dobozt nem ismerem, de a rutse-hoz mindenképen GRAT, szerintem jó kis láda!
Hello
Az a megawoxos hangfal tetszik Tudnál mondani valamit a hangfalrol, meg a hangszórórol is bővebben?
háát,leírok minden adatot
850\600W 8 ohm rez.frekvencia:34Hz frek.átv.:26-4000 Hz érzékenység:98db Lengő átm:3 membrán:papír mágnes:130 Oz Sd:503 Cm2 Qms: 7.20 Qes: 0.29 Qts: 0.30 Vas: 163 l Mms: 46g Bxl: 14Tm L: 1.2 Hát ennyit tudok rolla elmondani Ha van még kérdés azt várom
Jah meg a láda lemaradt hát csak annyit tudok h:110 cm magas
50 cm széles 60 cm mély
Amugy a ládákat is én csináltam!Azért néz ki így a harmadik... Nah mindegy de azt is elviszi 200 w-os erő!!
Sziasztok!!!
Azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy: szeretnék hangládát építeni...vagyis tanácsot kérni. Egy kb. 250W-os ládácskára gondoltam. Kérlek segítsetek! kapcsrajzok, építési rajzok jöhetnek 1000rével Előre is köszi! üdv. Szucsy
Elolvastad a téma címét?
Ez a "Ki, mit épített?", nem pedig a "Ki, mit SZERETNE építeni" c. téma!
Szia az oldalamról le tudod tölteni ezt a számot /2003-07/.
Megépítettem a második USB-s PIC égetőmet, az első egy Brenner8 mini volt, és mivel nagyon jól üzemel, megcsináltam a "fullos" verziót, a Brenner8P . Ez is simán elsőre üzemelt, csak az égető feszeket kellett ellenőrizni, és már kész is volt.
Klassz!
Látom TEXTOOL foglalat és ICSP kivezetés is van !
Igen, ettől "fullos". Mivel az új alaplapomon már nincs LPT, meg COM port, ezért csak USB-s jöhetett számításba, abból pedig ez az egyik legolcsóbban megépíthető változat, ami több, mit 300 típust ismer (égetőre csatlakoztatva fel is ismeri).
Nincs valami lista a támogatott példányokról? (nem nagyon megy a német... )
Jó kis programozó, és jól meg is építetted, gratulálok! (Halkan jegyzem meg, hogy a foglalatra semmi szükség normál esetben, csak ha sorozatban programozol PIC-eket. De ez a tény nem von le semmit a munkád értékéből!)
De van, 343db szerepel benne. De valaiért ne megy fel a csatolt fájl, felraktam ide: http://rapidus.extra.hu/Supported_PIC's.zip
Amúgy nagyon gondosan megtervezett projet, mindenféle leírás, kézikönyv, nyákterv, fotók, meg még ezer más van a honlapon: http://www.sprut.de/electronic/pic/projekte/brenner8/index.htm
Még valami: németül én sem beszélek egy kukkot sem (csak angolul), senki sem segített, de mégis egyértelmű minden, elsőre sikeresen megépíthető, akár kezdőknek is. A szintén a honlapon lévő saját égetőprogija (usburn17a6.zip) pedig már angol, már ami a főkérenyőt illeti.
Köszi! Jó kis lista! Sajnos egy fontos PIC-em nincs benne(30F2020), de ami igaz-az igaz, más égetők sem támogatják, kivéve a gyári égetőket, amikben szintén 2550, vagy 4550 van. Egyelőre nincs gondom az LPT porttal, de a laptopomon nincs már, így most azon gondolkodom, hogy a gyárit építsem meg(ICD2, PicKit2), vagy ezt amit Te, vagy tervezzek egyet. Az utóbbi mellet az áll, hogy az új típusokra nem kéne várnom, beilleszteném magam. Ellene az szól, hogy nem kis meló.
Köszi az infókat mégegyszer!
nekem is megtetszett, kitűnően működik.
brenner8mini:
Szuper a tied is és Rapidus kollégáé is. Mondjuk én is Watt véleményén vagyok a foglalattal kapcsolatosan. Viszont a Te adaptereid nagyon tetszenek. Esetleg a nyák terveidet megosztanád velünk? Szerintem sok embernek jól jönne egy működőképes, letesztelt, többek által jónak tartott PIC égető.
Igen engem is erdekelne a kapcsolasi rajza a mini usb egetonek
Ez volt az első amit megépítettem. A komplett anyagot felrakom, ha ezzel tudok segíteni. A második fullos égetőmbe a PIC18F2550-et már ezzel égettem. Az alkatrészjegyzék a HQ-ra van megcsinálva rendelési számokkal, árakkal (amiből csak több darab vásárolható, ott több van, pl ellenállások).
Az előző hsz-ben a fotók "gyáriak". A sajátom ez.
Nos, készítettem egy kis videót, de 10MB lett 15sec. Hová tudom feltölteni?
Addigis itt egy kép a hátuljáról, ami most készült el. fongab: Idézet: „Lehet kapni quartz óra izzót 1,2V / 45mA” Hol lehete ilyet kapni?
Gondolom van valami tárhelyed... Oda fel tudod tenni, majd belinkelni. Ha nincs, akkor dobd át nekem mail-ben és felrakom.
Nagyon köszönöm, de nem nyitja meg, mert nem "%PDF-" -fel kezdődik.
Te ez naggyon jó lett sztem, én is most készülök egy pic-égetőt csinálni.
Ne megnyitni próbáld, mert ez jópár Mb. Jobb gomb, mentés, és úgy már nem fog hibát jelezni
Rajzot, doksit nem tudnál feltenni róla?Laptophoz nagyon jó lenne nekem is az USB-s megoldás miatt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |