Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Fotózáshoz, pauszra egyszer nyomtatok. Tökéletes.
Kétkomponensű. Összekeverve 1 hét hűtve, összekeverés nélkül fél év.
Sziasztok!
Fényes műnyomó papírra nyomtatták ki papír - írószer boltban. Ezt nyomtatták ki ezzel a programmal : Bővebben: Link Felbontast hol lehet állítani? Mert gondolom egy ilyen modern gép ami nekik van, biztos tud többet is. A papír érdekes, mert a felső részét megégeti a nyomtató. Vagy próbáljak másra nyomtattatni? A hozzászólás módosítva: Ápr 15, 2015
Köszönöm a választ.
Azt lehet tudni, hogy mi a neve és hol lehet kapni?
Ugyan ott ahol a dry fóliát. Elég drága, és én nem használtam ki. több szín van, azt hiszem a kék a legkisebb kiszerelés, viszont ha ki tudod használni, akkor az ára töredéke a lötstopp fóliának, és ezt használják az egyetemen is meg szerintem a nyákgyárakban is.
A hozzászólás módosítva: Ápr 15, 2015
Ugyanaz a festék jó pozícióábrának és lötstopnak is? Tehát fehér lötstoppos nyákot lehet csinálni, pl. ilyet és mondjuk egy zöld nyákra meg ugyanezzel a festékkel pozícióábrát?
Idézet: „Nálam is ilyen volt a 600 dpi-s nyomtatómmal, de mióta 1200 dpi-s nyomtatót használok, már kihagyhatom ezt a műveletet.” Jó, hogy ez megoldotta problémád, de sok köze nincs hozzá valójában. Nem szabad túlmelegíteni ! Idézet: „felső részét megégeti a nyomtató.” Akkor ott valami nem stimmel.
Megégeti a papírt ez elég furcsa.
Egyébként a beállítás az is egy hosszabb folyamat , amíg az megfelelő lesz Ugyanis ha oda vágjuk neki a sok anyagot , tehát sok tonert , akkor az a minőség rovására megy , ha kevesebb a toner , akkor az meg a fedettség rovására megy.Meg kell találni a még jó minőséget adó , de nem túlzó beállítást.És ez természetesen megint csak egyén függő ki mivel dolgozza fel majd a rajzot vasaló , vagy lamináló , milyen hőfokon csinálja ezt , és mindenkinek más a keze is .Szóval össze kell ezeket hangolni , és akkor nem lesz hiba benne.
Igen, csak ugye egy feliratnál a festék 95%-át lemosod.
Ellentétben a kínai javítóval ez 80 fokon fél óra alatt megszárad, és simán rá lehet tenni a fóliát mert nem ragad bele. Lehet hogy ezt is szét lehet nyomni celofános technológiával, akkor mondjuk bele lehet tölteni valami vastagabb fecskendőbe, és onnan kinyomni egy csíkot a panel elejére.
Megkérdeztem az hígító nevét zx101 a neve 2%-os hígítás a maximálisan ajánlott és 5l-es kiszerelésben van (40 euró). Azért elég durva, mert az röpke 250 liter ilyen festék hígításához elég, ami szerintem egy nyákgyár éves használata, mert azért egy kiló ebből a festékből nem egy vagy két nyákra elég, hanem vagy 100-ra. Sajnos több maradt a szivacsba, meg az összekeverő tálkában mint amennyit a nyákra felkentem, ezért nem használom, de egyébként ez a profi megoldás. A két komponens összekeverése után pihentetni kell 20 percet és utána lehet felkenni a nyákra. 80 fokon 30 perc szárítás, onnantól ugyan az mint a dry fólia.
Köszi az infókat. Még meg tudnád még mondani, hogy a festékből mekkora a legkisebb kiszerelés és mennyibe kerül? Leginkább a fehér érdekelne.
Sajnos emlékszem, meg eurós az ár az már azóta több is lehet az árfolyamváltozás miatt. Ott az elérhetőség hívd fel kérdezd meg.
Hello
Szeretném kérdezni, hogy hogyan lehetne csinálni nyák-lapra fehér vagy mindegy milyen színű alkatresz jeleket?
Általában vasalásos technikával feliratozzák, legalábbis házilag.
Köszi
De máshogy nem lehet? én a nyákot levilágítással csinálom!
Sziasztok!
Készítettem egy nyákot, de nem lett az igazi Az áldozat egy TQFP tokozású Mega16 lett volna, de így nem tetszik a panel. Mit javasoltok, hogy jobb minőséget érjek el? Laminálóval dolgoztam, 130°C-on 3x ment oda-vissza a Nyák.Viszonylag lassan(20%-os sebességgel) A laminálónál az összeszorító erőt nem tudom állítani, viszont minden mást igen. Nyák sebességét, hőmérsékletet és azt is, hogy hányszor menjen át a nyák rajta. Kiborg
Dehogynem a pozrajzot is nyugodtan levilágíthatod...
z
Tudsz valami jó, UV-re keményedő, fehér festéket?
Szerintem kaqkk arra gondolt, hogy dry fóliát leviágítasz, előhívod, esetleg rásütöd és kész.
Nekem az nem tetszik. Főleg mindkét oldalán lötstoppos felületen.
Nekem sem. Én is keresem a legegyszerűbb, de még tetszetős, jól olvasható és olcsó megoldást, csak még nem találtam meg.
Gyors segélyként vettem egy ultra olcsó lézer nyomtatót, és lehet, vasalni fogom a pozíciót.
Nyomtatót? Azt fehéret
Ha van ötleted ne fogd vissza magad. A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2015
Akár , de mondjuk fehér pozíció , vagy rajzot csinálni .
Ötletek vannak voltak lesznek , de jó lenne mástól is , hogy meríthetnék belőle valami hozzávalót én is. A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2015
Sárgát tudok nyomtatni. A zöldön lehet még jól is mutatna.
Ne sejtelmeskedjünk már!
Tudom, hogy van, pl. az OKI-nak fehér nyomtatója. |
Bejelentkezés
Hirdetés |