Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-fólia rendelés
Cirka 60Ft-ra jön ki egy a4-es mert egy doboz 92,416m2
Most azon a 10 forinton nem múlik. Meg a fene tudja, hogy mire összejön elég ember, mennyi lesz az euro árfolyam. Inkább fölé lőttem 10 forinttal méterét (a4-es laponként 2 egész forinttal)
Egyébként a 300 méter az 1500A4-es lap, úgyhogy kéne toborozni az ebereket serényen, szóljatok olyanoknak is akik nyákoznak, vagy alumíniumot marnak (pl. modelezők) akik a közeletekben vannak.
Engem érdekelne pár méter belőle, hol vagy hogy lehet jelentkezni?
Persze! Nem is akartam én garasoskodni. Erre még rájön a csomagolás és a szállítás költsége is.
Akkor mate_x-el már 259-nél tartunk.
Vegyen mindenki 15 métert és lassan megleszünk. az elég egy darabig. Az fejenként 4500Ft. 75db A4-es lap A hozzászólás módosítva: Jún 5, 2014
Akkor ha csak úgy jön össze, akkor nekem kell a 15 méter.
Szia!
Nekem is kellene 5 méter, ha marad még .
Szia!
Ha sikerülne akkor én is kérek 15 méter Dry fólia Kb ilyen áron. Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Jún 5, 2014
Ok, akkor az 5 méter helyet jöhet a 15méter dry.
Sziasztok!
Engem is érdekelne 5 m, ha még beleférek! Üdv: Zsolt
Ne 5 métereket kérjetek már! gulasoft írta, hogy ha mindenki 15 métert kér akkor pikk-pakk össze jön a 300 méter összbe ami kell a rendeléshez. Tudjuk sok a 15 méter, de ennyi áron azért nem olyan eget verő (legalább sokáig elég).
gulasoft kérlek írd ki, most hol tartunk? Köszi!
Sziasztok!
15 métert vennék én is. Köszi!
MM540-ből vagy a PM240-ből 30 métert rendelnék. A 215 nem érdekel.
Engem is érdekel , de előbb tisztázni kéne miből lehet rendelni ?
15m kb akkor 5500 Ftbe kerülhet postával?
Akkor legyen a PM? Árban ugyan annyi mint a 215.
Már 200-nál tartunk, úgyhogy lassan lehet rendelni. Még a héten adja le mindenki az igényét, ha több jön össze a 15 méterekből mint 20 darab, akkor lehet 15 méter alá menni. A 30 méteres darabokat is 2db 15 méteresbe lehet jól vágni, mert felette nehéz már szorosan feltekerni.
Jó beszállok én is legyen nálam is 15 méter.
Azt hiszem a címem is meg van neked a vízionozás óta , de ha mégsem , akkor jelezd , és egyeztetünk.
Ki fog darabolni? Simpi segít Marha profin tekeri fel a fóliát
A hozzászólás módosítva: Jún 6, 2014
Nem bele vau, de a legolcsóbb alu fólia is fényzáró. Nem tudom, mennyire tolja meg a költségeket, de legalább könnyen beszerezhető.
Én most nem szállok be a vételbe, mert decemberben vettem fórum társtól 10 métert.
Az általad említetthez hasonló fekete fólia általában mezőgazdasági boltokban kapható. Többféle szélességben, talán vastagságban is. Pl. itt.
Tény, hogy az alufóliánál strapabíróbb. |
Bejelentkezés
Hirdetés |