Fórum témák
» Több friss téma |
Hali! Erre gondoltam mint hibalehetőség,a kapcsoló mechanikája egyforma,!
Szia! Igen egyforma volt, csak amit vettem annál volt még egy sor kivetetés a tetején, de azt szabadon hagytam. Eddig nem csinálta a lúghűtést, most igen, fel sem tűnt eddig.
Lúghűtés?!,valamiről lemaradtam. Igaz,rég volt mikor tanultuk a"hajdút"
Lehűti a vizet mielőtt leengedi ezzel nem károsítja a forróvíz a csőrendszert.
Értem,ilyesmire gondoltam,de hogyan?,hideget ad hozzá? Üdv!
Lehet hogy ez már alapból volt a 'luxoknál',csak én átsiklottam rajra?
Igen ad hozzá hidege vizet, de szerintem ennek csak 60-90 foknál van értelme.
Szia Haszuboy! most olvastam a hozzáoszlásod, az én gépemnek most pont ez a baja! amit itt leírtál, nekem már ez is nagy segítség! köszönöm! Azonban ezzel kapcsolatban még volna 1 kérdésem, az említette művelethez le kellet szedni a mosógép ajtót? köszönöm válaszod!
A kolléga 5 hónapja nem járt itt!Írd le mi a probléma lehet hogy tudunk segíteni.
Na igen de van amelyik minden programon csinálja.
Nnna!,ez a pazarlás,nem beszélve arról,hogy a forró,lúgos víz tisztítja a lefolyórendszert!
Szia botesz! Sziasztok! whirlpool awt2250 mosógép. Probléma: vízfúvóka állandóan a jobboldali fakkba lövi a vizet. A hiba oka lehet, hogy a programkapcsoló alatt, a 2 fúvóka mozgató műanyag, szétugrott. Kérdés a következő: le kell-e szedni a betöltő nyílás ajtaját, ahhoz hogy a kapcsolótábla burkolatot le tudjam szedni? (ha igen, azt hogy szedem le?) Köszönöm segítségetek.
Elvileg csak a prk.-ot tartó fémlemezt kell leszedned amit csak pár csavar tart.
Sziasztok! Segítséget vagy tanácsot szeretnék kérni, valaki nem e tapasztalt már ilyen hibát! Egy WHIRPOOL AWE 7100 felültöltős gép nem csinál semmit áramot sem kap, ezt a tulaj mondta mert már valami szerelő nézte és panel cserét mondott 15ezres költséggel. Én még nem néztem meg csak ennyit tudok. Valaki esetleg ebben tudna tanácsot adni! Előre is köszönöm
Lehet hogy inkább az van hogy kap a panel áramot de nem megy.valószínű paneltáp lesz a rossz.
Köszönöm a gyors választ. Megnézem és írok mi a helyzet! Egyébként annak mi a költsége kb?
Szia!
Ahogy Botesz is írja táphiba lesz. A vezérlő ic, védőellenállás, esetleg induktivitás, valamit a pufferkondik cseréje, kb 1000ft a költsége. (Ha ic-t tudsz venni úgy, hogy nem kell postaköltség) Üdv, Palkó. Ps: szokott olyan gond is lenni, hogy a trafó primer tekercsén párhuzamosan van egy 250v-os zener és csak azt kell cserélni. Ezt úgy tudod kipróbálni, hogy elsősorban megméred a védőellenállás nem szakadt e, majd kiforrasztod a zenert és úgy próbálod meg. Ha működik, akkor csak zener csere. A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2015
Szia. Rendben köszönöm a hasznos segítségeket, ha nálam a gép megnézem ezeket és írok!
Szia, Sajnos ilyen hiba nagyon sok van. Lehet oka a panel, de nem biztos, hogy csak cserével lehet javítani. Ha feltennél pár képet, előrébb lehetnénk. Talán meg tudnánk mondani, hogy hol, s mit kellene mérni. Nem tudom, hogy miért van az, hogy nem látom az előttem válaszolókat, csak miután elküldtem a sajátomat???
A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2015
Sziasztok!
Zanussi ZWQ5100-ás mosógép panelje semmire nem reagál. A panelt a tokozatból kiszedtem, és az első képen látható kormot találtam. A panelt megfordítva (kimérve a távolságokat), a hüvelykujjamnál található alkatrészre esik a hiba ami a zárlat miatt tönkrement. A kérdésem az lenne a tapasztalt paneljavítókhoz, hogy mi ez az alkatrész (pontos szövegnek az áll rajta, hogy K911 LNK304GN 61647A), másik hogy be lehet e szerezni, és ha igen honnan (konkrét webshopnak örülnék, vagy a legközelebbi nagyváros Baja, de ott se ismerek még olyan helyet ahol ilyen szaksegítséget lehetne kapni)? Bárki aki tud segíteni, megköszönöm a hozzászólását!
A "barátunk" ezt dobta rá :Bővebben: Link
Nem biztos, hogy ez a legolcsóbb lelőhely, de ez alapján már kereshetsz ... A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2015
LNK 304, ez a tápegység IC. Ha visszanézel egy pár oldalt, ilyen hibával én is küzdöttem. Én személy szerint egy LNK 306- ost építettem be, ami jobban terhelhető. Itt a fórumon a322. ik oldaltól vannak hozzászólások ezzel az IC- vel kapcsolatban. Konkrét beszerzési lehetőségekről is szó van ott. Tisztelettel: Jani.
Szia!
Inkább tegyél LNK306PN-t a helyére. Teljesen ugyan az, csak ez nagyobb áramot tud. Bővebben: Link Üdv, Palkó
Köszönöm mindhármótoknak (kissi, maszek0005 és palko0125)! Ez a webshop különösen hasznos. KÖszi!
Valószínű akkor az erősebbel próbálkozok.
AWQ-D43105 Whirlpool előltöltős mosogép időnként egyes promramnál elfelejt centrifugázni Ujraprogamozva centrifugáz Mi lehet az ok?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |