Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   159 / 199
(#) szikorapéter válasza zosza18 hozzászólására (») Júl 20, 2014 /

Köszönöm,szerintem ott úgyis összefutunk. Bár jó volna minnél több szakit megismerni,én még a kezdő kategóriába tartozok.
(#) zosza18 válasza morzsa15 hozzászólására (») Júl 20, 2014 /

Meglátjuk, jön H. Lajos velünk Monortól, nem tudom mit szól hozzá a haverom, mert azt bezséltük, hogy elég ha 4-en megyünk így nem nyomorgunk, de megkérdezem. Nem az enyém a kocsi, azért nem merek dönteni. Ha rajtam múlna, akkor még a csomagtartóban is elvinnék 2 embert meg a tetőn is vagy 4-et.
(#) zosza18 válasza szikorapéter hozzászólására (») Júl 20, 2014 /

Én is oda tartozok, de én is amiatt izgulok nagyon, hogy milyenek lehetünk a valóságban. Itt sokan beszélgetünk egymással és közben pedig nem is ismerjük egymást, mégis bízunk egymás szavaiban. Szerintem ez nagyon jó dolog, már várom.

Biztos Sok jó ember gyűlik össze nagy helyen,jó hangulatban. Az igazi szakmabeliek már csak tudják. Én valahogy így képzelem el.

Úgy-úgy. Tudod, amikor megkérdezik mit csinálsz, akkor Te elmondod és néznek rád, hogy mit ittál, aztán otthagynak a ... Itt meg ugye ha megkérdezi valaki, akkor azt érdekli is, és érti is amit mondol!

Pontosan erre gondoltam én is. Mert itt bárkinek mondok bármit nem érti. Itt a környékemen összesen 3 ember van aki megérti hogy mit hordok össze. De szerintem már nagyoneltértünk a téma címétől. Azért remélem akad még ember aki a közelemből indul el.

Igen eltértünk, de hát na. Nem olyan nagy bűn volt ez, fontos dolgokat is megbeszéltünk. Nekem egy ember van aki sejti amit magyarázok kézzel lábbal, de szerintem Ő is csak sajnálatból hallgat végig.

Kicsit siethetne az az agusztus. Már nagyon megvan a hangulatom a találkozóhoz. Remélem tényleg olyan jó emberek lesznek ott mint akiket itt volt alkalmam megismerni hobbielektronikán.
(#) zosza18 válasza szikorapéter hozzászólására (») Júl 20, 2014 / 1

Hiába az idő ellenem van mindig, most mégis várom nagyon már. Olyan ez kb. mint anno mikor a jézuska jött. Itt legalább akiknek megígértem, hogy iszunk egy sört ha összefutunk, most eleget tudok tenni Nekik.
(#) hotau hozzászólása Júl 24, 2014 /

Szép napot!

Azt szeretném megtudni, hogy a versenyre szánt alkatrészlista mikor lesz közzétéve?
Csak azért, hogy legyen időm gondolkodni a szerkezeten.

A választ előre is köszönöm.
(#) Gafly hozzászólása Júl 24, 2014 / 6

Arra gondoltam, hogy ha van rá igény, akkor tarthatunk szakmai bevezetőket/kurzusokat/konzultációkat is. Magam részéről felajánlhatom, hogy híradástechnika, általános elektronika, trafók, csövek és mikrohullám tekintetében lehet kérdezni tőlem. Papírt viszek, és jogot fenntartom, hogy nem tudok mindenre válaszolni
(#) szikorapéter válasza Gafly hozzászólására (») Júl 24, 2014 /

Erre én így 17 évesen szivesen igényt tartok az elektroncsövek területéről. Remélem összefutunk.
(#) zosza18 válasza Gafly hozzászólására (») Júl 24, 2014 / 1

Szerintem is jó ötlet! Több szem többet lát, ráadásul mivel én elég gyakorlatias vagyok, így a tapasztalatoknak hiszek inkább, mint a könyvekben írt dolgoknak. Kár, hogy ez csak egy nap, így futtában kell lezavarni a "tovább képzéseket".
(#) jdani hozzászólása Júl 25, 2014 /

Off; gondoltam hogy az éven legurulnák azt a 300km-ert, csak ,,sajna?,, lagziba megyek, úgyhogy majd jövőéven talán
(#) madzagos hozzászólása Júl 27, 2014 /

Üdv Mindenkinek!
Érdeklődni szeretnék hogy valaki megy Hajdú Biharból a találkozóra autóval?És még van szabad helye?
(#) bakos13gab válasza zosza18 hozzászólására (») Júl 27, 2014 /

Rosszul teszed, mert a könyveknek általában hihetsz. Inkább az internetre fogalmaznám ezt át...
(#) Zosi hozzászólása Júl 29, 2014 /

Üdvözlet! Még nem voltam ezen a találkozón, de szeretnék el menni. Olyan kérdésem lenne, hogy ez a rendezvény mettől meddig tart? Azért érdekel mert délelőtt dolgozom és nem biztos hogy kapok már szabadságot és hogy érdemes e el menni délután 3 órai érkezéssel?
(#) granpa válasza Zosi hozzászólására (») Júl 29, 2014 /

Szia!
Kaja már nem nagyon lesz, de 5-ig, 6-ig ott szokott a törzsgárda lenni.
(#) TAKLACO válasza Zosi hozzászólására (») Júl 29, 2014 /

Nem erdemes annyit utazni , ha delutan haromra ersz oda.
(#) Norberto válasza TAKLACO hozzászólására (») Júl 29, 2014 /

Attól függ, honnan jön.

Zosi: egyébként pedig érdemes elmenni, igen, határozottan. Ha biztosra mondod a megjelenésedet és szólsz is aznap egy szervezőnek, hogy igenis érkezni fogsz, még kaját is tesznek félre neked, egy jó kis munka utáni kellemes ebédet.

A találkozón az az alapgondolat, hogy mindenki jól érezze magát.
A hozzászólás módosítva: Júl 29, 2014
(#) Zosi válasza Norberto hozzászólására (») Júl 30, 2014 /

De rendesek vagytok! Csütörtökön kiderül kapok e szabit és akkor ha igen egész nap ott leszek ha nem akkor még meglátom de írok majd mindenképp.
(#) Frankye válasza Zosi hozzászólására (») Júl 30, 2014 /

Mindenesetre szeretettel várunk!
(#) Zosi hozzászólása Aug 1, 2014 /

Ezazezazezaz kaptam szabadságot így biztosan ott leszek kapu nyitásra. Már el is küldtem a jelentkezesemet. B-)
(#) voodoo hozzászólása Aug 1, 2014 /

Majd kaphatnék egy kis 230V-ot a hosszabbítómba amit vinnék magammal? Lenne egy kissebb zene cucc amit természetesen halkan szólaltathatnánk. Persze minden saját készítés, érdekességképp szeretném bemutatni. Főleg ha valakit rajtam kívül is érdekel az ilyesmi.
(#) zosza18 válasza voodoo hozzászólására (») Aug 1, 2014 /

Engem érdekel.
(#) Frankye válasza voodoo hozzászólására (») Aug 1, 2014 /

Egészen biztosan kaphatsz majd. Jó, ha minél többen hoznak hosszabbítót, elosztót (jó, azért 100 km nem kell! ), mert nyilván lesznek olyan dolgok (lévén: elektronikáról van szó!), amelyekhez áramra lesz szükség.
Ja, és érdeklődőből egészen biztosan nem lesz hiány...
A hozzászólás módosítva: Aug 1, 2014
(#) Frankye válasza Zosi hozzászólására (») Aug 1, 2014 /

Szuper, akkor várunk szertettel!
(#) horváth lajos hozzászólása Aug 1, 2014 /

Sziasztok! már nagyon várom a találkozót viszek pár eladni való dolgot Üdv Lali
(#) mikrokapcsolo válasza Frankye hozzászólására (») Aug 1, 2014 /

Ilyenekkel én be tudok segíteni, 10-20m hosszabbítok, 3*16 > 230 kifejtő, stb.
A hozzászólás módosítva: Aug 1, 2014
(#) voodoo válasza zosza18 hozzászólására (») Aug 1, 2014 /

Frankye, zosza18! Jól van. Remek.
Következő: »»   159 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem