Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-fólia rendelés
Sziasztok!
Ez szerintetek Dry fólia, vagy Lötstop fólia? Szeretne valaki mostanában lötstop fóliát rendelni? Mert akkor én is beszállnék. A hozzászólás módosítva: Dec 31, 2013
Lötstop
Jól látom hogy 5db A/4 5000Ft és 3000 a szállítás ? Ennyiért k..a drága
A hozzászólás módosítva: Dec 31, 2013
Tudom, nem innen akarom rendelni. Csak megkérdeztem, hogy ez most milyen fólia, mert a nevében benne van a Dry film.
Lehetne innen is rendelni, csak egy embernek nem nagyon éri meg.
Van még egy fél méter de ha rendelsz én vevő vagyok egy két méterre ...
Miért nem beszéled meg tomipap -al, nekem is Ő hozta a nyáron németből. Tuti meg fogjátok oldani a dolgot.
1m az cirka 5db a4-es, és 3500Ft. Igen, marha drága, 700Ft/a4 posta nélkül! Postával cirka 8-900Ft? Én spec ezért nem ajánlok löt-öt a nyákjaimra, mert ha beleszámolod a veszteséget is, (mert hiszen nem minden panel A4-es), akkor ez a 900Ft már egy fél A4-nél is csak az anyagár.
HA erre számolsz munkadíjat (Laminálás, világítás, előhívás besütés, minimum 1 óra+ energia költség+ anyag költség) akkor egy fél A4-re megy vagy 2-3000Ft a löt miatt.
Most nagyon nincs időm kísérletezni, de megjött a kínai lötfesték, ha bejön akkor nem kell fóliát rendelni.
Dry fóliára jelentkezem, csak áttették ide a hozzászólásom. 20-30db A/4 vagy 5-10m. Ár függvényében.
A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2014
Sziasztok!
Gulasfot már nálad van a fólia vagy még csak gyűjtöd az embereket? A főnökömet lehet érdekelné , meg kell kérdezzem de sztem 20-30 ide is jöhet.
Most akkor ki mit szeretne rendelni? Itt vegyesen van a löt és a dry. Jó lenne tudni, ki mire gondol. Az ára a löt-nek ilyen magas, a dry az nem ilyen borsos. Én legalábbis úgy tudom.
Szerintem itt most a Dry ról van szó, mostanában az Octamex-es Lötstopot a tomipap szokta intézni.
Még csak gyűjtöm az embereket, mert ha csak 150 méter marad a nyakamon azt is marha nehéz eladni. 269-nél tartunk most. Nekem kell 30méter (legyetek olyan kedvesek méter írni, mert nem fogja senki a4-re darabolni (meg hülyeség is lenne, mert minél kisebbre darabolod annál több a hulladék), tehát ha a szám lemegy 100 alá akkor érdemes elindítani a rendelést. Ki vállalja a darabolást meg a postázást? (Én már 2*300 métert megcsináltam, elég macera)
Ne keverjük! DRY fóliáról van szó.
Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Jún 3, 2014
Ez a baj a moderátori hozzászólás áthelyezésekor. Az eredeti felvetés nem is itt volt. Hanem itt.
Múltkor 330Ft/m körül jött ki(30.5 vagy valahogy így, széles), de hogy most mennyi azt nem tudom, biztos változik, mert euróban mérik, kértem árat, meg adatlapot, mert két fajta van, az mm meg a pm, de a csaj nem tudta megmondani mi a különbség. Ha visszajeleznek majd írok.
A hozzászólás módosítva: Jún 3, 2014
Na ebből bogarásszatok, szerintem ez a két tipus
MM pm Ha nem változott az eurós ára 2011-hez képest, akkor cirka 87.000 forint a 300 méter, ami méterenként 290Ft-os árat jelent. Persze mire ezt valaki becsomagolja, meg lesarabolja biztos lesz 320-330 forint, kérdés az kinek ér meg méterenként 30-40 forintot, hogy szenvedjen vele. (mondjuk 10méternél az 300-400FT, és ha jól emlékszem a múltor, egyen 15m-ekre vágtuk, ott már azért akár 600Ft is lehet egy tekercsre vetített csomagolási ár) Ha valaki munkanélküli, a 20 tekercsből összeszedhet 12.000Ft-ot, az is pénz, Én momentán el vagyok havazva) A hozzászólás módosítva: Jún 3, 2014
Az első MM mintha azt írná, hogy elektrolizises fémfelvitelhez.
Na ha 5000Ft egy 15m-es darab, akkor 66Ft egy a4-es, de megvárjuk a hivatalos árat.
Igen, dry-ról volt szó, bocsi, hogy nem pontosítottam. Annak az árát még nem láttam megjegyzésben.
Az alábbi árakat tudjuk adni Riston fóliára 304mm szélességben (2 tekercs/doboz: 2x304mmx152m):
- T215: EUR 2,48/m2 - PM240: EUR 2,48/m2 - MM540: EUR 2,08/m2 Az árak Bp-re leszállítva értendők és Ft-ban kerülnek kiszámlázásra + ÁFA. fizetés: előrefizetés szállítási idő: kb 4-5hét rendeléstől számítva Régebben a T215-öst rendeltük. Itt vannak a hivatalos adatlapok: |
Bejelentkezés
Hirdetés |