Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   498 / 1149
(#) sardi_hunor válasza kadarist hozzászólására (») Nov 27, 2014 /

Vegigprobaltam egyenkent a memoriakat es mindegyik ok, biost reseteltem, de a masodik kepen mutataja az eszkozkezelo, hogy valami hardvernek foglal 1 giganyi memoriat, csak nem tudom minek. Azt hogyan tudnam megnezni?
(#) sardi_hunor válasza kadarist hozzászólására (») Nov 27, 2014 /

Viszont ha csak negy vagy 6 giga van a gepben akkor nem foglal le semmit, csak ha 8 giga van!
(#) sardi_hunor hozzászólása Nov 27, 2014 / 1

Na megvan a problema, a rendszerinditasban be volt pipalva, hogy osszes memoria hasznalata de 0 volt beirva. miutan a pipat kivettem hasznalja az egesz memoriat.
(#) Pacso hozzászólása Nov 29, 2014 /

Sziasztok!
Megakadtam, win7. re kellene hang driver. : AD1981B(L)@Intel82801FB ich6-ac'97
Sehogyan sem sikerül! Valaki linket tudna nekem küldeni ?
Előre is köszönöm !
(#) VIM válasza Pacso hozzászólására (») Nov 29, 2014 /

Szia! Ezzel nem működik?
(#) Pacso válasza VIM hozzászólására (») Nov 29, 2014 /

Sajnos nem !!Már többet felraktam, de semmi!! Lehet hogy meghalt a hangkártya .

Köszi !
(#) belfi2 válasza Pacso hozzászólására (») Nov 29, 2014 1 /

Szia!
A hang ikon megjelenik?
(#) Pacso válasza belfi2 hozzászólására (») Nov 30, 2014 /

Szia! Igen a hangikon megjelenik. Bármely driverrel próbálkozom, vagy azt írja hogy nem ismeri fel, vagy látszólag feltelepedik, de semmi !
(#) belfi2 válasza Pacso hozzászólására (») Nov 30, 2014 /

Hali!
Jó lenne tudni a lap típusát,vagy amihez kell. A PC gyártó oldalán biztos van megfelelő driver. Aztán majd meglátjuk.
(#) Pacso válasza belfi2 hozzászólására (») Nov 30, 2014 /

Köszönöm a segítők segítségét! Megoldódott a gondom, windows update frissítése letöltötte a megfelelőt MÜKSZIK!* További szép-napot kívánok mindenkinek !

*Működik!
A hozzászólás módosítva: Nov 30, 2014
(#) Kovidivi hozzászólása Dec 1, 2014 /

Sziasztok!
Szükségem lenne egy programra, ami naplózza, mikor nincs internetem, ugyanis kb. 30-50 percenként eltűnik pár percre. Ha ezeket az időpontokat be tudom diktálni az internet szolgáltatómnak, ki fog derülni, hogy a vadi új router a hibás, esetleg a kábelezés, vagy bármi más. Köszönöm a segítséget!
(#) kadarist válasza Kovidivi hozzászólására (») Dec 1, 2014 /

Szia!
A routerben van monitor funkció és ott visszamenőleg naplózva a van az internetkapcsolat. Szerintem ennél több nem kell.
(#) Kovidivi válasza kadarist hozzászólására (») Dec 1, 2014 /

Szia. Köszi!
Thomson TWG870UG routerem van. Azt kellene igazából kideríteni, hogy az internet szűnik-e meg, avagy router áll le véletlenszerűen, mert ilyenkor minden eszköznek újra kell csatlakoznia. Egyszer láttam egy IP cím ütközéses üzenetet, azóta nem, de a hiba sem szűnt meg. A Diagostic-ot elindítottam, 10mp-ként pingel, 100db-ot összesen. Meglátjuk, lesz-e valami eredmény. Erre gondoltál egyébként? Köszönöm szépen!

Értem már. Egyszer elkezdem pingelni pl. a google.com-ot IP alapján, ha minden oké, akkor pingelhetem az egyik gépem. Ahol hibázik, ott a hiba. Ezt a módszert jó tudni, nagyon hasznos, köszi ismét!
A hozzászólás módosítva: Dec 1, 2014
(#) orizon hozzászólása Dec 1, 2014 /

Uraim! Segítségeteket kérném, mégpedig abban, hogy a Startlap van beállítva nekem kezdő oldalnak és mostanában egyre sűrűbben jelennek meg rajta tolakodó reklámok amik szinte teljesen rátelepednek az asztal felületére és elérhetetlenné tesznek egyes funkciókat. Nem tudom elérni például a mailes fiókjaimat, mert rajta terpeszkedik most épp egy Vodafone reklám. Múltkor OTP reklám volt napokig. Most ez divat, hogy ne lehessen használni a beállított oldalt? Egyszerűen képtelenség a reklámoktól normálisan netezni. Hogy lehetne kilőni a nem kívánatos reklámokat, vagy letiltani? Van ott egy kis csillagszerűség a jobb felső sarokban, de nem reagál rá, ha rákattintok.

voda.JPG

(#) bbb válasza orizon hozzászólására (») Dec 1, 2014 /

Szia!

Használj normális böngészőt és megoldódik a problémád (IE11, FF3x, ...). IE8 (ami a kép alapján neked van) nem fog neked többet megfelelő internetezési élményt nyújtani.
(#) orizon válasza bbb hozzászólására (») Dec 1, 2014 /

XP- van. Nem akarok másik operációsrendszert. Nekem tökéletesen megfelel az XP. A reklámokkal kellene valamit csinálni. Nem vagyok kíváncsi sem a vodafonra sem pedig más reklámra. Ötlete még valakinek? Azon kívül hogy másik böngésző.
(#) kadarist válasza orizon hozzászólására (») Dec 1, 2014 /

Szia!
Firefox böngésző Adblock kiegészítővel. A reklámtiltó megoldja a problémádat.
(#) nagym6 válasza orizon hozzászólására (») Dec 1, 2014 /

Nekem ez a válasz megoldotta: Bővebben: Link
(#) kala1982a válasza Kovidivi hozzászólására (») Dec 1, 2014 /

Routerekben (tplinkekben biztosan) van olyan funkció, a Wan-os résznél, hogy "Clone MAC adress ". Egyszer nekem bevált ADSL-nél.A gyári címmel szakadozott nagyon. A régi Router média címét beírod az újba, lehet megoldódik a hiba. Szolgáltatók (UPC-nél hallottam régen) hozzárendelik (rendelték) a média címet a felhasználóhoz, biztonsági okokból(?), nem tudom. Adott bejelentkezést csak az azonosított eszközről fogadott. Próbát megér.
(#) orizon válasza nagym6 hozzászólására (») Dec 1, 2014 /

Nekem kell hogy a weboldalakat fordítsa a böngészőbe épített fordító.A firefox azt nem tudja.Vagy tudja? Szóval nem szavakat akarok fordítani, hanem teljes Weboldalt az utolsó betűig.
(#) belfi2 válasza orizon hozzászólására (») Dec 1, 2014 /

Szia!
Talán ez segít!

t.jpg

(#) orizon válasza belfi2 hozzászólására (») Dec 1, 2014 /

Ez nekem nem jó.Nem kattintgatok fölöslegesen. Ahogy olvasom nem fordít autómatikusan.
(#) belfi2 válasza orizon hozzászólására (») Dec 1, 2014 /

Ja hogy egy kattintást sem bírsz ki, akkor sajnálom, nem segíthetek.
(#) orizon válasza orizon hozzászólására (») Dec 1, 2014 /

Elég lenne a Chromet feltelepítenem , de azt sem akarom. Nekm jó az IE8 , csak ne legyen reklám. De csak startlapon van ez a gond, máshol nincs .
(#) kadarist válasza orizon hozzászólására (») Dec 1, 2014 /

Már itt kezdődtek a bajok: Bővebben: Link. Ha nem vagy nyitott a változásra, nem fogadod meg a jó tanácsokat, akkor csak elodázod a megoldást és tovább bosszantod magad.
(#) belfi2 válasza kadarist hozzászólására (») Dec 1, 2014 /

Szia!
Igazad van, Bővebben: Link

Szia!
Próbáltam több IP címet pingelni, de mindnél "Request Timed out"-ot kapok. Ha a whatismyip.com-on írt IP-t pingelem, akkor is, ha valami általános oldalt, akkor is. Pl: 74.125.224.72 -ez a google oldala. Ha megnézem a Wireless-Acces Controlnál az egyik laptop IP címét, és azt pingelem, akkor is Timeout.
Kerestem a WAN Clone részt, de ilyet nem találtam

router.jpg

(#) kala1982a válasza Kovidivi hozzászólására (») Dec 1, 2014 /

Nem jól emlékeztem, a network résznél van, de hát ez amúgy is más gyártó hardvere.
(#) Joe_001 válasza orizon hozzászólására (») Dec 2, 2014 /

Üdv!
ADB-t (ad blockot) próbáltad?(free) Vmi malware megtalált. Nézd meg a böngésződet mi települt bele, tiltsd le, uninstall. Meg a vezérlópultot mi nem ismerős, elsősorban keresővel kapcsolatos progik, de más is, ha értesz hozzá mscfg-ben letiltani az indulását annak amit le akarsz állítani. Ha kevésbé, akkor a kívánt prog+remove és a távcsöves barátunk megmondja mi a teendő.
Remélem tudtam segíteni:
Joe
Következő: »»   498 / 1149
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem