Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Firmware frissítése LG GSA-4160B DVD romban.
Lapozás: OK   1 / 1
(#) patexati hozzászólása Aug 7, 2006 /

Sziasztok!Olyan problémám van,hogy az íróm nem írja rendesen az újabb dvd lemezeket {LG GSA 4160B}.Ezért szeretném segítségeteket kérni,hogyan tudom lefrissíteni a Firmware-ét ?Nem merek nekiesni segítség nélkül!
(#) Geriboss válasza patexati hozzászólására (») Aug 7, 2006 /

Hi! Nekem egy LG GSA 4081B-m van, régebben amikor elkezdett hibásan működni (nem olvasott be semmilyen lemezt se) akkor csináltam firmware frissítést, utána jó volt. Egészen tegnapig amikor végleg megadta magát. Tehát: lehet hogy firmware-t kell frissíteni a tieden, de lehet hogy tönkremenni készül. DE! írtad hogy az újabb lemezeket nem kezeli, ez milyeneket jelent? Dual layer? LightScribe? Hányszorosan akartad írni? Lehet hogy az a gond. Egyébként a firmware frissítőt én a drivers-ról szedtem le.
(#) patexati válasza Geriboss hozzászólására (») Aug 7, 2006 /

Most Arita lemezekkel próbáltam nem sok sikerrel!Elötte Ridata az sem jött be de az rw és a régebbi ugyanilyen márkáju lemezeket tökéletesen viszi!
(#) Geriboss válasza Geriboss hozzászólására (») Aug 7, 2006 /

Igazából ahhoz a meghajtóhoz nincs firmware a drivers.hu-n, sorry, azt hittem van. ITT van egy, ez az A301-es.

Ja már én is észrevettem!

Hány éves a meghajtód?

Kb 2 éves és töltöttem le egy progit minek ki kéne cserélni firmwaret csak nem frissít a netről errort ír ki talán már nem él!

ezen az oldalon kell a "Softpedia Mirror (RO)" -ra kattintani, és (tesztelve) biztosan lejön. A306-os.

Hol tudom megnézni,hogy lecserélte e?
(#) Geriboss válasza patexati hozzászólására (») Aug 7, 2006 / 4

Nos, a firmware frissítő progi kiírja a verziószámot.

A régihez azt írja COR1 és ha megnyomom az update gombot nem változik meg!Azt hiszem meg kellene zöldülni neki!

Siker!! Lehúztam a kábelokat az íróról és visszadugtam most sikeresen frissített!Ezt próbáltam már tegnap is csak azt hitten,hogy a progi rossz!Köszi a segítséget kaptál 50 pontot

Aszszem újra kell indítani a gépet, utána a winfos felismeri stb stb.

Újraindul magától a progi mindent elvégez!Még azt nem tudom,hogy oprendszer telepítékor meg kell mindíg ismételni vagy nem mert végülis az íróban lévő memóriát írja felül!

A firmware frissítést nem kell megismételni.
(#) patexati hozzászólása Feb 23, 2007 /

Ha tud valaki segítsen nekem!! Van egy Trion TR-6123- as asztali dvd lejátszóm de valami gond van a menüs dvd-t nem olvassa be ezért gondoltam egy firmware frissítésre de nem találok hozzá ,de lehet,hogy én vagyok béna!Angol sajna nem megy a legjobban ezért sem tudok külföldi topicokat olvasni Nem fontos új az is jó mi rajta vanereetileg!)
(#) Norberto válasza patexati hozzászólására (») Feb 24, 2007 /

Hát nem tudom...beírtam a Google-ba a keresőszavakat: Trion+TR-6123

És láss csodát, MAGYAR fórum-beli szövegelésekben is rátaláltam a keresett firmware-re.

TR-6123.zip

(#) patexati válasza Norberto hozzászólására (») Feb 24, 2007 /

Köszi én is jártam azon a fórumon de nem találtam meg Köszi mégegyszer fel is raktam azóta tökéletesen olvas mindent Ez gyári hiba úgy olvasom mert ezt is csak egy hónapja vettem és már nem ment!
(#) vizimanó hozzászólása Okt 22, 2007 /

Ha tud valaki segiteni!! Van egy TR-6123-as asztali dvd lejátszóm. A gond az vele hogy némejik filmet nemakarja lejátszani kiírja ( PROHIBITED TO PLAY BY CSS ) és utána ki is löki a DVD-t. Elöre is köszönöm.
(#) patexati hozzászólása Jan 28, 2008 /

Tiszteletem!Segítséget szeretnék kérni olyan emberkétől ki jártas laptopban lévő dvd író firmware frissítésben!Szóval egy NEC DVD RW ND-6750A íróról lenne szó mi egy Fujitsu Siemens Amilo M 1450G- gépben van és csak nagyon ritka az a dvd lemez mit megír mert a legtöbbet illegális lemezneknek érzékeli!Ha tud valaki segítsen legyenszíves nem akarom szétcseszni az egészet még jobban!Elöre is köszönöm!
(#) Emberke hozzászólása Feb 9, 2008 /

Hali Mindenkinek!

Nekem is van némi gondom a kb fél éves Trion TR-6123 típusú asztali dvd-vel.Van egy jópár avi filmem ami akadozva megy rajta.Kb 3-4 percenként ugrik 10 másodpercet a film .És még egy nagy gond.CD-ről nem viszi egyáltalán az mp3-at (320 Kb/s kódolás).De néha dvd-ről sem akarja olvasni.Csak zúg,felpörög meg áll,felpörög meg áll.Láttam itt egy letölthető firmware-t és le is szedtem.De hogy lehet ezt telepíteni?És esetleg rendbe hozza-e az agyát ez a frissítés a lejátszónak?Válasz e-mailben is jöhet:

Köszönettel Emberke!
(#) szabi_o válasza Emberke hozzászólására (») Feb 9, 2008 /

Simán vidd vissza szerintem, gondolom még garancia allatt van.
Firmware frissítéshez az oldalukon nézz szét.
Itt egy fórum, ezzel foglalkozik: Bővebben: Link
Firmwarek:Bővebben: Link
(#) Emberke válasza szabi_o hozzászólására (») Feb 9, 2008 /

Hali!

Időközben megcsináltam a frissítést.Az mp3-at nagyon szépen viszi,cd-ről dvd-ről egyaránt.Az ugrások száma csökkent.De viszont amit elfeldtem írni az előbb hogy nagyon nehezen akarja kiadni a tálcát az még most is meg van.3-4-szer meg kell nyomni az eject gombot hogy kiadja.Mert ha egyszer megnyomom, kiírja hogy open de újra olvassa a lemezt.Gari az még van rajta.De nagyon nem gáz már ez a kis probléma.

Üdv!
(#) tepizoli válasza patexati hozzászólására (») Feb 9, 2008 /

Sziasztok! Az alábbi linken találtok sok készülékhez frisitést.
http://www.firmware.fr.st
(#) pigizsugi válasza Norberto hozzászólására (») Márc 8, 2008 /

köszi a segítséget!
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem