Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!Olyan problémám van,hogy az íróm nem írja rendesen az újabb dvd lemezeket {LG GSA 4160B}.Ezért szeretném segítségeteket kérni,hogyan tudom lefrissíteni a Firmware-ét ?Nem merek nekiesni segítség nélkül!
Hi! Nekem egy LG GSA 4081B-m van, régebben amikor elkezdett hibásan működni (nem olvasott be semmilyen lemezt se) akkor csináltam firmware frissítést, utána jó volt. Egészen tegnapig amikor végleg megadta magát. Tehát: lehet hogy firmware-t kell frissíteni a tieden, de lehet hogy tönkremenni készül. DE! írtad hogy az újabb lemezeket nem kezeli, ez milyeneket jelent? Dual layer? LightScribe? Hányszorosan akartad írni? Lehet hogy az a gond. Egyébként a firmware frissítőt én a drivers-ról szedtem le.
Most Arita lemezekkel próbáltam nem sok sikerrel!Elötte Ridata az sem jött be de az rw és a régebbi ugyanilyen márkáju lemezeket tökéletesen viszi!
Igazából ahhoz a meghajtóhoz nincs firmware a drivers.hu-n, sorry, azt hittem van. ITT van egy, ez az A301-es.
Kb 2 éves és töltöttem le egy progit minek ki kéne cserélni firmwaret csak nem frissít a netről errort ír ki talán már nem él!
ezen az oldalon kell a "Softpedia Mirror (RO)" -ra kattintani, és (tesztelve) biztosan lejön. A306-os.
Hol tudom megnézni,hogy lecserélte e?
Nos, a firmware frissítő progi kiírja a verziószámot.
A régihez azt írja COR1 és ha megnyomom az update gombot nem változik meg!Azt hiszem meg kellene zöldülni neki!
Siker!! Lehúztam a kábelokat az íróról és visszadugtam most sikeresen frissített!Ezt próbáltam már tegnap is csak azt hitten,hogy a progi rossz!Köszi a segítséget kaptál 50 pontot
Aszszem újra kell indítani a gépet, utána a winfos felismeri stb stb.
Újraindul magától a progi mindent elvégez!Még azt nem tudom,hogy oprendszer telepítékor meg kell mindíg ismételni vagy nem mert végülis az íróban lévő memóriát írja felül!
A firmware frissítést nem kell megismételni.
Ha tud valaki segítsen nekem!! Van egy Trion TR-6123- as asztali dvd lejátszóm de valami gond van a menüs dvd-t nem olvassa be ezért gondoltam egy firmware frissítésre de nem találok hozzá ,de lehet,hogy én vagyok béna!Angol sajna nem megy a legjobban ezért sem tudok külföldi topicokat olvasni Nem fontos új az is jó mi rajta vanereetileg!)
Hát nem tudom...beírtam a Google-ba a keresőszavakat: Trion+TR-6123
És láss csodát, MAGYAR fórum-beli szövegelésekben is rátaláltam a keresett firmware-re.
Köszi én is jártam azon a fórumon de nem találtam meg Köszi mégegyszer fel is raktam azóta tökéletesen olvas mindent Ez gyári hiba úgy olvasom mert ezt is csak egy hónapja vettem és már nem ment!
Ha tud valaki segiteni!! Van egy TR-6123-as asztali dvd lejátszóm. A gond az vele hogy némejik filmet nemakarja lejátszani kiírja ( PROHIBITED TO PLAY BY CSS ) és utána ki is löki a DVD-t. Elöre is köszönöm.
Tiszteletem!Segítséget szeretnék kérni olyan emberkétől ki jártas laptopban lévő dvd író firmware frissítésben!Szóval egy NEC DVD RW ND-6750A íróról lenne szó mi egy Fujitsu Siemens Amilo M 1450G- gépben van és csak nagyon ritka az a dvd lemez mit megír mert a legtöbbet illegális lemezneknek érzékeli!Ha tud valaki segítsen legyenszíves nem akarom szétcseszni az egészet még jobban!Elöre is köszönöm!
Hali Mindenkinek!
Nekem is van némi gondom a kb fél éves Trion TR-6123 típusú asztali dvd-vel.Van egy jópár avi filmem ami akadozva megy rajta.Kb 3-4 percenként ugrik 10 másodpercet a film .És még egy nagy gond.CD-ről nem viszi egyáltalán az mp3-at (320 Kb/s kódolás).De néha dvd-ről sem akarja olvasni.Csak zúg,felpörög meg áll,felpörög meg áll.Láttam itt egy letölthető firmware-t és le is szedtem.De hogy lehet ezt telepíteni?És esetleg rendbe hozza-e az agyát ez a frissítés a lejátszónak?Válasz e-mailben is jöhet: Email Köszönettel Emberke!
Simán vidd vissza szerintem, gondolom még garancia allatt van.
Firmware frissítéshez az oldalukon nézz szét. Itt egy fórum, ezzel foglalkozik: Bővebben: Link Firmwarek:Bővebben: Link
Hali!
Időközben megcsináltam a frissítést.Az mp3-at nagyon szépen viszi,cd-ről dvd-ről egyaránt.Az ugrások száma csökkent.De viszont amit elfeldtem írni az előbb hogy nagyon nehezen akarja kiadni a tálcát az még most is meg van.3-4-szer meg kell nyomni az eject gombot hogy kiadja.Mert ha egyszer megnyomom, kiírja hogy open de újra olvassa a lemezt.Gari az még van rajta.De nagyon nem gáz már ez a kis probléma. Üdv!
Sziasztok! Az alábbi linken találtok sok készülékhez frisitést.
http://www.firmware.fr.st |
Bejelentkezés
Hirdetés |