Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Lapozás: OK   56 / 443
(#) még1MbR hozzászólása Jan 24, 2008 /

Cikket is írt valaki erről a kérdésről a hobbielektronikán, csak el kell olvasni.
(#) suhanc válasza gulasoft hozzászólására (») Jan 25, 2008 /

kösz meg találtam és csináltam is alkatrészt.
(#) Krisz03 hozzászólása Jan 25, 2008 /

Hali!

Egy kis segítség kellene, hogy miként tudom buszrendszerrel összekötni pl az ICL7107-et a 7 szegmensű kijelzőkkel? Addig megvagyok, hogy a "Bus" ikonra kattintva húzok egy busz-t (vastag kék vonal), majd a mellette lévő "Köt" ikonnal aztán bekötök 1 szálat (IC-t a buszra, majd annak a lábnak megfelelő szegmensét a kijelzőnek), de aztán ha a következőt kötném, akkor ugyanolyan "névvel" tenné kötné azt is (B$1), nem lépteti a busz szálai nevét, így mindent mindennel összeköt.

Szóval, mit is rontottam el?

Krisz
(#) kobold válasza Krisz03 hozzászólására (») Jan 25, 2008 /

Ha letetted a buszt a rajzra, a "Name" paranccsal meg kell neki adni a nevét. Pl. BUSZ[0..32] megadásakor a BUSZ0-tól BUSZ32-ig tartó neveket kínálja fel bekötéskor.
Ha névvel akarod hívni a net-eket (pl. RA1, RA2, RC1 stb.), akkor meg a teljes névsort felsorolásként meg kell adni a busz neveként.
(#) Krisz03 válasza kobold hozzászólására (») Jan 25, 2008 /

Nagyon szépen köszi! Így már tökéletes!
(#) huba hozzászólása Jan 26, 2008 /

Az ESR-mérő cikkben levő EAGLE filokat nem tudom megnyitni. a rajzra és a nyákra is hibaüzenetet kapok. 4.16r Eagle-m van itthon. Régóta használom hibátlanul. Valaki megnézné hogy nála müködik-e?. Kicsit meg akarnám növelni a pad-eket.
(#) Hujikolp hozzászólása Feb 2, 2008 /

Helló!

Valahonnan lelehetne tölteni valami frissített adatbázist, amiben vannak picek is meg minden más?

A másik kérdés, egyszerűnek tűnik, de nemtudtam megcsinálni, hogyan rakjak be egy 270ohmos ellenállást?
(#) Lucifer válasza Hujikolp hozzászólására (») Feb 2, 2008 /

Friss libeket itt lehet találni.

Lerakod az ellenállást, katt a Value gombra, és beírod, hogy 270.
(#) Hujikolp válasza Lucifer hozzászólására (») Feb 2, 2008 /

Köszönöm!

Helló!

Van egy pic, aminek a lábkiosztása össze vissza van, hogyan tudom ezt szépen elrendezni, mint pl itt?
(#) még1MbR válasza Hujikolp hozzászólására (») Feb 2, 2008 /

Elolvasod az eagle alkatrészek rajzolásáról szóló cikket és átszerkeszted...
(#) Hujikolp válasza még1MbR hozzászólására (») Feb 2, 2008 /

Köszönöm! Sikerült! (Nem is tudtam hogy ilyet is lehet )

Helló!

Merre tudok áramforrást beilleszteni? Semerre sem találom.
(#) kobold válasza Hujikolp hozzászólására (») Feb 2, 2008 /

Supply fedőnevű könyvtár(ak)ban találsz mindenfélét, Battery-ben elemet is
(#) Hujikolp válasza kobold hozzászólására (») Feb 2, 2008 /

Nah, a supply-ra nemgondoltam, köszi!

A board ablakban, vagy máshol, hol lehet azt beállítani, hogy csak egy réteg legyen, ne dupla, vagy több?
(#) PCB válasza Hujikolp hozzászólására (») Feb 3, 2008 /

Szia !

Olvass visszafelé kicsit, ezt és még több informácit is találsz a kezelésről és beállításokról.

plusz egy video

Üdv!
(#) Hujikolp hozzászólása Feb 3, 2008 /

Üdv!

Valaki tudna nekem segíteni elkészíteni a board filét? Sehogysem akar összejönni nekem 1 rétegű panelra szeretném tenni.

bináris.sch

(#) Moderátor hozzászólása Hujikolp hozzászólására (») Feb 4, 2008

Esetleg az nagyon nagy kérés lenne, hogy szedd össze a kéréseid/kérdéseid, és egyben, egy hozzászólásban tedd őket fel? Mert az, hogy kb. 10 percenként írsz egyet, nagyon nem szerencsés...
(#) PCB válasza Hujikolp hozzászólására (») Feb 4, 2008 /

Szia !

Nem mondom hogy lehetettlen, de a rajz felső részéhez elég sok kísérletet kell tenni.
Azt sem tudjuk milyen elvárások vannak az alkatrészek elhelyezésével kapcsolatban.

Üdv!
(#) még1MbR válasza Hujikolp hozzászólására (») Feb 4, 2008 /

Nem az a gondod, hogy az smd alkatrészeket alapból a másik layerre teszi?
Használd a mirror parancsot és klikkelj rá az smd cuccokra a brd-n. Pirosból kékké fog válni
(#) bzolitb hozzászólása Feb 4, 2008 /

hello!
olyan problémám lenne hogy ha a ped-nek akarom megváltoztatni a furatméretét a villáskulcsra kattintva és a drill-en bellül akor nekem ott a méreteket nem mm -ben irja ki, ezt hol tudnám beállitani hogy mm -ben irja ki az ilyen méreteket?
köszi.

hello!
olyan problémám lenne hogy ha a ped-nek akarom megváltoztatni a furatméretét a villáskulcsra kattintva és a drill-en bellül akor nekem ott a méreteket nem mm -ben irja ki, ezt hol tudnám beállitani hogy mm -ben irja ki az ilyen méreteket?
köszi.
(#) PCB válasza bzolitb hozzászólására (») Feb 4, 2008 /

Szia !

Az szerintem mm lesz.
(#) elektrocad válasza bzolitb hozzászólására (») Feb 4, 2008 /

Miért írod ugyanazt több topicba?
(#) MPi-c válasza bzolitb hozzászólására (») Feb 4, 2008 /

Az biztos, hogy mm.

És akkor miért iylen kis értékeket ad be alpbol?

elsözör a másikba irtam aztán láttam meg hogy van ez is és ugy gondoltam hogy az ott rosz helen van és le fognak ugatni hogy miért oda irtam, ezért ide is irtam hátha itt jo helyen lesz
(#) PCB válasza bzolitb hozzászólására (») Feb 4, 2008 /

Szia !

Mekkora értékek kellenének, ha egy normál PAD 2mm +- 0,2mm ?

Üdv!

Következő: »»   56 / 443
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem