Fórum témák
» Több friss téma |
Ha a TRIAC begyújtásához szükséges minimális gate feszültség nagyobb, mint 5V vagy a műszer által kiadott gate áram kisebb, mint a minimális gate áram a félvezető teszter nem tudja kinyitni, nem érzékel áramot, ezért írja, hogy kondenzátor... Ettől a TRIAC lehet még kifogástalan.
Még átmérem a kondikat hogy nem e valamelyik behalt,aztán félre rakom,amig nem szerzek rajzot hozzá.
Üdv blasz
Ez régi készülék valószinő nincs agyon PIC-elve ! Lényeg : külső 600 Volt Greatz 100 Watt alatt 35 Amper fölötte 70 Amper , csatornánként 1/3 A dióda a képek alapján . Vigyázz Greatz-ra 230 Volt megy !!!!! Folyt .: 1 db izzó esetén program választás elött (persze 230 Volt konnektorból kihúz ) 1-8 ig az izzó egyik végét kötöd míg a másik végét próbálod a 9-16 számú sorkapocsba dugdosni vagy fikszre kötöd és lépteted a 60 program lépést . Az 1/3 Amperes dióda szerepe nekem nem világos , az egyik képen lévő mátrix rajz tiszta ! Ha optó kapu van bent akár 24 volt váltó fesz is mehet Greatz-el a sorkapocsba középre . 64 db izzó biztos siker csak kapható-e .
Köszi megpróbálom,de előtte az alaplapon levő led matrixot kellene életre kelteni,utána jön a nagyfesz rész.
Üdv blasz
Az előlapon levő LED mátrix lehetséges , hogy a már világító izzó áramát méri érzékeli .
Na raktam bele egy ilyet,de sehol semm.
Ha PNP emitterén ( -) van és a kollektor egy tekercsen keresztül a tápon akkor mire is számítsak? Köszi
Sziaszok!
A TPIC6C595-höz keresnék felső oldali egységet. 8 P-csatornás FET egy tokban, mint a tranzisztor mezők. Létezik ilyen? Nem nagyon találtam a neten sem ilyet, mindenki sot-23-as FET-eket használ helyettük. 5V-os környezetben 500mA-1A csúcsban jó lenne nagyon, de kevesebbel is beérem! Köszönöm szépen! A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2015
L7812CV tranzisztort lehetséges kapcsolóként használni? Mindössze 5V-ot kellene átengednie.
Az nem tranzisztor, hanem feszültségstabilizátor IC.
Állítólag 12V -os feszültségstabilizátor.Ettől kezdve már teljesen alkalmatlan.
Sziasztok!
Valaki nem tudna segíteni hogy ezt azt alkatrész beazonosítsam a kapcsolás alaplán egy 5 voltos stabilizátor De még csak hasonlót sem találtam. z1046ai za4s17 Amiket a penel alapján kitaláltam lábakat azt bejelölöm. Előre is köszi Üdv.: Tamás
Tudtak valamit ott a németek. Van egy EL84-re épülő teljesítmény hanggenerátorom, amire azt írták 2Hz-100kHz. Még nem teszteltem, de nem egy hazudós fajta.
Pontosabban nem generátor, hanem asszimetrikusan, teljesítményban kiadja amit belevezetnek, M60 a neve..
A sarkallatos pont a kimenőtrafó. Ha az nincs benne, akkor lehet igen szélessávút is, több MHz -ig, nem a csövek korlátoznak. De láttam már csöves, kimenőtrafós csillapítás mérő generátorát 300 Hz - 3 MHz +/- 1 dB. Kimenő trafós, mert 600 ohm szimmetrikus, földfüggetlen kimenetet nemigen lehet másképp.
A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2015
Ebben van kimenőtrafó... Csinálok majd képeket a belsejéről. Kész tanulmány. Tulajdonképpen egy erősítő.
A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2015
Tévedtem, nincs kimenője.Így néz ki, kérek megfejtést...
Csöves erősítő, de?
Valami mérőerősítő lesz, változtatható erősítéssel. Nincs benne EL 84, legalábbis a link, meg a képek alapján. Teljesítménye annyi, hogy 600Ohmos fejhallgatót meghajt.
Erősítő
Igen, már nem tudtam módosítani, EF86-ok vannak, csöves stab táp, ilyesmi...Nem annak vettem, ami, de legalább nem volt drága.
A kapcsolási sémát hogyan lehetne kiszedni az oldalról? A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2015
Azt én se tudom leszedni, abból többet tudtam volna.
Regisztrálsz jó pénzért. Vagy megkeresed azt az embert, aki létrehozta ezt a lapot az oldalon.
Ha LTC1046 lenne, akkor polaritás-fordító, mint az ICL7660.
Szia! A következő linken kb mindig, mindent megtalálsz:
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Ápr 11, 2015
A 12v os bemenetből csinál 5v ot kontrollernek de annyira nem merem kötözgetni mert ez egy újlenyomat olvasó nehogy tönkremenjen valami más is. Ez a polaritás-fordító amit te mondtál ez jó ilyen célra is?
Akkor tudnál segíteni beazonosítani az alkatrészt?
Üdv!
Valaki találkozott már ezzel az elvileg fény vezérlő pulttal? Így került hozzám ház nélkül, annyit mondtak hozzá hogy fény pult. De semmi egyebet nem tudok és nem is találok róla. Minden információ segítség. Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2015
Helló! Ez valóban fénypult, dmx kimenete van. Ilyesmit láttam egy színházban, ahol dolgoztam, ez volt a teremfény. 6 csatornát visz, plusz egy master. Építs hozzà egy dmx terminátor, amin led is van. Egy duo led egy ellenállàssal. Neten találsz róla rajzot. Ha az mutatja az aktivitást, akkor ad ki dmx jelet, és hasznàlható dmx fénypultként. Ha esetleg neked nem kell, megszabadíthatnálak tőle.
Nem. A ktamas66-féle adatlap lehet az igazi.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |