Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   694 / 983
(#) Gery78 válasza nagym6 hozzászólására (») Máj 24, 2015 /

Ezzel a formázó áramkörrel, azt is lehet.
(#) mikrokapcsolo válasza Gery78 hozzászólására (») Máj 24, 2015 /

Lehet, persze, de ahhoz a Batmant fordítva kell bekötni, és a 120 ólmos rezisztor 4A-esre kell cserélni.
(#) sastas01 válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Máj 25, 2015 /

Talán Discoveryn volt egy műsor róla. Meg ezek nem is levegővel vannak töltve, hanem nagynyomású nitrogénnel, szóval még üzembeállítani se annyi, hogy fogsz egy kompresszort és uccu neki...
(#) nagym6 válasza sastas01 hozzászólására (») Máj 25, 2015 /

Lehet nem is lukas, csak cseppfolyóssá vált a nitrogén a nyomástól, összeesett, -200Fok. A pumpásember is lefagyott, ott áll mereven.
(#) nedudgi válasza nagym6 hozzászólására (») Máj 25, 2015 /

Ezt nézem én is órák óta. Lehet, hogy ez csak egy kép?
(#) Csupasz válasza nagym6 hozzászólására (») Máj 25, 2015 /

Kérjetek már tőle egy kis nitrogént, az már néha nekem is jól jönne...
(#) Gafly hozzászólása Máj 25, 2015 /

Nagy HOHO babérjaira török (ámbár a sem a gépem, sem a reflexeim nem olyanok mint az övé ).

Miért jó a csigának?
Állandóan nedves és lassan megy el

IMG_1322.JPG

(#) szamóca hozzászólása Máj 28, 2015 /

Van kvallizer. Köll?
(#) zolika60 hozzászólása Máj 29, 2015 / 3

Azért a szőke nős viccek valahol igazak.
Ma mentem egy autót elvontatni, a Budaörsi út és Sasadi út sarkára. Az átépítés miatt elég nagy ott a káosz. Felakasztottam a beteg járművet, megfeszítem a kötelet és indexelek, hogy be szeretném húzni a szélső sávba. Jön egy szőke egy szürke egyterűvel. Megáll és int, hogy menjek, Gondolom is magamban milyen rendes. Aztán bedugja az autó orrát a vontató kötélre, mert a vontatmányt már nem akarta elengedni. Nem is vettem észre, mert az előttem tolakodókra figyeltem, csak a kollégám dudálására néztem hátra. A hölgy éppen felháborodva magyarázott neki. Ha a Benny Hill Showban látok ilyet azt gondolom ez már erős túlzás.
A hozzászólás módosítva: Máj 29, 2015
(#) nagym6 válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 29, 2015 /

Nálunk tesco parkolóban erősen konzervált hölgy (kb. 20 liter kozmetikum) hatalmas 20 milliós terepjárójával betolatott két kocsi közé ívben úgy, hogy az egyiknek nekiment, ettől elakadt a kocsija. Nem adta fel, gázt adott, és nagyon durván végigszántotta a másik kocsi oldalát, fél méterrel oldarirányban odébb nyomva a kocsit. Én messze álltam, egy közelebbi valaki szólt neki, kiszállt, akkor csodálkozott, jé mi történt.
(#) zenetom válasza szamóca hozzászólására (») Máj 29, 2015 /

Idézet:
„AUX,Mícrofon be, ki, menet”

A menet metrikus?
(#) granpa válasza zenetom hozzászólására (») Máj 29, 2015 /

Szerintem Löwenhertz.
(#) Csupasz válasza granpa hozzászólására (») Máj 30, 2015 / 1

Nem. Löwenbrau.
(#) zsoltee0001 válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 1, 2015 /

Egyszerű, te bejöttél neki, akit vontattál az meg nem
(#) pucuka válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 2, 2015 /

A hozzászólásokban is világít a sötétség.
Idézet:
„"amiért a műanyag vonalzó is feltöltődik"”

Azt aztán biztos lehet demagnetizálni. Meg az alumíniumot is.
(#) bgsf válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 2, 2015 /

Nagyon beteg! Csak az a baj hogy sokan el is hiszik és bedőlnek az ilyennek. Gondoltam már rá hogy hagyományos izzókhoz kéne csinálni ventis hűtést. Kíváncsi lennék hány ember dőlne be neki..
(#) (Felhasználó 46585) válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 2, 2015 / 1

De lehet hallani! Egymást hülyítik...
Ez olyan, mint amikor Tasziló és Arisztid vitatkoznak, hogy melyikük tud nagyobbat hazudni. Azt mondja Tasziló: kérlek én felfelé úsztam a Niagarán! Az semmi, de én láttalak...
(#) sunside válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 2, 2015 /

Ez szerintem csak egy átalakított DVD-visszatekerő, ne dőljetek be neki.
A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2015
(#) mikrokapcsolo válasza sunside hozzászólására (») Jún 2, 2015 /

Ez tényleg demagnetizáló, egyben visszatekerő is. Nekem is van ilyenem, a belsejében van egy papírfeci, amire az van írva: BALEK! Csak tudnám miért került ezen 150 ezer forintba.
(#) nagym6 hozzászólása Jún 2, 2015 /

Keplernek sem hitték el, hogy a föld forog a nap körül. Nehogy így járjunk a CD demagnetizálóval is.
(#) zolika60 válasza nagym6 hozzászólására (») Jún 2, 2015 /

Az nehéz lenne. A Föld azóta is forog, de a CD-ről már az ifjabbak azt sem tudják, hogy eszik vagy isszák.
(#) sooty hozzászólása Jún 3, 2015 / 1

USB probléma az USB Type-C megjelenése előtt...
(#) kala1982a válasza sooty hozzászólására (») Jún 3, 2015 /

Megerősítem, pendrive-al mindig ezt játszom
(#) zsoltee0001 válasza sooty hozzászólására (») Jún 3, 2015 /

Ha ez egy padlóra lerakott PC és az USB csati (mert miért is máshol lenne? ) alul, akkor ez 6 dimenziós.

Szerintem az USB szabvány kitalálója forog a sírjába, pedig lehet, hogy a csávó még meg se halt, akkor még nem tudták, hogy mekkora jelentősége lesz, szerintem valami Jack dugó szerűség lett volna a nyerő, bár az USB 4-már lehet, hogy problémákba ütközne.
(#) sooty válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Jún 4, 2015 / 1

Praktikus lenne...
(#) zsoltee0001 válasza sooty hozzászólására (») Jún 4, 2015 /

Ügyes rajz
Közbe eszembe jutott, hogy bedugás alatt szépen rövidrezáródna a + 5V
A múltkor lítiumosítottam egy régi csavarbehajtót és a termovédelem miatt 3 pólusú csati kellett, kézenfekvő volt egy jack dugó így nem kell gondolkozni, hogy dugjam be (180-180-180 fok ) csak amikor bedugtam jöttem rá, hogy ez így nem taljesen jó, nem szakos, de működik !
(#) mikrokapcsolo válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Jún 4, 2015 / 1

Nem baj az! Gyorsan kell bedugni, hogy ne szikrázzon nagyot!
(#) nagym6 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Jún 4, 2015 /

Az előbbi sokpólusos jack dugó és aljzata után is kell egy-egy sokpólusú valamilyen (pld. rs232) lengő csatlakozó pár. Ezeket széthúzzuk, amíg a jacket csatlakoztatjuk, utána összedugjuk. Nincs zárlat.
(#) sastas01 válasza nagym6 hozzászólására (») Jún 4, 2015 /

És ekkor a gyors és egyszerű csatlakoztathatóságot meg is oldottuk
(#) Buvarruha válasza nagym6 hozzászólására (») Jún 4, 2015 /

Csak az a baj, hogy a táp az aljzatban van, nem a dugón, így mindenkppen rövidzár lenne.
Következő: »»   694 / 983
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem