Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!Olyan problémám van,hogy az íróm nem írja rendesen az újabb dvd lemezeket {LG GSA 4160B}.Ezért szeretném segítségeteket kérni,hogyan tudom lefrissíteni a Firmware-ét
![]() ![]()
Hi! Nekem egy LG GSA 4081B-m van, régebben amikor elkezdett hibásan működni (nem olvasott be semmilyen lemezt se) akkor csináltam firmware frissítést, utána jó volt. Egészen tegnapig amikor végleg megadta magát. Tehát: lehet hogy firmware-t kell frissíteni a tieden, de lehet hogy tönkremenni készül. DE! írtad hogy az újabb lemezeket nem kezeli, ez milyeneket jelent? Dual layer? LightScribe? Hányszorosan akartad írni? Lehet hogy az a gond. Egyébként a firmware frissítőt én a drivers-ról szedtem le.
Most Arita lemezekkel próbáltam nem sok sikerrel!Elötte Ridata az sem jött be de az rw és a régebbi ugyanilyen márkáju lemezeket tökéletesen viszi!
Igazából ahhoz a meghajtóhoz nincs firmware a drivers.hu-n, sorry, azt hittem van. ITT van egy, ez az A301-es.
Kb 2 éves és töltöttem le egy progit minek ki kéne cserélni firmwaret csak nem frissít a netről errort ír ki talán már nem él!
ezen az oldalon kell a "Softpedia Mirror (RO)" -ra kattintani, és (tesztelve) biztosan lejön. A306-os.
Hol tudom megnézni,hogy lecserélte e?
Nos, a firmware frissítő progi kiírja a verziószámot.
A régihez azt írja COR1 és ha megnyomom az update gombot nem változik meg!Azt hiszem meg kellene zöldülni neki!
Siker!!
![]() ![]()
Aszszem újra kell indítani a gépet, utána a winfos felismeri stb stb.
Újraindul magától a progi mindent elvégez!Még azt nem tudom,hogy oprendszer telepítékor meg kell mindíg ismételni vagy nem mert végülis az íróban lévő memóriát írja felül!
![]()
A firmware frissítést nem kell megismételni.
Ha tud valaki segítsen nekem!!
![]() ![]()
Hát nem tudom...beírtam a Google-ba a keresőszavakat: Trion+TR-6123
És láss csodát, MAGYAR fórum-beli szövegelésekben is rátaláltam a keresett firmware-re.
Köszi én is jártam azon a fórumon de nem találtam meg
![]() ![]()
Ha tud valaki segiteni!! Van egy TR-6123-as asztali dvd lejátszóm. A gond az vele hogy némejik filmet nemakarja lejátszani kiírja ( PROHIBITED TO PLAY BY CSS ) és utána ki is löki a DVD-t. Elöre is köszönöm.
Tiszteletem!Segítséget szeretnék kérni olyan emberkétől ki jártas laptopban lévő dvd író firmware frissítésben!Szóval egy NEC DVD RW ND-6750A íróról lenne szó mi egy Fujitsu Siemens Amilo M 1450G- gépben van és csak nagyon ritka az a dvd lemez mit megír mert a legtöbbet illegális lemezneknek érzékeli!Ha tud valaki segítsen legyenszíves nem akarom szétcseszni az egészet még jobban!Elöre is köszönöm!
Hali Mindenkinek!
Nekem is van némi gondom a kb fél éves Trion TR-6123 típusú asztali dvd-vel.Van egy jópár avi filmem ami akadozva megy rajta.Kb 3-4 percenként ugrik 10 másodpercet a film ![]() Köszönettel Emberke!
Simán vidd vissza szerintem, gondolom még garancia allatt van.
Firmware frissítéshez az oldalukon nézz szét. Itt egy fórum, ezzel foglalkozik: Bővebben: Link Firmwarek:Bővebben: Link
Hali!
Időközben megcsináltam a frissítést.Az mp3-at nagyon szépen viszi,cd-ről dvd-ről egyaránt.Az ugrások száma csökkent.De viszont amit elfeldtem írni az előbb hogy nagyon nehezen akarja kiadni a tálcát az még most is meg van.3-4-szer meg kell nyomni az eject gombot hogy kiadja.Mert ha egyszer megnyomom, kiírja hogy open de újra olvassa a lemezt.Gari az még van rajta.De nagyon nem gáz már ez a kis probléma. Üdv!
Sziasztok! Az alábbi linken találtok sok készülékhez frisitést.
http://www.firmware.fr.st |
Bejelentkezés
Hirdetés |