Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Miért nem lesz jó, annyit pakol , és oda amennyi a korlát. Mivel 32bit akkor max 4Gb de ki kel vonni a videó memóriát, ami ha egy 1Gb akkor csak 3 Gb RAM mehet a gépbe, (lehet annyi sem). Az hogy a gép milyen üzemmódban megy az nem csak a memóriák száma határozza meg.Nyugodtan tehet bele 3 modult ha neki fontosabb az hogy több legyen a memória mint az hogy Dual-ban működjön.
Üdv!
Nagy valószínűséggel valami rosszul riportolja a windows felé a RAM méretét, vagy maga a windows bugos. Tegyél fel egy HWinfo32-t és nézd meg a modulok tulajdonságait, hatha észre veszel valami anomáliát.
Sziasztok
Szerintetek ez a hiba mit jelent?Bővebben: Link Csak az én gépem szórakozik? Eddig jó volt...
Igen ám , csakhogy nem biztos , hogy az alaplap kezelni is tudja a páratlan modul számot .Szerintem nem.
Alaplapja válogatja. Céges P5Q Asus-om 3modullal dual + aszinkronban megy.
Akkor pénteken kipróbálom egy plusz rammal vagy ki veszem azt az egyet. Köszönöm
Igy van ezt kell tenni.De inkább tegyél bele még egyet , ha már ramról van szó nem árt ha több mint kevesebb.
Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne hogy, tegnap vettem egy ddr3-as memóriát 2gb-ost + volt a gépembe is 2gb így 4gb van. Ahogy bele tettem megy vele minden de a rendszer nem 4gb-ott mutat hanem 3,44gb. A biosba ki mutassa rendesen a dual canel 4gb-ott meg everestel is néztem ott is mutassa 2x2gb. Próbáltam egyedül is úgy ki mutassa a 2gb-ott de ha benne van mind a 2 db akkor meg csak 3,44gb. Eddig úgy volt hogy, volt benne egy 2gb meg 1gb de azt látta a rendszer 3gb. Windows 7-es rendszer van rajta 32bit. Valaki tudja mi lehet a baj? Köszönöm előre is a segítséget.
A 32 bites rendszer maximum 4gb ramot kezel. Ebbe beletartozik minden memória, tehát a vga is!
Szia! 512-es videókártya van benne. Ha windows 7 64-bit-es rendszert raknék rá? Akkor jó lenne?
A hozzászólás módosítva: Jún 5, 2014
Igen. Az 512 es kártya miatt lát csak 3,5 GB-ot a rendszered.
Szevasztok!
T-Mobile-s QC Pass, Targus PakP003, Technika H16BC1 hibás egereim vannak; lehet ezekkel valamit kezdeni, felhasználható alkatrész (ha kell valakinek ingyen)?
Szia!
Szóval ha az integrált alaplapi videókártyát használod akkor a RAM-ot használja memóriaként, attól függően, hogy mennyit engedsz a BIOS-ba. Ha van másik videó kártyád ami nem alaplapi akkor a BIOS-ba állítsd a Shared Memory-t Autora. (igy ha észreveszi a videokártyát nem oszt meg RAMot az alaplapival mivel nem használod, a videókártyának van saját memóriája) Ha nincs 64 bit es processzorod, akkor soha nem tudod használni mind a 4 gb ramot. Továbbá ha mégis 64 bites a processzorod akkor fontos hogy 64 bites Operációs rendszered legyen. (Ajánlott windows 7/8 64 bit.) Viszont hiába fog a windows-od 4 GB ramot látni, ha a programok nem 64 bitesek, tehát amilyen programot csak tudsz szerezd be a 64 bites verziót. A hozzászólás módosítva: Jún 5, 2014
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata, E 7200 procival,kapcsoltban? A maghőmérsékletek közt 10 fok az eltérés .Már olvastam erről kérdést ,ezek szerint nem egyedi a gond, de válasz nem volt rá. Hűtés , paszta rendben.Mitől lehet mégis az eltérés. A hozzászólás módosítva: Jún 10, 2014
Üdv!
Egy külföldi fórumon olvastam olyat, hogy a hibás kiolvasást egy újabb BIOS megoldotta. A rosszul felfekvő hűtőt és a rosszul elkent pasztát is emlegették. Azt is el tudom képzelni, hogy ez a proci ilyen és teljesen jól működik, csak az egyik hőmérő valamiért nem mér jól.
Szia!
Én is olvastam valahol , lehet nem pont azt de , jó néhányszor megnéztem , és nem találtam illesztési hibát, és hát ha nem lenne jó akkor igen csak tudna melegedni de max 60 fokra tudtam felvinni egy terhelés próbával.Legfeljebb így marad.( Cor 1 felment 58 fokra akkor a cor2 48 fok volt.A cor 1 ott maradt a cor 2 pedig szépen emelkedett de nem érte el a cor 1 értékét)
Sziasztok, valaki tudna olyan bővitményt mondani nekem Firefox-ra,hogy ha beirok neki szavakat,és az interneten valamit keresek és megkapja azt a szavat,akkor az kiirja:Az oldal nem elérhető?
Amiket kaptam,azok mind olyanok,hogy weboldalak kell neki beirni pl.:google.com.
En ugy szeretnem megoldani,hogy szavakat adok meg neki.
Szia!
Konkrétan Firefoxra nem találtam de Bővebben: LinkTalán segíthet.
Szia!
Ha kicsit bővebben kifejtenéd a problémádat, akkor gyorsabban tudnánk segíteni, és nem mennénk mellékvágányra. Kulcsszó: "Parental control" Esetleg ez segíthet: Bővebben: Link Ha pedig csak pár lapot szeretnél tiltani, akkor beírod a host file-ba pl. (windows\system32\drivers\etc\hosts) 127.0.0.1 index.hu 127.0.0.1 sg.hu ebben az esetben az index.hu és az sg.hu lap nem lesz elérhető. Minden böngészőre érvényes, nem csak a Firefoxra! vagy: 88.151.101.28 nol.hu Ebben az esetben a nol.hu-t átirányítja a 88.151.101.28 ip című hobbielektronika.hu szerverre és a böngészőben az jelenik meg. Ezt is nézd meg: Bővebben: Link
Megfogom probálni a Parental Controlt.
Lényegében én az összes online játékot akarom letiltani. Amugy nekem 2 routerem van. Eleg ha az egyikbol tiltom le? A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2014
Itt van az internet "térképe".
BMP képet kivettem, helyette átkonvertáltam JPG-be. Szívesen! -moderátor- A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2014
Sziasztok!
Az mért van hogy a lenti gépröl nem érem el a routert a fenti gépröl meg igen. A lenti gépen Win Xp van a fenti gépen meg win 7 .
Udv!
Gondoltam kiirom itt is a kerdesem, hisz ide is tartozik. Ebben a kerdsben lenne szuksegem kis segitsegre. Koszonom elore is a valaszokat.
Szia!
Milyen segítséget szeretnél kérni az érintkezési hibás laptopok témájában?
Sziasztok!
Egy ismerősöm gépét javítom, és egy érdekes jelenséggel találkoztam. Bios-ban a processzor órajelét 1,8 GHz-ről 2,5Ghz-re húztam ( bírja, garázs gépemben is ilyen proci van, és stabilan megy elég régóta ). Bios-ban és boot alatt is kiírja, hogy a proci órajel 2,5Ghz, de windows alatt csak 1,8 Ghz van. Mi lehet a probléma ? Bővebben: Link
Hol kereshetnem a hibat? Milyen alkatresz kornyeken?
A bizonyos pozícióban megfagyás szerintem RAM vagy HDD lehet, azokat nézd meg.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |