Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-fólia rendelés
Nézzétek meg eléritek e, ha kell google chrom-ot töltsetek le.
Lehet beleszúrni, meg módosítani, arra kérek mindenkit, hogy csak a saját nevénél módosítson, nem óvoda. táblázat
Annó Papp Jani is abban küldte, talán MÜ I-es, 36-os volt, annak ~350,-Ft körül van most métere. A 40-es lefolyócső is kb. ennyi. Ellenben jó fényzáró, és gondok voltak vele a postai feladásnál...
Írd be magad a táblázatba, és akkor ezzel meg is van a 300 méter. Ha valaki még kér, akkor lehet csökkenteni a mennyiségeket egyénileg. Kedden lezárom a táblázatot, elküldöm a megrendelést, Küldök mindenkinek privát levlet hova utalja a pénzt, és 3-4 hét múlva ha megjön a doboz, akkor valaki eljön érte, és darabolhat.
Csomagoláshoz: kb 20 méter tekercses fólia, alufóliát rá, körbetekerve barna ragasztószalaggal, bubis H18-as borítékban feladva. A posta kb 1000-ért elviszi, és eddig még nem volt panasz rá (pedig kifejezetten kértem ha van vele valami gond jelezzék).
340-nél tartunk, aki kevesebbet kért, az most vegye lejjebb a 15 méterét, mert 300 méter a 2 tekercs.
Sziasztok! Ha valaki lenne kedves lejebb venni es maradna akkor 15 m. Nekem is kellene. Jeleztem mar nemreg csak nem irtam biztosra koszonom Balazs
Én módosítottam 10 méterre az igénylésemet.
5-10-(15) méterre én is beneveznék ha megoldhatós!
[Táblázatba is beírtam! Köszönöm!] A hozzászólás módosítva: Jún 8, 2014
Amennyiben EZ nekem szól, úgy azt tudom mondani, hogy 2 lehetőséget is látni vélek:
1.: Aki/akiknek kevesebb is elég, így módjukban áll csökkenteni a mennyiséget. 2.: Összejön még egy "adagra" való.
Arra kevés az esély, hogy még 300 méter összejöjjön.
De ha igényt tartasz rá, 5 métert tudok adni a részemből. Módosítok is 15 méterre.
Beirtam magam én is. igy kerek 300. Telefonrol vagyok igy picit nehezkes volr megoldani.
Akkor maradunk a T215-nél mert lucky nem tudja mi a különbség a pm és t215 között, lutrira meg nem dobunk ki az ablakon 86.000Ft-ot. Ha lucky-nak így nem kell, akkor van rá más jelentkező, Ő még jelezzen vissza, hogy kell e neki a T215 vagy nem.
Számlainfókat kedden pm-ben megkapja mindenki, én meg leadom a rendelést.
Viheted! Sok sikert a rendeléshez és jó munkát vele!
A hozzászólás módosítva: Jún 9, 2014
És nem tudnád leírni pár mondatban, hogy mi a gond ezzel a fajtával és miben jobb az általad megjelölt?
En amit kitudtam hamozni belole az az hogy jobb felbontasa az PM nek. De tobbre nem mentem vele. A listaba nem tudom magam ma beirni de akkor igenyt tartok lucky.reszere Termeszetesen akinek kell belole az nyugodta irjon maghoz is be nekem 10 m kellene min. Ha az megvan a tobbi "viheto". Ha marad akkor viszem a maradekot. Koszi Balazs
Én sem tudtam magam beírni a listába, de ha beleférek akkor szeretnék én is 5m-t. Köszönöm.
Nekem egy kolléga jelezte, hogy kellene neki 10m, lehetne egy másik táblázatot csinálni és megnézni, hogy nem jönne össze még 300m?
40-es PVC cső volt, de a postán dobtak tőle egy hátast, nem szabványos, kerek, írni - stemplizni is körülményes rá, így büntiből nekem darabszám korlátozással vették fel, hetente mennyit adhattam így fel.
Nem tudom, nem az én feladatom másik táblázatot csinálni és nem tudom összejönne-e még 300m. Pedig jó lenne nekem is de úgy látom már nem marad. Nem baj.
Sziasztok!
Úgy olvasom itt, hogy pár embernek kellene még fólia, át tudok adni valakinek 5m-t, a táblázatban már nem tudok beírni.
Szia!
Szívesen átadok 5 métert, nehogy kimaradj! Kérlek, hogy írd be a táblázatba! Én nem tudom a táblázatot könnyen módosítani (a Linux és a Chrome "nem barátok"). |
Bejelentkezés
Hirdetés |