Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Köszönöm,szerintem ott úgyis összefutunk. Bár jó volna minnél több szakit megismerni,én még a kezdő kategóriába tartozok.
![]()
Meglátjuk, jön H. Lajos velünk Monortól, nem tudom mit szól hozzá a haverom, mert azt bezséltük, hogy elég ha 4-en megyünk így nem nyomorgunk, de megkérdezem. Nem az enyém a kocsi, azért nem merek dönteni. Ha rajtam múlna, akkor még a csomagtartóban is elvinnék 2 embert meg a tetőn is vagy 4-et.
![]()
Én is oda tartozok, de én is amiatt izgulok nagyon, hogy milyenek lehetünk a valóságban. Itt sokan beszélgetünk egymással és közben pedig nem is ismerjük egymást, mégis bízunk egymás szavaiban. Szerintem ez nagyon jó dolog, már várom.
Biztos
![]() ![]()
Úgy-úgy. Tudod, amikor megkérdezik mit csinálsz, akkor Te elmondod és néznek rád, hogy mit ittál, aztán otthagynak a ... Itt meg ugye ha megkérdezi valaki, akkor azt érdekli is, és érti is amit mondol!
![]()
Pontosan erre gondoltam én is. Mert itt bárkinek mondok bármit nem érti. Itt a környékemen összesen 3 ember van aki megérti hogy mit hordok össze. De szerintem már nagyoneltértünk a téma címétől.
![]()
Igen eltértünk, de hát na. Nem olyan nagy bűn volt ez, fontos dolgokat is megbeszéltünk. Nekem egy ember van aki sejti amit magyarázok kézzel lábbal, de szerintem Ő is csak sajnálatból hallgat végig.
![]()
Kicsit siethetne az az agusztus. Már nagyon megvan a hangulatom a találkozóhoz. Remélem tényleg olyan jó emberek lesznek ott mint akiket itt volt alkalmam megismerni hobbielektronikán.
Hiába az idő ellenem van mindig, most mégis várom nagyon már. Olyan ez kb. mint anno mikor a jézuska jött.
![]()
Szép napot!
Azt szeretném megtudni, hogy a versenyre szánt alkatrészlista mikor lesz közzétéve? Csak azért, hogy legyen időm gondolkodni a szerkezeten. A választ előre is köszönöm.
Arra gondoltam, hogy ha van rá igény, akkor tarthatunk szakmai bevezetőket/kurzusokat/konzultációkat is. Magam részéről felajánlhatom, hogy híradástechnika, általános elektronika, trafók, csövek és mikrohullám tekintetében lehet kérdezni tőlem. Papírt viszek, és jogot fenntartom, hogy nem tudok mindenre válaszolni
![]()
Erre én így 17 évesen szivesen igényt tartok az elektroncsövek területéről.
![]()
Szerintem is jó ötlet! Több szem többet lát, ráadásul mivel én elég gyakorlatias vagyok, így a tapasztalatoknak hiszek inkább, mint a könyvekben írt dolgoknak. Kár, hogy ez csak egy nap, így futtában kell lezavarni a "tovább képzéseket".
![]()
Off; gondoltam hogy az éven legurulnák azt a 300km-ert, csak ,,sajna?,, lagziba megyek, úgyhogy majd jövőéven talán
![]()
Üdv Mindenkinek!
Érdeklődni szeretnék hogy valaki megy Hajdú Biharból a találkozóra autóval?És még van szabad helye?
Rosszul teszed, mert a könyveknek általában hihetsz. Inkább az internetre fogalmaznám ezt át...
![]()
Üdvözlet! Még nem voltam ezen a találkozón, de szeretnék el menni. Olyan kérdésem lenne, hogy ez a rendezvény mettől meddig tart? Azért érdekel mert délelőtt dolgozom és nem biztos hogy kapok már szabadságot és hogy érdemes e el menni délután 3 órai érkezéssel?
Szia!
Kaja már nem nagyon lesz, de 5-ig, 6-ig ott szokott a törzsgárda lenni.
Nem erdemes annyit utazni , ha delutan haromra ersz oda.
Attól függ, honnan jön.
![]() Zosi: egyébként pedig érdemes elmenni, igen, határozottan. Ha biztosra mondod a megjelenésedet és szólsz is aznap egy szervezőnek, hogy igenis érkezni fogsz, még kaját is tesznek félre neked, egy jó kis munka utáni kellemes ebédet. ![]() A találkozón az az alapgondolat, hogy mindenki jól érezze magát. ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 29, 2014
![]()
Ezazezazezaz kaptam szabadságot így biztosan ott leszek kapu nyitásra. Már el is küldtem a jelentkezesemet. B-)
![]()
Majd kaphatnék egy kis 230V-ot a hosszabbítómba amit vinnék magammal? Lenne egy kissebb zene cucc amit természetesen halkan szólaltathatnánk. Persze minden saját készítés, érdekességképp szeretném bemutatni. Főleg ha valakit rajtam kívül is érdekel az ilyesmi.
Egészen biztosan kaphatsz majd. Jó, ha minél többen hoznak hosszabbítót, elosztót (jó, azért 100 km nem kell!
![]() Ja, és érdeklődőből egészen biztosan nem lesz hiány... ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 1, 2014
Sziasztok! már nagyon várom a találkozót
![]() ![]()
Ilyenekkel én be tudok segíteni, 10-20m hosszabbítok, 3*16 > 230 kifejtő, stb.
A hozzászólás módosítva: Aug 1, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |