Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Úúú, hatalmas királyok vagytok
Égen földön sehol nem találtam. Bár benne is van a kosárban. Nagyon köszönöm.
Üdv ezt a levelet kaptam ma:
Köszönjük a rendelését! Szeretnénk tájékoztatni,hogy néhány tétel nincsen raktáron ezért nem tudjuk szállítani őket. Ezek a 10033306 Power LED, 10033716 LED Strip, 10034047 LED Strip. Lehetősé van a tételek törlésére illetve cserére. Hol tudom a rendelést modositani, mert az oldalon nem találok ilyen funkciót?
Ilyen kérdésekben az ügyfélszolgálat tud segíteni.
Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Ha leírod nekik levélben (válaszolva arra, amit kaptál) mit szeretnél, megcsinálják. Olvassák az összes levelet (tapasztalat).
Sziasztok!
Esetleg be tudnátok szerezni LT 1014-et SMD-ben? (SO16)
Nem azért mondom, de rendszerint gyorsabbak vagytok, mint a google kereső...
A hozzászólás módosítva: Okt 1, 2014
Sziasztok
Ezeknél a csatlakozóknál a két kép közül melyiknek kell hinni a lábak elhelyezkedését illetőleg? Bővebben: Link Bővebben: Link
Minden bizonnyal a lábak elhelyezése egyező, különbség csak a belső átmérő(k)ben van.
A lábak elhelyezése ugyanaz, de a belső pucuka átmérője nem. Az egyik Ø 2,1 a másik Ø 2,5
Igen, ezzel tisztában vagyok, de a harmadik láb elhelyezkedése nem egyértelmű, az egyik képen baloldalt van a másikon a jobb oldalon.
Már értem a kérdést. Én vettem már több ilyen csatlakozót, a lyuk felöl nézve mindegyiknek a jobb oldalán volt a harmadik láb.
Köszönjük. Szöveg javítva, de a kép későbbre marad. A grafikusok már alszanak ilyenkor.
Bár engem nem érint, de, ha lehetne kapni, talán vásárolnának többen is PT4115 LED meghajtó IC-t.
Nagyszerű! Írtam privátot. Sajnos elhalálozott a gépem ezért nem tudok csak lassan reagálni, de mindenképp szeretnék ilyet.
Sziasztok! Bocsi, ha már kérdezték, de az R1-1A0500 típusú relét lehet kapni a Hestoreban? LCM3-hoz kéne, ezt az egy alkatrészt nem találom hozzá.
Rövidesen megoldjuk.
Nagyon jó, gondolom nem csak én vagyok így vele.
Köszönöm!
Sajnos egyelőre nincs a láthatáron.
TLP627 A beszerzés 3-4 nap
A hozzászólás módosítva: Okt 15, 2014
Reed relék: R1-1Axx széria
PT4115 A beszerzése sajnos nem ripsz-ropsz, de már úton van a világ másik csücskéről.
SM7525 A beszerzése sajnos nem ripsz-ropsz, de már úton van a világ másik csücskéről.
Köszönöm, ha meglesz azonnal rendelem is.
Vagyis inkább már is, mert látom lehet.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |