Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ezzel a formázó áramkörrel, azt is lehet.
Lehet, persze, de ahhoz a Batmant fordítva kell bekötni, és a 120 ólmos rezisztor 4A-esre kell cserélni.
Talán Discoveryn volt egy műsor róla. Meg ezek nem is levegővel vannak töltve, hanem nagynyomású nitrogénnel, szóval még üzembeállítani se annyi, hogy fogsz egy kompresszort és uccu neki...
Lehet nem is lukas, csak cseppfolyóssá vált a nitrogén a nyomástól, összeesett, -200Fok. A pumpásember is lefagyott, ott áll mereven.
Ezt nézem én is órák óta. Lehet, hogy ez csak egy kép?
Kérjetek már tőle egy kis nitrogént, az már néha nekem is jól jönne...
Nagy HOHO babérjaira török (ámbár a sem a gépem, sem a reflexeim nem olyanok mint az övé ).
Miért jó a csigának? Állandóan nedves és lassan megy el
Van kvallizer. Köll?
Azért a szőke nős viccek valahol igazak.
Ma mentem egy autót elvontatni, a Budaörsi út és Sasadi út sarkára. Az átépítés miatt elég nagy ott a káosz. Felakasztottam a beteg járművet, megfeszítem a kötelet és indexelek, hogy be szeretném húzni a szélső sávba. Jön egy szőke egy szürke egyterűvel. Megáll és int, hogy menjek, Gondolom is magamban milyen rendes. Aztán bedugja az autó orrát a vontató kötélre, mert a vontatmányt már nem akarta elengedni. Nem is vettem észre, mert az előttem tolakodókra figyeltem, csak a kollégám dudálására néztem hátra. A hölgy éppen felháborodva magyarázott neki. Ha a Benny Hill Showban látok ilyet azt gondolom ez már erős túlzás. A hozzászólás módosítva: Máj 29, 2015
Nálunk tesco parkolóban erősen konzervált hölgy (kb. 20 liter kozmetikum) hatalmas 20 milliós terepjárójával betolatott két kocsi közé ívben úgy, hogy az egyiknek nekiment, ettől elakadt a kocsija. Nem adta fel, gázt adott, és nagyon durván végigszántotta a másik kocsi oldalát, fél méterrel oldarirányban odébb nyomva a kocsit. Én messze álltam, egy közelebbi valaki szólt neki, kiszállt, akkor csodálkozott, jé mi történt.
Idézet: „AUX,Mícrofon be, ki, menet” A menet metrikus?
Egyszerű, te bejöttél neki, akit vontattál az meg nem
A hozzászólásokban is világít a sötétség.
Idézet: „"amiért a műanyag vonalzó is feltöltődik"” Azt aztán biztos lehet demagnetizálni. Meg az alumíniumot is.
Nagyon beteg! Csak az a baj hogy sokan el is hiszik és bedőlnek az ilyennek. Gondoltam már rá hogy hagyományos izzókhoz kéne csinálni ventis hűtést. Kíváncsi lennék hány ember dőlne be neki..
De lehet hallani! Egymást hülyítik...
Ez olyan, mint amikor Tasziló és Arisztid vitatkoznak, hogy melyikük tud nagyobbat hazudni. Azt mondja Tasziló: kérlek én felfelé úsztam a Niagarán! Az semmi, de én láttalak...
Ez szerintem csak egy átalakított DVD-visszatekerő, ne dőljetek be neki.
A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2015
Ez tényleg demagnetizáló, egyben visszatekerő is. Nekem is van ilyenem, a belsejében van egy papírfeci, amire az van írva: BALEK! Csak tudnám miért került ezen 150 ezer forintba.
Keplernek sem hitték el, hogy a föld forog a nap körül. Nehogy így járjunk a CD demagnetizálóval is.
Az nehéz lenne. A Föld azóta is forog, de a CD-ről már az ifjabbak azt sem tudják, hogy eszik vagy isszák.
USB probléma az USB Type-C megjelenése előtt...
Megerősítem, pendrive-al mindig ezt játszom
Ha ez egy padlóra lerakott PC és az USB csati (mert miért is máshol lenne? ) alul, akkor ez 6 dimenziós.
Szerintem az USB szabvány kitalálója forog a sírjába, pedig lehet, hogy a csávó még meg se halt, akkor még nem tudták, hogy mekkora jelentősége lesz, szerintem valami Jack dugó szerűség lett volna a nyerő, bár az USB 4-már lehet, hogy problémákba ütközne.
Praktikus lenne...
Ügyes rajz
Közbe eszembe jutott, hogy bedugás alatt szépen rövidrezáródna a + 5V A múltkor lítiumosítottam egy régi csavarbehajtót és a termovédelem miatt 3 pólusú csati kellett, kézenfekvő volt egy jack dugó így nem kell gondolkozni, hogy dugjam be (180-180-180 fok ) csak amikor bedugtam jöttem rá, hogy ez így nem taljesen jó, nem szakos, de működik !
Nem baj az! Gyorsan kell bedugni, hogy ne szikrázzon nagyot!
Az előbbi sokpólusos jack dugó és aljzata után is kell egy-egy sokpólusú valamilyen (pld. rs232) lengő csatlakozó pár. Ezeket széthúzzuk, amíg a jacket csatlakoztatjuk, utána összedugjuk. Nincs zárlat.
És ekkor a gyors és egyszerű csatlakoztathatóságot meg is oldottuk
Csak az a baj, hogy a táp az aljzatban van, nem a dugón, így mindenkppen rövidzár lenne.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |