Fórum témák
» Több friss téma |
Nagyàból arra figyelj hogy a sótartály mellett van egy gyantatartàly is azt ne piszkáld.A szelepnél azt is nézd meg hogy kap e áramot ennek nem kell mindig mennie 1 program alatt talán csak 1x.
Sziasztok!
Az alábbi hibával küzdök: Candy CSF4570E mosogatógép nem indítható! Start nyomógomb jó,a processzorig a jel útja rendben van. Kondenzátorok rendben. EEPROM hibára gyanakszom. Köszönettel vennék erre a gépre egy EEPROM tartalmat. Üdv. Ottó
Az a gyanta tartály a sótartályon kívűl helyezkedik el?
A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2014
Nem az benne van a tartályban de azt nem tudod és ne is akard kiszedni.
Csak azért kérdezem mert egy kis kanállal szedtem ki a régi Teskós sót belőle és hogy azzal meg tudtam e sérteni esetleg, vagy kárt tudhattam tenni benne, ezzel a művelettel?
Csak akkor ha úgy kapartad mintha kapàlnál.Amúgy nem azèrt nem papírból van.
sziasztok András vagyok.
Vettem egy elektrolux ewt 1010 felültöltös mosógépet . A problémá az ,hogy a centrifugásra állítottam a kapcsolót .A program kapcsoló forog de a motor nem indul el.cseréltem motort de hiba maradt.kösz i előre
Remélem nem tettem kárt benne, Meglesz a hétvégi programom
Köszönöm az eddigi segítséged, és jönnék majd ha még segítségre szorulok.
A szénkeféket ellenőrizd.és nèzd meg hogy a motor kap e àramot.
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Mivel a gép az új vezérlőpanellel sem lett jó, ezért úgy döntöttem hogy én nem költök többet rá. (valószínűleg a fűtőbetét a rossz) Ezért ha netán vkinek szüksége lenne egy Ariston/Indesit ARISTON TIMER BIT100.1 'E8' ROHS + N1045048 nevű vezérlő panelre vagy bármire egy Indesit IDL 750-es gépből, írjon nekem. A vezérlőpanel 11Ariston és 3 Indesit gépbe jó. Itt ellenőrizhető melyikekbe: Bővebben: Link
Èn természetesen nem szólok bele de egy fűtőbetét nem drága és utànna megy a gèp.
Az az igazság hogy sikerült vennem 35-ért egy 0km-es Fagort, így ez már felesleges.
Szia!
A perifériák rendben vannak. A processzor is működik (?) pl. NTC-t lehúzva a megfelelő hibakódot dobja. A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2014
Ugyan ehhez a részéhez annyira nem értek de nem lehet hogy nem kapja meg a proci a jelet mert valami abban a körben szakadt?
Szia!
Többször is ellenőriztem a körben lévő néhány alkatrészt,mind jó. Újabb fejlemény az,hogy hosszabb leállás (1-2 nap) után rendben elindult,de kb.10 perc után "kifeküdt". Ezután ismét elindíthatatlan lett. Az EEPROM hibát ezek után valószínűleg kizárhatom! (?) Üdv. Ottó
Szervusztok!
Egy Candy CSF 4570E típusú mosogatógéppel van nekem is gondom (látom, hogy otto54-nek ilyennel van problémája). Nekem szépen lefutnak a programok, melegíti a vizet, öblít stb., minden OK, de nem mosogat el rendesen, koszosak maradnak a tányérok. 1-2 éve már használjuk, eddig nem volt ilyen gond. Azt észrevettem, hogy pár hét állás után az első mosogatás szép, de aztán ismét jelentkezik a gond, olyan, mint ha valami kiszáradna az állás alatt és amint vizet kap a rendszer ismétlődik a hiba. A mosogató térben minden szűrő tiszta. Mi okozhatja a hibát és mit kellene ellenőriznem, ha leszedem a burkolatokat? Mosogatógépet még nem szedtem szét, de azért általában elboldogulok a "bütyköléssel". Előre is köszönöm a választ! A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2014
Elsősorban a mosogatókarokat nézd meg nincsenek eldugulva tömítések jók e bennük.illet ve hogy szabadon,szorulásmentesen forognak e.
Sziasztok!
Gondban vagyok. Kapcsolási rajz kéne (1994-ben vásárolt) HAJDÚ GRÁCIA 12 S típusú mosogatógéphez. A segítséget előre is köszönöm.
Szia! Remélem segít.Egyébként mi a baja?
Szia!
Köszönöm szépen a rajzot! A baja: nem töltött be vizet a hálózatról. Mértem a mágnesszelepeket, jók voltak. Levett csatlakozóvezeték mellett 220V-al közvetlenül többször be/ki kapcsoltattam a szelepek. Működött, majdnem végig csinálta a programot . Közben valahonnét víz szivárgott. Vége: zárlat! Most szárad, én pihenek (agyilag). Később megint nekilátok, átvizsgálom. Megpróbálom megkeresni a zárlat okát. Fázis - nulla között vagy testzárlat van-e, illetve pontosan hol?
Sziasztok,
Fagor mosogatógéphez (LF-013) keresek labirintust, használt is jó, csak ne legyen hibás. Valaki ismer ilyet? Persze egy szakértőnek is nagyon örülnék, aki megjavítaná.......
Szia! Mi a baja?
kétszer F2 hibát írt ki, de utána lefutott a program. Ez a hibakód a leírás szerint azt jelenti, hogy nem kap vizet. Ezt követően kicsit nagyobb nyomást adtam rá, ekkor keresztben eltört a labirintus műanyagja és ereszt, mint a fene. Azóta nem jó.
Akkor nagyon elrontottad.....
Álllítom hogy a szintérzékelőjével volt csak a gond.Próbáld meg bontásból esetleg orczy áruház de szerintem a tartály javíthatatlan.
Hát igen. Különben azon vagyok, de mióta becsődölt a Fagor, nem nagyon van hozzá alkatrész, szóval én is a bontásokat keresem/böngészem.
A tartályt elvittem műanyag hegesztőhöz, megcsinálta, de nem lett jó, tényleg javíthatatlan, ahogy mondod.
Sziasztok !
Whi**l mosogatógép f4 hibával ( 4 villanás-szünet) megállt. Ez ha jól olvasom száritási-ürítési ( Draining ) probléma. Mellékelt folyamatábrán végighaladva meglesz a megoldás ?
Nem tud tudok angolul szóval írom a hibalehetőségeket:
Vagy rossz a szivattyú esetleg dugulás illetve panel hiba jöhet szóba.
"Adatok elemzése" után kiderült, valószínűleg pár csepp kézi mosogatószer került az öblítő-adagalóba. Remélem kitisztul, ha nem, van valami egyszerűbb megoldás az adagoló kimosására ?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |